Vonziej 3497 #76 Napisano 15 Października 2020 Do mnie leci Jubilee do Durrosa, zobaczymy jak będzie. W necie wygląda super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kdb1 699 #77 Napisano 15 Października 2020 Pochwał się koniecznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #78 Napisano 15 Października 2020 59 minut temu, Vonziej napisał: Do mnie leci Jubilee do Durrosa, zobaczymy jak będzie. W necie wygląda super A skąd brane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #79 Napisano 15 Października 2020 16 minut temu, Noodles napisał: A skąd brane? a z Ali - sprawdzony sprzedawca, brałem od niego bransę do SNXSa jakiś czas temu. Dokładnie taka jak do SKX, ciut podobno tylko trzeba dogiąć ostatnie ogniwa. 40 PLN wyszła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #80 Napisano 16 Października 2020 (edytowane) 18 godzin temu, Vonziej napisał: a z Ali - sprawdzony sprzedawca, brałem od niego bransę do SNXSa jakiś czas temu. Dokładnie taka jak do SKX, ciut podobno tylko trzeba dogiąć ostatnie ogniwa. 40 PLN wyszła To poka poka jak to wyjdzie :))) Edytowane 16 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6075 #81 Napisano 16 Października 2020 No to przyszedł czas na prezentację zakupionego od kolegi Noodles cygana Zegar zakupiony w mocno promocyjnej cenie - dziękuję Kuba.Dostałem zestaw z gumowym paskiem i dedykowaną bransoletą do tego modelu ale wiedziałem że ani jednego ani drugiego nie użyję. Brasoleta to prasowana blaszka która przynajmniej u mnie rwie kłaki z ręki niemiłosiernie a gumka jest jaka jest ale na pewno są osoby które z powodzeniem mogą nosić jedno i drugie.Co do samego zegarka, bardzo miłe zaskoczenie, wszystko tu gra, koperta to moja ulubiona średnica, bezel kręci się lekko, tarcza i wskazówki bardzo mi pasują.Jedynym minusem jest luma której można powiedzieć że nie ma, ale wiadomo że nie wszystko można mieć. Myślę że zegar zostanie bo na prawdę jest to kawał dobrej casiowskiej roboty.Prośba tylko do was o napisanie na czym byście go widzieli? Ja dopasowałem bransę z pełnych ogniw z edka którego posiadam ale maskownice nie układają się tak jakbym chciał, druga propozycja to świetny pasek colareb roma, chociaż to takie trochę profanowanie divera - ale jest ładnie, no i trzecia propozycja bransa geckoty pełne grube ogniwa - ciężka suka, bez maskownic też sobie radzi.Cholernie cieszę się z zakupu:)Na pierwszym zdjęciu rwacz włosowy:)))Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #82 Napisano 16 Października 2020 Zdecydowanie pasek. Świetnie pasuje kolorystycznie do złotych elementów. Stylistycznie też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #83 Napisano 16 Października 2020 A może tak? https://a.aliexpress.com/_BTLtcb Albo tak: https://www.luffwatchstrap.com/collections/elastico-g2/products/black-with-khaki-stripes-elastico Ta druga opcja będzie petarda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #84 Napisano 16 Października 2020 21 minut temu, Noodles napisał: A może tak? https://a.aliexpress.com/_BTLtcb Albo tak: https://www.luffwatchstrap.com/collections/elastico-g2/products/black-with-khaki-stripes-elastico Ta druga opcja będzie petarda Poczekajcie na jubilee to wtedy będzie porównanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6075 #85 Napisano 16 Października 2020 Ten elestylon od fuff-a fajny.Ponoszę na wszystkim i pomyślę.Czekam na zdjęcia jubille, kolego Vonziej podrzuć linkę Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #86 Napisano 30 Października 2020 Panowie wygląda na to, że Duro już nie jest zegarkiem z dobrze centrującym bezelem. Kupiłem znowu czarnego, jest krzywo trochę ale zwrot nic nie dał bo inne mają tak samo. Sprzedawca porównał z kilkoma z nowej i starszej dostawy (niebieskie i czarne) i wszystkie mają podobnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #87 Napisano 30 Października 2020 Godzinę temu, Noodles napisał: Panowie wygląda na to, że Duro już nie jest zegarkiem z dobrze centrującym bezelem. Kupiłem znowu czarnego, jest krzywo trochę ale zwrot nic nie dał bo inne mają tak samo. Sprzedawca porównał z kilkoma z nowej i starszej dostawy (niebieskie i czarne) i wszystkie mają podobnie. Ty no ja nie wiem. Kupowałem z miesiąc temu i mam idealnie 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #88 Napisano 31 Października 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Vonziej napisał: Ty no ja nie wiem. Kupowałem z miesiąc temu i mam idealnie 😁 No właśnie od 3 tygodni w nowych dostawach są kopnięte. Na dole mój na górze zdjecie innej sztuki i info od sprzedawcy, że wszystkie które ma są takie. W timegroup takie same mają. Także ten. @Vonziej A skąd brałes? Edytowane 31 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #89 Napisano 31 Października 2020 @Noodles Właśnie TimeGroup. Podrzucam fotke - ogólnie może coś kąt źle dobrałem, ale na żywo jest prościutko wszystko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #90 Napisano 31 Października 2020 @Vonziej No to masz szczęście o, jak tam ta jubilee? Jakis link? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #91 Napisano 31 Października 2020 18 minut temu, Noodles napisał: @Vonziej No to masz szczęście o, jak tam ta jubilee? Jakis link? Tej jubilee nie polecę, bo a) jest na za dużą łapę (jak zabierzesz wszystkie ogniwa to na 18,5 cm minimum) b) o tą mam spór bo tych ogniw w większości nie da się wykręcić (śrubki), bo mają wkręty do d*py po prostu Ale ogólnie jubilka taka jak od SKXa super siada jak widać Ogólnie polecam ale nie od tego sprzedającego gdzie ja brałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #92 Napisano 31 Października 2020 5 minut temu, Vonziej napisał: Tej jubilee nie polecę, bo a) jest na za dużą łapę (jak zabierzesz wszystkie ogniwa to na 18,5 cm minimum) b) o tą mam spór bo tych ogniw w większości nie da się wykręcić (śrubki), bo mają wkręty do d*py po prostu Ale ogólnie jubilka taka jak od SKXa super siada jak widać Ogólnie polecam ale nie od tego sprzedającego gdzie ja brałem Przykre to ale typowy aliexpress jest typowy jak brales miesiac temu to zalapales sie na te dobre najwyrazniej... nowe dostawy sa leciutko niecentrujące 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #93 Napisano 31 Października 2020 (edytowane) 55 minut temu, Noodles napisał: Przykre to ale typowy aliexpress jest typowy jak brales miesiac temu to zalapales sie na te dobre najwyrazniej... nowe dostawy sa leciutko niecentrujące W sumie to jestem z tych co kombinują zamiast wyrzucać i coś mi się udało. Nie będę tego zwracał, bo te 40 PLN to nie będę walczył. Dopasowałem Jubilee do 17 cm i śmigam z bananem na twarzy 😅 Edytowane 31 Października 2020 przez Vonziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40496 #94 Napisano 31 Października 2020 Wygląda świetnie 👍😃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6075 #95 Napisano 1 Listopada 2020 Kwestia gustu ale średnio mi się podoba, maskownice nie są do końca uszu. Jednak wolę swoją przeróbkę z edkaWysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #96 Napisano 1 Listopada 2020 12 godzin temu, pbozek75 napisał: Kwestia gustu ale średnio mi się podoba, maskownice nie są do końca uszu. Jednak wolę swoją przeróbkę z edka Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka Mi np nie podoba się jak pasują idealnie więc jak mówisz - kwestia gustu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #97 Napisano 8 Listopada 2020 Kazio na jubileeWysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #98 Napisano 13 Listopada 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #99 Napisano 18 Listopada 2020 Zapisuję się do klubu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUSK 0 #100 Napisano 18 Listopada 2020 Swietny,na perlonie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach