KobyS0 9558 #1 Napisano 1 Sierpnia 2021 biere bo tanio https://allegro.pl/oferta/automatyczny-meski-kolekcjonerski-zegarek-10955925868 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74445 #2 Napisano 1 Sierpnia 2021 Po cholerę Ci taki zegarek kolekcjonerski? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9558 #3 Napisano 1 Sierpnia 2021 bo tani no i roleks a swoją drogą, ciekawe czy ktoś to kupi .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #4 Napisano 1 Sierpnia 2021 Kupi, może nawet ktoś z forum, jeżeli nie chwyci tego sarkazmu. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9558 #5 Napisano 1 Sierpnia 2021 no to teraz po naszemu, NIE kupować, bo to nie Rolex .......................... 6 minut temu, tarant napisał(-a): Kupi, może nawet ktoś z forum, jeżeli nie chwyci tego sarkazmu. może tak się stać ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 4518 #6 Napisano 1 Sierpnia 2021 Fiu, fiu sygnowana koronka, zaiste okaz kolekcjonerski 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2307 #7 Napisano 1 Sierpnia 2021 Kolekcjonerski oznacza podróba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 4518 #8 Napisano 1 Sierpnia 2021 No, dobrze już bez jaj. Jak sądzicie, jednak skoro tak piszą to oznacza chyba, że cześć społeczeństwa łapie się na takie farmazony ? 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markiza 511 #9 Napisano 1 Sierpnia 2021 Porcja naiwności i głupoty za takie pieniądze!!! To jest Ok. 0 EXPERTEM nie jestem. Ale trochę się znam. 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 974 #10 Napisano 1 Sierpnia 2021 Ale że o co chodzi? Nie dalej jak 2 czy 3 tyg temu na forum roleksa ktoś pisał, że ma znajomego który na co dzień nosi replikę roleksa bo się boi że mu go zdejmą z nadgarstka, a oryginalny model trzyma w sejfie czy jakoś tak. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6470 #11 Napisano 2 Sierpnia 2021 13 godzin temu, souls_hunter napisał(-a): Ale że o co chodzi? Nie dalej jak 2 czy 3 tyg temu na forum roleksa ktoś pisał, że ma znajomego który na co dzień nosi replikę roleksa bo się boi że mu go zdejmą z nadgarstka, a oryginalny model trzyma w sejfie czy jakoś tak. idąc tą logiką, to każdy facet w celu oszczędzania swojej (pięknej i zadbanej) żony, tak by starczyła na całe życie, powinien mieć kochankę!?!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74445 #12 Napisano 2 Sierpnia 2021 14 godzin temu, souls_hunter napisał(-a): Ale że o co chodzi? Nie dalej jak 2 czy 3 tyg temu na forum roleksa ktoś pisał, że ma znajomego który na co dzień nosi replikę roleksa bo się boi że mu go zdejmą z nadgarstka, a oryginalny model trzyma w sejfie czy jakoś tak. Wrzuć proszę link źródłowy. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1894 #13 Napisano 2 Sierpnia 2021 7 minut temu, Callahan napisał(-a): idąc tą logiką, to każdy facet w celu oszczędzania swojej (pięknej i zadbanej) żony, tak by starczyła na całe życie, powinien mieć kochankę!?!? Powinien. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach