Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wierny

Zielony garniturowiec do 3k.

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam eleganckiego zegarka z zieloną tarczą ???? Do kupienia za kilka miesięcy, ale już zbieram propozycje żeby ewentualnie przygotować się do wydatku. Wstępnie wybrałem kilka.
Najbardziej podoba mi się Pan Africa, ale raczej ciężko będzie ją odkupić. Presage też bardzo ładny. Bambino chyba na co drugim nadgarstku więc raczej nie. Certina Ds-1 Nivachron fajna, ale już lekko ponad budżet. 
Będę wdzięczny za wasze propozycje i sugestie 1f642.png 

post-51370-0-54080600-1581493780_thumb.jpg

post-51370-0-92110200-1581493785.jpg

post-51370-0-81421400-1581493794_thumb.jpg

post-51370-0-48859900-1581493960_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancki z zieloną tarczą? Chyba na bankiet u gajowego ;)? Żeby nie było, zegarki z zieloną tarczą bywają spoko, ale dla mnie jednak zieleń i elegancja (klasycznie rozumiana) w parze nie idą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancki z zieloną tarczą? Chyba na bankiet u gajowego ;)? Żeby nie było, zegarki z zieloną tarczą bywają spoko, ale dla mnie jednak zieleń i elegancja (klasycznie rozumiana) w parze nie idą ;)

Piszę do garnituru mając na myśli zegarek do koszuli, marynarki :) Niekoniecznie całego garnituru. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę do garnituru mając na myśli zegarek do koszuli, marynarki :) Niekoniecznie całego garnituru.

To trzeba było napisać, że chodzi o strój CASUALOWY :P

Garnitur to strój mocno sformalizowany i jak pisał poprzednik, zielony kolor zegarka psuje do niego jak świni siodło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To trzeba było napisać, że chodzi o strój CASUALOWY :P

Garnitur to strój mocno sformalizowany i jak pisał poprzednik, zielony kolor zegarka psuje do niego jak świni siodło :)

Macie rację, ale tym określeniem chciałem uniknąć np. diverów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu wkraczamy na grząski grunt - wielu Kolegów stoi wszak na stanowisku, że do garnituru, smokingu czy fraka, to tylko dajwer, bo przecież "mje się podoba i co mi tu ktoś w obcym języku będzie narzucał jakieś zasady" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny, a pasek by się zmieniło :) 

I tu wkraczamy na grząski grunt - wielu Kolegów stoi wszak na stanowisku, że do garnituru, smokingu czy fraka, to tylko dajwer, bo przecież "mje się podoba i co mi tu ktoś w obcym języku będzie narzucał jakieś zasady" ;)

Ja tam nikomu pod mankiet nie będę zaglądał :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny, a pasek by się zmieniło :)

Paski mają bardzo dobrej jakości ( wiem, bo mam)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MV to ciekawa propozycja. Obecnie do kupienia w zegarownia.pl za 1439,20 zł (kod rabatowy MV2019). Na forum jest dystrybutor tej marki, który pewnie da jeszcze lepszą cenę. Reszta środków zostanie na coś nie zielonego ;)

Edycja:

Link do sklepu zegarownia.pl: https://zegarownia.pl/zegarek-meski-meccaniche-veneziane-redentore-4-0-automatic-1301005

Link do sklepu forumowego dystrybutora: https://www.aeonzegarki.com/

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie podoba się ten Eposik. Ale to raczej sportowo casualowy wybór. Do jeansów i marynarki myślę że bylby ok.

Doczytałem w tytule że do 3k. Regularna cena to ok 5k. Wciąż fajny sikor ;)

post-108120-0-31546700-1581533124_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny, ale ten zielony pasek mnie nie przekonuje. Na szczęście zmienić pasek to żaden problem :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.