mario1971 67088 #5976 Napisano 16 Maja 2021 Cholera, podobny ten trzciniak do słowika, nawet z ułożenia ciała w trakcie świergotu. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5977 Napisano 16 Maja 2021 nie trudno o pomyłkę, jest tych ptaków tyle że ho ho. a wiele jest rzeczywiście podobnych. na szczęście nie jestem ornitologiem więc ograniczam się tylko do niezbędnej wiedzy 😀 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5978 Napisano 16 Maja 2021 abir - fotki na granicy możliwości sprzętu + talent fotografa. Gratulacje. Niestety nie mam opcji dodawania plusów. Przy okazji - poranny spacer. MVI_0806_002.avi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5979 Napisano 16 Maja 2021 Z tym talentem to bym nie przesadzał To caly czas amatorskie hobby. Ale dziękuję za miłe słowo Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5980 Napisano 16 Maja 2021 5 godzin temu, abir napisał(-a): Świetne fotki jak zawsze- mi daleko do takiego poziomu bo dopiero się uczę. No i sprzętu takiego brak. moj dzisiejszy spacer: 4 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5981 Napisano 16 Maja 2021 Czy to rejony marszu śledzia ?Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5982 Napisano 16 Maja 2021 5 minut temu, abir napisał(-a): Czy to rejony marszu śledzia ? Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Z tego co mi wiadomo to tak. 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5983 Napisano 16 Maja 2021 (edytowane) .... Edytowane 31 Grudnia 2021 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5984 Napisano 16 Maja 2021 2 minuty temu, cyklotymik napisał(-a): Król Szwecji - Gustaw Adolf. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5985 Napisano 16 Maja 2021 Gustaw II Adolf 😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5986 Napisano 16 Maja 2021 Uroki pogody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5987 Napisano 16 Maja 2021 10 minut temu, Zdun napisał(-a): Uroki pogody. Ładnie, lubię takie klimaty. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5988 Napisano 17 Maja 2021 @abir, naprawdę świetne foty robisz. Kiedyś próbowałem popstrykać ptaszyny, ale zabrakło cierpliwości, i chyba nie nadaję się, tak w ogóle, do tego typu zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5989 Napisano 17 Maja 2021 Godzinę temu, cyklotymik napisał(-a): @abir, naprawdę świetne foty robisz. Kiedyś próbowałem popstrykać ptaszyny, ale zabrakło cierpliwości, i chyba nie nadaję się, tak w ogóle, do tego typu zdjęć. największym problemem jest czas. kuchnia fotografii przyrodniczej jest trudna. często zasiadki są nieudane. a udane zdjęcia są okupione tygodniami lub miesiącami przygotowań. mówię o zdjęciach robionych nie z przypadku. a na to trzeba czasu i pracy . dużo by opowiadać :) 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81031 #5990 Napisano 17 Maja 2021 . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5991 Napisano 18 Maja 2021 23 godziny temu, abir napisał(-a): największym problemem jest czas. kuchnia fotografii przyrodniczej jest trudna. często zasiadki są nieudane. a udane zdjęcia są okupione tygodniami lub miesiącami przygotowań. mówię o zdjęciach robionych nie z przypadku. a na to trzeba czasu i pracy . dużo by opowiadać ja raz poszedłem w miejsce gdzie pojawiają się sarny środek pola totalna cisza i z daleka od ulic jak sarny wyszły nagle spod ziemi pojawiło się dwóch rowerzystów głośno gadających i jeszcze najechali na puszkę od piwa tyle ze zdjęć 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5992 Napisano 18 Maja 2021 ja raz poszedłem w miejsce gdzie pojawiają się sarny środek pola totalna cisza i z daleka od ulic jak sarny wyszły nagle spod ziemi pojawiło się dwóch rowerzystów głośno gadających i jeszcze najechali na puszkę od piwa tyle ze zdjęć czasem jedna chwila rozwali całą zasiadke Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5993 Napisano 18 Maja 2021 (edytowane) Do kaczego towarzystwa dyskretnie załapał się dzwoniec 🙂 Edytowane 18 Maja 2021 przez Zdun Zdublowana grafika, błąd zapisu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2456 #5994 Napisano 20 Maja 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5995 Napisano 21 Maja 2021 Tym razem z telefonu na szybko 4 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5996 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) .... Edytowane 27 Maja 2022 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5997 Napisano 22 Maja 2021 Niegrzeczni chłopcy. Jastrząb i krogulec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #5998 Napisano 22 Maja 2021 Zapraszam do głosowania w konkursie fotograficznym. Mamy kilka ciekawych interpretacji tematu "Tradycja i nowoczesność" Wystarczy kliknąć poniższy baner aby przenieść się do odpowiedniego wątku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81031 #5999 Napisano 23 Maja 2021 ☀️ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #6000 Napisano 23 Maja 2021 19 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach