easyrider 0 #701 Napisano 6 Sierpnia 2006 czesc no ja panowie mam zamiar poczynic pewne kroki w fotografice powoli sie zabieram do tego mam stary ale w 100% sprawny aparat zenith bedziemy probowac ale w cyfrowy tez moze sie zaopatrze jak finanse na to pozwola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #702 Napisano 6 Sierpnia 2006 A jakiego masz, bo ja TTL-a 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #703 Napisano 6 Sierpnia 2006 piękne fotki, Temption! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #704 Napisano 6 Sierpnia 2006 Z dzisiejszej wycieczki.Chmurało się i chmurało,a potem popadało :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #705 Napisano 7 Sierpnia 2006 55 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #706 Napisano 7 Sierpnia 2006 Te z Polski - Karkonosze (wodospady to w kolejności Kamieńczyk i Łomniczka). Jestem tam rokrocznie (w Karpaczu). Te z zagranicy - Saksonia Szwajcarska, czyli blisko Ciebie. Jeśli jeszcze nie odwiedziłeś - polecam. Przy okazji - Twoje ostatnie (skalne) zdjęcia pochodzą ze Skalnego Miasta? I jeszcze coś na tapetkę: Łomniczka 1024x768 (Zainteresowani niech klikną w zdjęcie - w miniaturce wydaje się bardzo ciemne) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petronela 0 #707 Napisano 8 Sierpnia 2006 to ja również się pochwalę swoją galerią, a nóż coś wpadnie wam w oczko link do niej mam w stopce 0 -To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia *Jonathan Carroll* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #708 Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam devianta. ;-) Masz sporo zabawnych (a dla wielu pewnie kontrowersyjnych czy nawet obrzaoburczych pomysłów). :-] Moja strona na deviantarcie to:http://mabok.deviantart.com/ :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petronela 0 #709 Napisano 8 Sierpnia 2006 hej jak podoba Ci sie ta nowa szata DA?mnie ciut jakos zwalnia przy ladowaniu :/i musialem poswiecic kilka chwil by odnalesc co i jakale nie moge znalesc emotow tam, czyzby zrezygnowali z nich czy jak? Kamorek 0 -To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia *Jonathan Carroll* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #710 Napisano 8 Sierpnia 2006 Fotki kwitnących kwiatków z ogródka mojej Teściowej, wśród nich pięknie ukwiecona opuncja, która pod moją opieką żyje na skalniaku cały rok: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #711 Napisano 8 Sierpnia 2006 hej jak podoba Ci sie ta nowa szata DA?mnie ciut jakos zwalnia przy ladowaniu :/i musialem poswiecic kilka chwil by odnalesc co i jakale nie moge znalesc emotow tam, czyzby zrezygnowali z nich czy jak? KamorekPodoba mi się. Nawet bardzo. Zwłaszcza to, że na stronie głównej wyświetla ostatnio dodane i ulubione obrazki.Faktycznie - u mnie też zwalnia; sądzę, że nie wszystko jest jeszcze dopracowane.Emotki są - kliknij w przycisk 'mood'. :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #712 Napisano 8 Sierpnia 2006 Nie wiem czy to 'osławiona' ;-) opuncja, ale to zdjęcie jest najlepsze. Nie tylko kolory, ale i kadr oraz oświetlenie są doskonałe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petronela 0 #713 Napisano 8 Sierpnia 2006 a faktycznie sa fajnie rozwiazali to pod wzgledem zaszeregowania kategoriami emotowcalosc strony zyskala na przejrzystosci 8) 0 -To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia *Jonathan Carroll* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #714 Napisano 10 Sierpnia 2006 77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #715 Napisano 10 Sierpnia 2006 Najbardziej podoba mi się 11 (śliczne to światełko) i 10 (też pięknie wciąga to światło) z pierwszej strony.Są :shock: P.S. Reszta też piękna 8) [/img] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #716 Napisano 11 Sierpnia 2006 Odnalezione w zakamarkach kompa, zrobione we wrześniu ubiegłego roku. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #717 Napisano 11 Sierpnia 2006 Kozackie te czarno-białe :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #718 Napisano 11 Sierpnia 2006 Dzięki tessio, zdjęcia zrobiłem we wrześniu 2005 na cmentarzu w Krynicy - Zdroju. Listek sfotografowany na wzgórzu Zamkowym w Muszynie dwa dni przed zdjęciami cmentarnymi 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #719 Napisano 14 Sierpnia 2006 77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #720 Napisano 14 Sierpnia 2006 Jeszcze gorące impresja po piwna 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #721 Napisano 14 Sierpnia 2006 "klimatyczne" te zdjęcia z cmentarza... jeszcze ta mgła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #722 Napisano 15 Sierpnia 2006 Może i mnie udało się stworzyć 'klimatyczne' zdjęcie: The Resthttp://www.deviantart.com/deviation/38041229/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #723 Napisano 15 Sierpnia 2006 Ja tez lubie pofocic. Ale tak na szybko nie mam co wkleic. Teraz nie smiac sie. Jakis czas temu probowalem z telefonu wycisnac ile sie da. Efekt ponizej. Ocencie lagodnie. Bo to telefon. Potem popatrze za czym normalnym 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #724 Napisano 16 Sierpnia 2006 Jak na telefon, to niezłe makro. http://www.deviantart.com/deviation/38077234/Czyli żelazne żeberka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #725 Napisano 16 Sierpnia 2006 Sierpniowy zmierzch nad Mikołajkami. Idioten kamerą bez lampy i statywu trochę ciężko się robiło. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach