Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość McIntosh

Przypomnienie dla fanów boksu

Rekomendowane odpowiedzi

Nokaut .

Czego?

Braku patriotycznej postawy w tym przypadku.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, każdemu Polakowi trzeba kibicować "z góry"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał kibicować tego typu "sportowcom" to bym musiał potrafić plunąć sobie w twarz, a nie potrafię.

Wygrał lepszy.

I tak ma być.

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są granice patriotycznej postawy, to akurat  przykład gdzie można tą granicę przekroczyć ^_^

Dereck lej gooo :P

:)  Kolejny ciężki nokaut. Szpilka nie ma żadnych argumentów czysto pięściarskich. To już chyba koniec kariery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej rundzie Chisora nie wyglądał najlepiej, widać było po tym jak się rusza, że przybyło mu kg i walił tak jakby szybko chciał zakończyć walkę co też zrobił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał kibicować tego typu "sportowcom" to bym musiał potrafić plunąć sobie w twarz, a nie potrafię.

Wygrał lepszy.

Tak jak napisałem w tm przypadku ,Chisora jako „sportowiec” wcale nie jest lepszy.

Warto przypomnieć sobie jego wcześniejsze zachowania , gdzie jak dla mnie również nie zapracował na jakiś wielki szacunek.

:)  Kolejny ciężki nokaut. Szpilka nie ma żadnych argumentów czysto pięściarskich. To już chyba koniec kariery :)

Niestety prawda.

Chłop przyjął już sporo na głowę .

Walka bardziej jako wyprawa po duża wypłatę bez większych szans na powodzenie.

Czyli, każdemu Polakowi trzeba kibicować "z góry"?

Oczywiście możesz kibicować komu chcesz i ja to szanuje , ja „ z góry „ kibicuje Polakom.

W pierwszej rundzie Chisora nie wyglądał najlepiej, widać było po tym jak się rusza, że przybyło mu kg i walił tak jakby szybko chciał zakończyć walkę co też zrobił.

Niestety latka lecą , szybkość spada siła zostaje . Niestety dla naszego zawodnika :(

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej rundzie wyglądał nadspodziewanie dobrze nawet przez chwilę pomyślałem, zaczął myśleć w ringu. W drugiej wg. scenariusza

Chrisora bez formy, praca nóg zerowa bazuje już tylko na zwierzęcej sile z czołówką HW bez większych szans no chyba że kogoś trafi szybko bo nie widzę go w walce na pełnym dystansie.

Dziś bardziej mnie ciekawi czy mały filipińczyk da radę Thurmanowi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię Many"ego, ma klasę w ringu jak i poza nim.

Edit

Szpilka dawną pokazał że pięściarsko jest słaby, rozdmuchane przez media głupoty zweryfikował ring, kolejny raz.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej rundzie wyglądał nadspodziewanie dobrze nawet przez chwilę pomyślałem, zaczął myśleć w ringu. W drugiej wg. scenariusza

Chrisora bez formy, praca nóg zerowa bazuje już tylko na zwierzęcej sile z czołówką HW bez większych szans no chyba że kogoś trafi szybko bo nie widzę go w walce na pełnym dystansie.

Dziś bardziej mnie ciekawi czy mały filipińczyk da radę Thurmanowi

Niestety z tym myśleniem w ringu to nie było najlepiej .

Wiedział ( powinien wiedzieć ) ze musi uważać na prawa rękę a „chodził” w lewa strona pod ta własne rękę . Z narożnika słychać było „ idź w prawą” ale efekt podpowiedzi słaby. I jak zwykle nisko ręce. Pierwszy cios na linach z prawej i było po wszystkim , reszta to egzekucja.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Chyba kolegę trochę poniosło. A co do walki, to niestety obawiam się, że Szpila już się nie podniesie. Nawet jeżeli, to nie będzie to poziom pozwalający na walki z najlepszymi. Szkoda Szpili niezależnie od jego czasem irytującego zachowania.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię Many"ego, ma klasę w ringu jak i poza nim.

Edit

Szpilka dawną pokazał że pięściarsko jest słaby, rozdmuchane przez media głupoty zweryfikował ring, kolejny raz.

Co do tej oceny się zgadzam .

Niestety już wcześniejsze walki to zweryfikowały.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jan jest wielkim fanatykiem boksu, a właśnie dziś odbędzie się walka o Mistrzostwo Wszechwag. 60 min do rozpoczęcia walki... Jan wychodzi z pracy 50 min ... w sklepie kupuje 4 puszki piwa i paczkę chipsów 30 min ... piwo w lodówce 5 min ... Jan siedzi w fotelu przed telewizorem, w jednej ręce otwarte, zimne piwo, w drugiej otwarta paczka ulubionych chipsów... rozpoczyna się walka... nagle, w 28 sek. nokaut!!! Koniec pojedynku!!!! Jan nie może w to uwierzyć, siedzi z otwartymi ustami, pustym wzrokiem spogląda w ekran, piwo schłodzone upada na ziemię. Nagle Jan spostrzega za sobą, stojąca jego żonę. Maria oparta o futrynę z założonymi rękami mówi: - Może teraz w końcu mnie zrozumiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście możesz kibicować komu chcesz i ja to szanuje , ja „ z góry „ kibicuje Polakom.

Szpilka, Gortat, Janowicz, Włodarczyk... to tylko kilka osób, których po prostu nie lubię. Flaga to za mało żeby kibicować ot tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba kolegę trochę poniosło. A co do walki, to niestety obawiam się, że Szpila już się nie podniesie. Nawet jeżeli, to nie będzie to poziom pozwalający na walki z najlepszymi. Szkoda Szpili niezależnie od jego czasem irytującego zachowania.

Ktoś ze sztabu powinien już mu odradzić boksowanie.

Szkoda zdrowia. Takie nokauty niestety odbiją się na zdrowiu.

Dodatkowo głowa będzie coraz słabsza i nawet zawodnicy z niższego poziomu będą już mogli szybko zrobić krzywdę.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żenada.

Szpilka nadal nie panował nad lewą ręką przy zadawaniu ciosów prawą.

To lewa miała go chronić przed prawym sierpem Chisory.

I mimo tego w pierwszej i drugiej rundzie zbierał czyściochy.

Facet jest nie edukowalny.

Tak samo z wybieraniem przeciwników poza swoim zasięgiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, ten zawodnik NIGDY nic sportowo sobą nie reprezentował, ot byczek do lania , a uwierzył, i co gorsza kilku kibiców też, że to rasowy zawodnik.

Przewidziałem nokaut w 2 rudzie i tak się stało.

Myślę że Szpilka nie wytrzyma do drugiego gongu....

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, ja mimo wszystko mu kibicowałem... Bo Polak... Ale dobra... My tu gadu, gadu, ale kto mi w końcu powie jak to było z tą aferą końską?! :D

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem jakiś czas temu ;) Tylko dolał oliwy do ognia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Rivas vs Whyte, wreszcie ciekawa walka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No 9 runda najlepsza z całego wieczoru. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Kibicuję Kolumbijczykowi, ale oddycha już rękawami. Nie wiem czy da radę pokonać Whyte’a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi