abir 8234 #5426 Napisano 3 Lutego 2020 Zimy może nie ma ale i tak jest zaj.... cie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5427 Napisano 3 Lutego 2020 @abir Super. Przyznaj się, że to Twój prywatny, oswojony bielik i tak go sobie puszczasz i fotografujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5428 Napisano 3 Lutego 2020 Zimy może nie ma ale i tak jest zaj.... cie Leci, jakby zlokalizował Rolexa na wyprzedaży 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5429 Napisano 3 Lutego 2020 @abir Super. Przyznaj się, że to Twój prywatny, oswojony bielik i tak go sobie puszczasz i fotografujesz dementuję. choć gdzie indziej uważają, że mam swoje "kukiełki" które ustawiam wraz z scenografią i ... walę z lustra Leci, jakby zlokalizował Rolexa na wyprzedaży dobre, choć ten patafian to od świecidełek raczej stroni. myślę że szybciej do szczotkowanej koperty by podleciał. a najlepiej to lubi ... ryby 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5430 Napisano 9 Lutego 2020 Panie fotografki i panowie fotografowie! Zapraszam do nadsyłania fotek na nową edycję konkursu. Temat bardzo wdzięczny Wystarczy kliknąć w baner aby przejść do wątku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #5431 Napisano 12 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5432 Napisano 13 Lutego 2020 ostrość szczegółu zawiesza mój system. bardzo dobre p.s. piękna skórka na pasek. no ale to tylko taki żarcik uboga 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #5433 Napisano 13 Lutego 2020 ostrość szczegółu zawiesza mój system. bardzo dobre p.s. piękna skórka na pasek. no ale to tylko taki żarcik Dzięki! Co do paska, często to słyszę Ps. Piękne ptasie zdjęcia, szczególnie to z orłem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #5434 Napisano 15 Lutego 2020 Proszę Państwa oto miś... jesiennie 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5435 Napisano 16 Lutego 2020 Nie jest to moje zdjęcie, ale pasuje do tematu. W londyńskim metrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7761 #5436 Napisano 17 Lutego 2020 Na łące Jesienią 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #5437 Napisano 17 Lutego 2020 Puszcza Białowieska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #5438 Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Nie moje, ale SUPER ujęcie A tu ja, ten niedobry co zakłóca Misiom spokój Edytowane 18 Lutego 2020 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5439 Napisano 18 Lutego 2020 Miłośnicy fotografii! Jak co miesiąc proszę was o glosy w kolejnej edycji konkursu fotograficznego. Wystarczy kliknąć w baner aby przejść do głosowania. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43313 #5440 Napisano 18 Lutego 2020 Nie moje, ale SUPER ujęcie 69231134_2472444386127826_4740822795821252608_n.jpg A tu ja, ten niedobry co zakłóca Misiom spokój Piękne zdjęcia, gdzie zrobione? 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #5441 Napisano 18 Lutego 2020 Piękne zdjęcia, gdzie zrobione?Misia stopującego statek to nie wiem, znalazłem w necie. Moje zrobione za 80 równoleżnikiem, w Arktyce, popatrz na mapę i zrób krzeskę od Spitsbergenu w kierunku bieguna północnego do 80 równoleżnika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43313 #5442 Napisano 18 Lutego 2020 Dzięki ;] 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5443 Napisano 18 Lutego 2020 Zdjęcie z misiem symboliczne"prosimy, nie wpiep.... cie się w nasz świat... "Zazdroszczę Ci że będąc w pracy możesz być w tak wspaniałych miejscach 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #5444 Napisano 18 Lutego 2020 Zdjęcie z misiem symboliczne"prosimy, nie wpiep.... cie się w nasz świat... "Zazdroszczę Ci że będąc w pracy możesz być w tak wspaniałych miejscach A we Wrocławiu nie bylem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5445 Napisano 18 Lutego 2020 Wrocław się nie liczy. Obecnie mekką naszej Ojczyzny jest Toruń i Woronicza w Wawie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5446 Napisano 1 Marca 2020 wszyscy teraz focą żurawie, bo temat aktualny. a zanim wiosenne kadry to najpierw z jesieni /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #5447 Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) Hello, Nie moje, ale SUPER ujęcie A tu ja, ten niedobry co zakłóca Misiom spokój Świetne fotki, ja niestety miśka nie uświadczyłem, może w tym roku się uda... We Wrocławiu byłem, w Toruniu nawet też :lol: , ale południowy biegun... bo tak mi to wygląda, gdzie dokładnie ta fotka z odległościami była zrobiona? Zazdroszczę...Dorzucam skromnie od siebie Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2020 przez Sebaa_75 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #5448 Napisano 3 Marca 2020 (edytowane) Hello, Świetne fotki, ja niestety miśka nie uświadczyłem, może w tym roku się uda... We Wrocławiu byłem, w Toruniu nawet też :lol: , ale południowy biegun... bo tak mi to wygląda, gdzie dokładnie ta fotka z odległościami była zrobiona? Zazdroszczę...Dorzucam skromnie od siebie PozdrawiamFotka z odległościami zrobiona w stacji Arctowskiego na King George, to nawet nie Antarktyda, a do południowego bieguna to, ho, ho.... Niestety, ludzie z Arctowskiego nie mogą powiedzieć że byli na Antarktydzie Edytowane 3 Marca 2020 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5449 Napisano 4 Marca 2020 świeży materiał /klik/ 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5450 Napisano 4 Marca 2020 To zdziś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach