Brzoza2 5827 #126 Napisano 22 Października 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #127 Napisano 1 Listopada 2021 Tak dla podgrzania atmosfery moi ulubieńcy : 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #128 Napisano 1 Listopada 2021 22 minuty temu, Vergangenheit napisał(-a): Tak dla podgrzania atmosfery moi ulubieńcy : WOW !!! - tzreba było stopniować napięcie i po jednym pokazywać a tak z grubej rury dwa !!! Super są nawet lepiej niż super ten pierwszy z tarczkami ...marzenie !!! Drugi tez fajowy !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #129 Napisano 1 Listopada 2021 Ten drugi mam, ale w wersji czarnej z białymi wskazówkami. Jakość wykonania zegarka spokojnie porównywalna jeśli nie lepsza z Omegą Aqua Terra, bransoleta to już wogóle zjada omegowską. Hogg 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomo_s 563 #130 Napisano 1 Listopada 2021 6 minut temu, Hogg napisał(-a): Ten drugi mam, ale w wersji czarnej z białymi wskazówkami. Jakość wykonania zegarka spokojnie porównywalna jeśli nie lepsza z Omegą Aqua Terra, bransoleta to już wogóle zjada omegowską. Hogg Co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #131 Napisano 1 Listopada 2021 Classic Hogg 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #132 Napisano 1 Listopada 2021 Tak dla podgrzania atmosfery moi ulubieńcy :Prawie wszystkie Sygnatury są ulubionymi , ale aktualnie taką naj naj jest dla mnie: A jak już przywołałeś Classica to akurat dzisiaj nosiłem: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #133 Napisano 1 Listopada 2021 Się licytacja zrobiła to dorzucę coś jeszcze...nie mówiąc bynajmniej ostatniego słowa... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #134 Napisano 2 Listopada 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #135 Napisano 2 Listopada 2021 Octavia świetna, chociaż ja kiedyś bezskutecznie szukałem wersji z widocznymi śrubkami na kopercie Hogg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #136 Napisano 2 Listopada 2021 ...no piękne cuda pokazujecie .... to drogie rzeczy Panie są !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #137 Napisano 2 Listopada 2021 Się licytacja zrobiła to dorzucę coś jeszcze...nie mówiąc bynajmniej ostatniego słowa...Tanio skóry nie sprzedam.Kolejni zawodnicy 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #138 Napisano 2 Listopada 2021 27 minut temu, M.Mike napisał(-a): Piękna fotka 👏 Ten model Octavii ma coś w sobie...aż sobie wyjmę z pudełka i popatrzę z bliska 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #139 Napisano 2 Listopada 2021 Godzinę temu, hezio napisał(-a): Ten model Octavii ma coś w sobie...aż sobie wyjmę z pudełka i popatrzę z bliska 😉 nie bądź samolub daj nacieszyć oko innym !!! porównamy - możne czymś się różnią !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #140 Napisano 2 Listopada 2021 14 minut temu, unadarek napisał(-a): nie bądź samolub daj nacieszyć oko innym !!! porównamy - możne czymś się różnią !!! 😂 jestem stabilny w uczuciach - rzuć okiem do mojej starej galerii 😉 porownanie :) Octavia (zegarkiclub.pl) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #141 Napisano 2 Listopada 2021 18 minut temu, hezio napisał(-a): 😂 jestem stabilny w uczuciach - rzuć okiem do mojej starej galerii 😉 porownanie :) Octavia (zegarkiclub.pl) ..ale ekstra kolekcja masz wszytki je jeszcze ? i...ta omega Citizeny miodzio !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #142 Napisano 3 Listopada 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #143 Napisano 3 Listopada 2021 15 minut temu, Vergangenheit napisał(-a): ... dlaczego masz na czas lokalny ustawione a nie na czas standardowy ? a zdjęcie super !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #144 Napisano 3 Listopada 2021 @Vergangenheit To ja wystawiam ... dlaczego masz na czas lokalny ustawione a nie na czas standardowy ? a zdjęcie super !!!Czas letni albo zimowy pod drugą strefą, zazwyczaj robię tak samo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #145 Napisano 3 Listopada 2021 (edytowane) 21 minut temu, M.Mike napisał(-a): [quote post="3076071" timestamp="1635937119" name="Vergangenheit" To ja wystawiam Czas letni albo zimowy pod drugą strefą, zazwyczaj robię tak samo dobry pomysł !!! Edytowane 3 Listopada 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #146 Napisano 3 Listopada 2021 5 godzin temu, unadarek napisał(-a): ... dlaczego masz na czas lokalny ustawione a nie na czas standardowy ? a zdjęcie super !!! Bo ma local mam czas zimowy. Generalnie nie chce mi się ogarniać obsługi tego zegarka bo jest to dość skomplikowane zrobił mi to kolega na lokalnym wskazuje to co trzeba teraz na standardowym to co będzie latem mi tam pasuje jest okej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #147 Napisano 3 Listopada 2021 23 minuty temu, Vergangenheit napisał(-a): Bo ma local mam czas zimowy. Generalnie nie chce mi się ogarniać obsługi tego zegarka bo jest to dość skomplikowane zrobił mi to kolega na lokalnym wskazuje to co trzeba teraz na standardowym to co będzie latem mi tam pasuje jest okej nie głupie jak pisałem !!! 👍 PS a obsługa nie jest trudna - z dwa razy ustawisz i będziesz wiedział to nie prom kosmiczny !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #148 Napisano 4 Listopada 2021 Co by nudno nie było to GTS . Absolutny krol indeksów. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #149 Napisano 4 Listopada 2021 To ja też nurka wystawiam 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #150 Napisano 4 Listopada 2021 49 minut temu, Vergangenheit napisał(-a): Co by nudno nie było to GTS . Absolutny krol indeksów. Nienawidzę takich fotek 😈 👌 Trzeba powiedzieć, że ten model im wyszedł...próżno szukać czegoś takiego obecnie w ich produkcji ☹️ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach