Pawelus 328 #176 Napisano 26 Stycznia 8 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Mam ten zegarek od trzech miesięcy.Szczerze polecam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128416 #177 Napisano 27 Stycznia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #178 Napisano 27 Stycznia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #179 Napisano 31 Stycznia Jakie doświadczenia z luma w tych wszystkich zegarkach? Nie chce mi sie wierzyc ze swieci sie kilka godzin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128416 #180 Napisano 31 Stycznia 2 godziny temu, Cinek11 napisał(-a): Jakie doświadczenia z luma w tych wszystkich zegarkach? Nie chce mi sie wierzyc ze swieci sie kilka godzin. Najlepiej kup "niewierny Tomaszu". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #181 Napisano 31 Stycznia Na mam i tak szczerze mowiac to chyba musi spedzic na sloncu dlugi czas aby luma swiecila kilka godzin naswietlony pod lampka nie swieci jakos zbyt dlugo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 89 #182 Napisano 31 Stycznia Godzinę temu, Cinek11 napisał(-a): Na mam i tak szczerze mowiac to chyba musi spedzic na sloncu dlugi czas aby luma swiecila kilka godzin naswietlony pod lampka nie swieci jakos zbyt dlugo rozwiń wypowiedź i zamiast 3 postów zamkniemy to w jednym:) "Na mam " to znaczy 'nie mam', czy 'no mam'? co do steeldive, to tak 4 rano widać lume, niektóre addiesdive też(np ten taki 'puck' co wygląda jak krążek hokejowy). no i oczywiście słońce czy latarka uv nie równa się zachmurzony zimowy dzień i domowe światło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #183 Napisano 31 Stycznia (edytowane) Mam steeldive model. Luma swietna ale przy naswietlaniu pod zarowka nie wiem ile by musial lezec aby swiecil do rana. Naswietlalem go 1 min to swiecil ladnie ale nie do rana. Okresl wg ciebie ile misisz trzymac np pod zarowka aby bylo widac indeksy kilka godzin? Przed wczoraj byl sloneczny dzien nosilem go i luma do rana nie swiecila Edytowane 31 Stycznia przez Cinek11 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 89 #184 Napisano 31 Stycznia Godzinę temu, Cinek11 napisał(-a): Mam steeldive model. Luma swietna ale przy naswietlaniu pod zarowka nie wiem ile by musial lezec aby swiecil do rana. Naswietlalem go 1 min to swiecil ladnie ale nie do rana. Okresl wg ciebie ile misisz trzymac np pod zarowka aby bylo widac indeksy kilka godzin? Przed wczoraj byl sloneczny dzien nosilem go i luma do rana nie swiecila Żarówka to nie naswietlisz lumy. Ona bierze siłę z UV. Na pełnym słońcu to myślę, że starczy 30 sekund by świeciła ponad kilka godzin. Latarka no to zależy od latarki.. ja testuje/naswietlam/bawię sie, swoje lumy latarka UV z Ali za kilka złotych, wg to podstawa w kolekcji taką latarka moim zdaniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #185 Napisano 31 Stycznia No to musze zakupic 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #186 Napisano 6 Lutego 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #187 Napisano 6 Lutego Mam fajny model 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emil/efa116 187 #188 Napisano 8 Lutego W dniu 31.01.2025 o 21:29, Cinek11 napisał(-a): No to musze zakupic 😀 Mam addiesdive i steeldive naświetlone latarką UV o 20 przez 10-20 sekund, bez problemu pozwalają odczytać godzinę o 4 rano. Jak nie zapomnę wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 1676 #189 Napisano 8 Lutego 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13364 #190 Napisano 22 Lutego 😀 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1985 14 #191 Napisano 28 Marca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #192 Napisano 28 Marca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128416 #193 Napisano 10 Kwietnia 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #194 Napisano 17 Kwietnia Wczoraj Stellmasa a dziś Addiesmarine 🤭 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13364 #195 Napisano 18 Kwietnia Tu też przyspamuje😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #196 Napisano 23 Kwietnia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13364 #197 Napisano 27 Kwietnia 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #198 Napisano 16 Maja 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eagle 106 #199 Napisano 17 Maja Steeldive SD1965S Solid Bronze Steeldive SD1965S Solid Bronze 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #200 Napisano 20 Maja 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach