Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Darecki

Zakup zegarka przez internet

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Planuję kupić zegarek marki Longines przez internet. Nigdy nie dokonywałem zakupu zegarka w ten sposób :) ale takie czasy i ... wyprzedaż serii Hydroconquest Lady. 

Generalnie proszę podzielcie się doświadczeniem i doradźcie między Dolińskim i Zgórą z Zielonej Góry, np. który ma lepszy serwis gwarancyjny. 

Zegarek który mnie interesuje to https://dolinski.pl/longines-hydroconquest-l3.340.4.56.6/

Może gdzie indziej? Może dałoby się osobiście bliżej Krakowa? W dystrybucji Jubitomu już ich nie ma :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U obydwu wymienionych kupowałem, w jednym i drugim przypadku szybko i bez problemów. Z serwisu nie korzystałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co się orientuje to można samemu oddać zegarek do serwisu, nie tylko przez sprzedawcę, który tak na prawdę jest tylko pośrednikiem i on nie decyduje o tym czy naprawa będzie w ramach gwarancji czy też nie.Ważna jest karta gwarancyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Dolińskiego bym się nie martwił, wszystko przebiegnie szybko i sprawnie, serwis tak jak Paweł88 napisał, jeśli będzie potrzeba to prześlesz bezpośrednio do gwaranta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki.zgora.pl - kupowałem parę razy u nich. Żadnych problemów, wszystko na tip top - polecam.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kupowałem z zegarki.zgora, bez problemów, nawet brałem dopasowanie bransolety do nadgarstka i trafili ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem w zgóra.pl i jestem w szoku jak sprawnie to przebiegło. Żeby nie było to kupuje od czasu do czasu coś w internecie :) ale od zamówienia do odebrania zegarka minęło 26 godzin! Kurier DPD.

Dla porównania aktualnie też kupuje akcesorium do mojego Land Rovera w Swarzędzu i paczka (lodówka do wyprawówki - 15 kg) idzie już 8 dni ? Oczywiście Pocztex... załamka, paczkę gdzieś zagubili ? Będzie reklamacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jest komplet - no prawie. Dwa divery :) 

parka 2.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna damka choć przy Omedze to w sam raz na damską rękę :) Muszę też pomyśleć na prezent :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.