Many70 49 #1 Napisano 21 Kwietnia 2021 Witam!! Nabyłem budzik Gustav Becker i mam prośbę o informacje co to za model i jakie może mieć nakręcanie tzn. przy nakręcaniu nie słychać że się nakręca, nakręcanie odbywa się bez dzwięku tak jakby nie miał trybków. Pozdrawiam!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #2 Napisano 21 Kwietnia 2021 Ile za to dałeś?Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1812 #3 Napisano 21 Kwietnia 2021 Ja też chcieć mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #4 Napisano 21 Kwietnia 2021 Jeśli niewiele , to ok, bo jak dla mnie to wyrób azjatycki.🙁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many70 49 #5 Napisano 21 Kwietnia 2021 Niewiele, azjaty znają firmę GB? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1812 #6 Napisano 21 Kwietnia 2021 Ooo, Wygląda ładnie i staro. No cóż, trzeba zdjąć tylną pokrywkę i zerknąć na mechanizm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many70 49 #7 Napisano 21 Kwietnia 2021 Spróbuję zdjąć pokrywę, może to zająć dość czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3497 #8 Napisano 21 Kwietnia 2021 28 minut temu, PM1122 napisał(-a): Ja też chcieć mieć ... nie chcesz 😉 ... Po giełdach w Polsce kręci się tylu Chińczyków że na 100% wiedzą ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7012 #9 Napisano 21 Kwietnia 2021 Ślicznie zrobiona patyna .. taka równiutka. Podobna do giełdowych kareciaków z Bytomia... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #10 Napisano 21 Kwietnia 2021 To chińska podróba... znaleźli w necie obrazek i dawaj na maszynę... ale żeby Becker miał coś wspólnego z Gdańskiem? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7012 #11 Napisano 21 Kwietnia 2021 13 minut temu, kiniol napisał(-a): ale żeby Becker miał coś wspólnego z Gdańskiem? Kotwicę , bo gdzie Gdańsk leży? Więc herb pasuje jak najbardziej 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 258 #12 Napisano 21 Kwietnia 2021 Na kanale gliwickim też są kotwice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7012 #13 Napisano 21 Kwietnia 2021 Się możecie pośmiąć.. Jako nastolatek przytargałem zegar do domu Odrobaczyłem wsadzając do worka nylonowego po nawozie i rozpylając wewnąrz azotox Po kilku tygodniach odczyściłem i zobaczyłem na cyferblacie ładne literki "GB" z kotwicą. (to było w czasach przedkomputerowych) No to co? zapytałem tu i gdzieś to na hasło GB każdy mówił zegar angielski... ( od Great Britain) i tak na dłuuuugi czas zostało Tera już wiem , że to ślązak Gustava Beckers'a ...............no to jak Chińczycy mają wiedzieć o GB i jeszcze może "gdzie powstawały takie zegary" ... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #14 Napisano 21 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Many70 napisał(-a): Niewiele, azjaty znają firmę GB? Ba... Szwajcary nawet. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many70 49 #15 Napisano 21 Kwietnia 2021 No i wszystko jasne "oryginalny rosyJski GB"🤣, mechanizm Slava, już go zwracam właścicielowi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7012 #16 Napisano 21 Kwietnia 2021 ALe mechanizm stary bo XXwieczny z 1964 roku (IV kwartał) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach