Yurrek 1 #501 Napisano 1 Maja 2006 I to jeszcze wersja malucha z początku lat 80. Brawo. Polak potrafi.Rozumiem, że członkowie ekspedycji wyruszyli tym bolidem w ramach ascezy i umartwiania ciała, co miało działać oczyszczająco na duszę. Czym sobie zasłużyli na tak straszna pokutę? 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #502 Napisano 1 Maja 2006 ...czy to Madagaskar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #503 Napisano 1 Maja 2006 To raczej nie auto członków ekspedycji Kloda piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #504 Napisano 1 Maja 2006 ... chłodzony powietrzem Maluch ? w Afryce? :shock: piotrek a ja myslalem, ze to jest egzotyka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #505 Napisano 1 Maja 2006 I to jeszcze wersja malucha z początku lat 80. Brawo. Polak potrafi.Rozumiem, że członkowie ekspedycji wyruszyli tym bolidem w ramach ascezy i umartwiania ciała, co miało działać oczyszczająco na duszę. Czym sobie zasłużyli na tak straszna pokutę? Tak to Maluch z lat 80, zdjęcia robione w Angoli w tym okresie. Była tam wtedy spora grupka Polaków, a wraz z nimi kilka samochodów. W tym czasie w Afryce kllimatyzacja była zainstalowana/sprawna może w 5% samochodów. A ponadto to była przygoda i kto by się środkami transportu przejmował, wierzcie mi auto nawet w buszu można naprawić (oczywiście nie współczesne ) Jakoś przez te ostatnie 20 lat strasznie delikatni i wymagający się zrobiliśmy :twisted: :wink: Dodam, że wtedy absolutnym Topem i najmodniejszym zegarkiem w Angoli był Seiko5, a ruski szły jak bułka z masłem, za Poliota można było dużo "załatwić" 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #506 Napisano 1 Maja 2006 ...a jednak Angola...powiem szczerze, że miałem 3 typy: Madagaskar, Angola lub Namibia ...z Afryki mam np to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #507 Napisano 1 Maja 2006 ...a tu materiał na pasek...do zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #508 Napisano 1 Maja 2006 Jakoś przez te ostatnie 20 lat strasznie delikatni i wymagający się zrobiliśmy :twisted: :wink: Klod mam za sobą podróż tym ustrojstwem przez 2000 km plus spanie w trzy dorosłe osoby. Sam sie dziwię jak to przeżyłem. Po prostu jak nie było nic innego, to trzeba sobie było jakoś radzić. Ale doznań fizycznych i psychicznych (pomimo upływu 25 lat), nie zapomnę. :wink: 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #509 Napisano 1 Maja 2006 Jakoś przez te ostatnie 20 lat strasznie delikatni i wymagający się zrobiliśmy :twisted: :wink: Klod mam za sobą podróż tym ustrojstwem przez 2000 km plus spanie w trzy dorosłe osoby. Sam sie dziwię jak to przeżyłem. Po prostu jak nie było nic innego, to trzeba sobie było jakoś radzić. Ale doznań fizycznych i psychicznych (pomimo upływu 25 lat), nie zapomnę. :wink: Tja, mi to mówisz ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #510 Napisano 1 Maja 2006 @Danski świetne zdjęcia. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #511 Napisano 2 Maja 2006 Dziekuję Klaudiusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #512 Napisano 2 Maja 2006 Zwłaszcza pierwsze, chociaż materiał na pasek też dobry :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #513 Napisano 2 Maja 2006 Jakoś przez te ostatnie 20 lat strasznie delikatni i wymagający się zrobiliśmy :twisted: :wink: Klod mam za sobą podróż tym ustrojstwem przez 2000 km plus spanie w trzy dorosłe osoby. Sam sie dziwię jak to przeżyłem. Po prostu jak nie było nic innego, to trzeba sobie było jakoś radzić. Ale doznań fizycznych i psychicznych (pomimo upływu 25 lat), nie zapomnę. :wink: Byliśmy z rodzicami maluchem w Bułgarii i Grecji - dojechaliśmy do Aten. Więc wiem o so hozi 8) EDIT: i było do ponad 20 lat temu Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #514 Napisano 4 Maja 2006 Chyba-wąż chyba-śpi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #515 Napisano 5 Maja 2006 jak to Klod powiedział w innym wątku - RESPECT. Pozostałe foty też wymiatają. W tym konkretnym przeszkadza mi tylko tak duża ramka. ps. aż zajrzę do dewiantów :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #516 Napisano 5 Maja 2006 byłem, zobaczyłem, ...zaniemówiłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #517 Napisano 6 Maja 2006 Legolife nie schodzi mi z pulpitu od długiego czasu Fotki z weekendu: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #518 Napisano 7 Maja 2006 Chyba-wąż chyba-śpi ;-) Ten śliczny zaskroniec zwyczajny (Natrix natrix) nie śpi tylko ma chyba coś nie tak z prawym okiem. Wyglada na to, że nie schodzi mu okular podczas linki i rogowacieje.Ale sobie poradzi bo świat bada głównie ozorem . Nawet słuchu nie potrzebuje, żeby żabkę namierzyć. Głuchy jest jak pień. Neuro ty gdzieś w okolice Gór Stołowych zdryfowałeś? Bo klimaty podobne i jakby coś Kudową i Błędnymi Skałami zapachniało. :wink: 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #519 Napisano 7 Maja 2006 Ano dokładnie Trasa była: Teplice i Skalne Miasta - Karłów i Szczeliniec (i Kudowa przy okazji turystycznie) - Śnieżnik. Skale Miasta - :shock: . Muszę tam wrocić koniecznie, bo nie wszystko zdążyliśmy zobaczyć. Niesamowite miejsce. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #520 Napisano 7 Maja 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lob 0 #521 Napisano 7 Maja 2006 Jak zwierzyniec , to także ptaszki. W południowych Czechach jakoś takie bardzo niepłochliwe : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #522 Napisano 7 Maja 2006 33 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #523 Napisano 7 Maja 2006 WOW piekne zdjecia. A gdzie ten dworek sie miesci? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #524 Napisano 7 Maja 2006 33 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #525 Napisano 7 Maja 2006 Zbyszku jak robisz efekt rozmycia i jak powodujesz ze czesc fotografii jest w sepii? Nie wiem czy dobrze sie wyrazilem.Uzywasz photoshopa or smth? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach