Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

satyr

GP, Vistula & Pierce Brosnan

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo dla Pana Bauera i Ciebie Władku. Bardzo dobre rozwiązanie sprawy.

PS.

Skoro Pani Ania i Jej Fundacja są już od pewnego czasu w jakiś sposób związane z zegarkami to może warto sprezentować Jej nasz zegarek klubowy?

Jestem gotów partycypować w kosztach.

Pytanie do Pawła (seth11).Czy możliwe jest zamówienie jednego egzemplarza więcej?

Pozdrawiam

Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość seth11

Widzę że opiniotwórczość klubu działa.

Ciekawe doświadczenie.

Gratuluję wszystkim, panu Bauerowi również.

Niewielu prezesów miałoby odwagę przyznać, że

dali ciała. A tu jeszcze działania ratujące nadszarpniętą reputację ;)

Pytanie do Pawła (seth11).Czy możliwe jest zamówienie jednego egzemplarza więcej?

Nie ma najmniejszego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie dopisz mnie do zamówienia ;)

Tylko jaki kolor tarczy? Podpowiedzcie.

Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez sie ciesze, ze udalo sie (uda?) zalatwic sprawe polubownie z VW.

Dobrze tez, ze emocjonalne wypowiedzi "jastrzebi" przycichly.

Zastanawia mnie jednak to:

Przed spotkaniem pozwalam sobie zablokować wątek i zobić drobną recenzję

tych wypowiedzi, które nie przystają do tak ekskluzywnego grona, jak ekskluzywne są nasze zegarki

... wnioski - uznajemy argumenty prezesa VW. Tylko czy to oznacza, ze gdyby nie zarzuty p.Bauera, to jest zgoda modow na "nieekskluzywne" wypowiedzi? Hm...

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miło, że sprawa załatwiona została po ludzku zamiast "po polsku"

Gratulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widzę że opiniotwórczość klubu działa.

Ciekawe doświadczenie.

Gratuluję wszystkim, panu Bauerowi również.

Niewielu prezesów miałoby odwagę przyznać, że

dali ciała. A tu jeszcze działania ratujące nadszarpniętą reputację ;)

Jakąś głowę w firmie prezes za to utnie osobiście bo ktoś w VW dał ciała. Tak czy inaczej bardzo się cieszę z takiego rozwiązania sprawy. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się wycofania tych zegarków ze sprzedaży. Jest pozytywnie.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość seth11
Jakąś głowę w firmie prezes za to utnie osobiście bo ktoś w VW dał ciała.

Ale prezes świeci w imieniu firmy oczami na zewnątrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

no i wyszli z twarza 8) mowie o Vistuli, bo Wladek tym razem niestety dal ciala wprowadzajac nam na forum cenzure :? rozumiem z czego to wynika, rozumiem chec wyciszenia dyskusji i ulatwienia dialogu ale tego zachowania w zaden sposob nie pochwalam- to sami autorzy watkow powinni zweryfikowac swoje wypowiedzi po tym jak cala sytuacja sie juz wyjasnila; nie wymagajmy aby nas szanowano jako klub, jezeli nie potrafimy szanowac samych siebie :roll: nawet krytyczne slowa o Vistuli nabieraja przeciez zupelnie innegio wymiaru w momencie kiedy firma otwarcie przyznala sie do bledu, wycofala kontrowersyjny produkt ze sprzedazy i zaprasza nas do wspolpracy nad nowym modelem

cenzurze mowimy nie! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem tylko że ludzie na poziomie zawsze dojdą do porozumienia korzystnego dla obydwu stron. Gratuluje panie Władku, gratuluje panie prezesie.

Teraz nic tylko wykorzystać koninkture dla promocji naszeo klubu i dążyć do wydania naprawde ciekaweo zegarka, odpowiadająceo ceną produktom VW, które naprawde są niezłe...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Majowy Diabeł

edit bo się zrobił off topic, a tego nie chciałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej no ale bez przesady. To że byłeś przeciwny zamieszaniu nie znaczy że masz się stąd wynieść. Przeciez to bez sensu ...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To i ja muszę sprawę zakończyć.

Nie identyfikowałem się ze stanowiskiem Prezesa KMZiZ. I choć finału należy mu szczerze pogratulować, finału na którym zapewne wszyscy (Klub, Fundacja, VW) skorzystają, to nie zmienia faktu, że z rzeczonym stanowiskiem się nie identyfikowałem. Nie mogę być beneficjentem sukcesu Władka Mellera. To byłoby nieuczciwe. W związku z tym nie mogę być dłużej członkiem tego zacnego Forum. Żegnam wszystkich ciepło, najcieplej tych, których szczerze polubiłem (jejku, ale Was dużo!), potem resztę. Administratora proszę o zlikwidowanie mojego konta i usunięcie adresu mailowego z bazy.

Na koniec tradycyjne Niech się Wam noszą! Te obecne i te przyszłe.

Pozdrawiam,

Jarek

PS

Co do 2 spraw zegarkowych będących "w toku" to trzymam za słowo i mam nadzieję, że je dokończymy.

Przestań :):);)

Obraź się na Waldka i Prezia Vistuli, ale zostań :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... kolejny odcinek z telenoweli

ciekawe kiedy powrot?;)

Majowy nie zachowuj sie jak dziecko i przestan p* :wink: zostan

i wyedytuj swojego posta bo aż żal dupe ściska :)

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość seth11
Jarek

I przestań pić to świństwo :!: :!: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Majowy Diabeł

wykasujcie chłopaki cytat mojego postu i wracajcie do wątku. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wykasujcie chłopaki cytat mojego postu i wracajcie do wątku. Pozdro

a jednak wszedles zobaczyc co tam napisalismy w zwiazku z Twoim postem;p

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MichaelD

Dobre wieści, ciesze sie ze sprawa przybrala taki obrót.

Zastanawia mnie tylko jedno: ile kosztuje dla Vistuli takie wycofanie zegarków z obiegu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem tak:

Moim zdaniem musiało być jakieś „niedomówienie” pomiędzy VW i GP skoro tak szybko firma zdecydowała się wycofać zegarki. Do tej chwili uważałem, że VW ma pełne prawo do produkowania sobie kiepskich zegarków, bo czemu nie, ale skoro reakcja była tak szybka i zdecydowana to jak na mój gust VW może było to spowodowane tym że GP nie do końca wiedział o całej sprawie?

Tym niemniej jeżeli sprawy pomiędzy GP i VW są OK. to ja uważam że VW ma pełne prawo produkować i sprzedawać takie zegarki, i mnie to nie gorszyło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

N0. To nie ma co gdybać. Gratulacje Wladku, gratulacje P. prezesie VW. Juz dobrze jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że udało nam się zakończyć tą sprawę w taki sposób.

Gdyby nie 'te jastrzębie', nie byłoby takiego sukcesu KMZiZ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja powiem tak:

Moim zdaniem musiało być jakieś „niedomówienie” pomiędzy VW i GP skoro tak szybko firma zdecydowała się wycofać zegarki. Do tej chwili uważałem, że VW ma pełne prawo do produkowania sobie kiepskich zegarków, bo czemu nie, ale skoro reakcja była tak szybka i zdecydowana to jak na mój gust VW może było to spowodowane tym że GP nie do końca wiedział o całej sprawie?

Tym niemniej jeżeli sprawy pomiędzy GP i VW są OK. to ja uważam że VW ma pełne prawo produkować i sprzedawać takie zegarki, i mnie to nie gorszyło

Może ktoś się pofatygował do centrali GP mailem zamiast do przedstawiciela w Polsce;))). Kto wie...ja juz nie wykluczam niczego:)))))

Stowa Seatime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobre wieści, ciesze sie ze sprawa przybrala taki obrót.

Zastanawia mnie tylko jedno: ile kosztuje dla Vistuli takie wycofanie zegarków z obiegu.

Napewno jest tańsze niż proces z GP:))) a przede wszystkim tańsze niż utrata szacunku i pozycji, jakby nie było bardzo porządnej firmy.

Stowa Seatime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no i wyszli z twarza 8) mowie o Vistuli, bo Wladek tym razem niestety dal ciala wprowadzajac nam na forum cenzure :? rozumiem z czego to wynika, rozumiem chec wyciszenia dyskusji i ulatwienia dialogu ale tego zachowania w zaden sposob nie pochwalam- to sami autorzy watkow powinni zweryfikowac swoje wypowiedzi po tym jak cala sytuacja sie juz wyjasnila; nie wymagajmy aby nas szanowano jako klub, jezeli nie potrafimy szanowac samych siebie :roll: nawet krytyczne slowa o Vistuli nabieraja przeciez zupelnie innegio wymiaru w momencie kiedy firma otwarcie przyznala sie do bledu, wycofala kontrowersyjny produkt ze sprzedazy i zaprasza nas do wspolpracy nad nowym modelem

cenzurze mowimy nie! :evil:

Popieram w 100 %. Cenzurze stop.

Stowa Seatime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co ze wspolnym projektem zegarkow V&W i KMZiZ ?

sprawa nabrała dalszego biegu ?

MUZZY IN GONDOLAND

...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.