souls_hunter 873 #951 Napisano 28 Września 2023 Ewentualnie poprosimy o nr telefonu do tego mechanika. Przedstawimy mu nasz stan wiedzy i zaproponujemy opcje naprawy. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #952 Napisano 28 Września 2023 🤦♂️ ucieszy się 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #953 Napisano 29 Września 2023 Są wiesci… Tarcza zdarta prawie do zera, natomiast wyglada na awarię łożyska… 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #954 Napisano 29 Września 2023 A docisk i koło zamachowe jak wyglądają? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #955 Napisano 29 Września 2023 5 minut temu, kiniol napisał(-a): A docisk i koło zamachowe jak wyglądają? Ponoć nieźle… 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #956 Napisano 29 Września 2023 Aktualnie jeszcze czekam na kolejne części… także kończymy w przyszłym tygodniu… 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1810 #957 Napisano 30 Września 2023 5 godzin temu, pmwas napisał(-a): Aktualnie jeszcze czekam na kolejne części… także kończymy w przyszłym tygodniu… Jakie części? tarczę kewlarem obijasz? 7 godzin temu, pmwas napisał(-a): Są wiesci… Tarcza zdarta prawie do zera, natomiast wyglada na awarię łożyska… Ten Twój łaz to nie przyjechał czasami z Niemiec i nie odkręcono mu przypadkiem na granicy 188tys km? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #958 Napisano 30 Września 2023 Nie, okazało się, ze lozysko nie było w komplecie i jeszcze łapę chce tez zmienić , to niech zmieni. Co do sprzęgła - mam podejrzenie, że sprzęgło mógł zużyć poprzedni właściciel. Mówił, że „wysoko bierze”. On miał taki długi i wąski podjazd pod wiatę w ogrodzie, który pokonywał tyłem - wiedząc jak tym autem się cofa - killer 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #959 Napisano 30 Września 2023 Jak się ma fantazję i pieniądze... Uaz.mp4 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #960 Napisano 30 Września 2023 Widziałem. Przód mi się średnio podoba, ale fajny projekt. Ja w UAZie uwielbiam właśnie wygląd fabrycznego przodu - bardzo retro, z innej epoki 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #961 Napisano 2 Października 2023 Części będą na jutro 💪 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #962 Napisano 2 Października 2023 Oj, znam ten ból. W mojej wyprawowej Navarce sprzęgło i niestety również dwumasa padły miesiąc temu w najmniej spodziewanym momencie 😅 Co ciekawe, nie dawały żadnych oznak wykończenia co przy 170k przebiegu uważam za niebywałe 🤣 Trzymam kciuki za szybką i bezproblemową naprawę twojej bestii! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #963 Napisano 2 Października 2023 Najbardziej to się kiedyś załatwiłem w Subaru Imprezie. Słyszałem, że łożysko szumi, ale że i tak chciałem tanio sprzedać, to postanowilem zostawić remonty ew. nabywcy. Pewnego dnia wcisnąłem sprzęgło, coś „jebło” i silnik zgasł. Na luzie zapaliłem i nawet dojechałem do mechanika (w nocy, żeby się nie zatrzymywać), ale każde wciśnięcie sprzęgła było chyba słychać dość daleko, takie wycie… 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #964 Napisano 2 Października 2023 W dniu 30.09.2023 o 09:22, Kuklik napisał(-a): Jak się ma fantazję i pieniądze... Uaz.mp4 50 MB · 0 pobrań Fajny projekt, ciekawe jak to wyszło kosztowo, stawiam na ok. 50-60k 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #965 Napisano 2 Października 2023 Ech - pudło Nie to lozysko… i znów się przedłuży… 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63302 #966 Napisano 2 Października 2023 48 minut temu, pmwas napisał(-a): Ech - pudło Nie to lozysko… i znów się przedłuży… Ja wiem że to nie UAZ ale mi się zrobiło w czwartek takie coś 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #967 Napisano 2 Października 2023 Weź załóż jakiś kanał na YT, coś z tytułem "Moja przygoda z UAZem"; zdobędzisz tysiące obserwujących i może zyski z reklam pokryją ci koszty ciągłych napraw złomka? A tak to tylko nas, wąską gratkę maniaków, rozweselasz swoim upartym trwaniem przy eksploatacji tej genialnej radzieckiej myśli technicznej. W dniu 30.09.2023 o 09:22, Kuklik napisał(-a): Jak się ma fantazję i pieniądze... Ja w latach 90-tych widziałem trabanta ze skórzaną tapicerką, lakierem metallic i elektrycznymi szybami. Miał chyba jeszcze jakieś bajery, ale wszystkiego już nie pamiętam - właściciel też musiał mieć fantazję i pieniądze😂. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #968 Napisano 2 Października 2023 3 godziny temu, beniowski napisał(-a): Ja w latach 90-tych widziałem trabanta ze skórzaną tapicerką, lakierem metallic i elektrycznymi szybami. Miał chyba jeszcze jakieś bajery, ale wszystkiego już nie pamiętam - właściciel też musiał mieć fantazję i pieniądze😂. Może chodziło o takie bajery jak poniżej 1 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #969 Napisano 2 Października 2023 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Ja wiem że to nie UAZ ale mi się zrobiło w czwartek takie coś 🤔🤔🤔 Samo? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zdzichu #970 Napisano 2 Października 2023 W dniu 30.09.2023 o 09:22, Kuklik napisał(-a): Jak się ma fantazję i pieniądze... Uaz.mp4 50 MB · 0 pobrań Robi wrażenie 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Ja wiem że to nie UAZ ale mi się zrobiło w czwartek takie coś 🤔🤔🤔 Jaka marka i model auta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63302 #971 Napisano 3 Października 2023 11 godzin temu, pmwas napisał(-a): Samo? No nie, pomogłem ja i duży granitowy krawężnik ☹️☹️☹️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #972 Napisano 3 Października 2023 2 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): No nie, pomogłem ja i duży granitowy krawężnik ☹️☹️☹️ :( 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63302 #973 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) 5 minut temu, pmwas napisał(-a): Ale ponoć już ma wahacz i stoi samodzielnie, zobaczymy co się jeszcze urwało 🤔🤔🤔 Edytowane 3 Października 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #974 Napisano 3 Października 2023 16 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Ja wiem że to nie UAZ ale mi się zrobiło w czwartek takie coś 🤔🤔🤔 Można powiedzieć, żeś klasycznie wykurwil... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63302 #975 Napisano 3 Października 2023 3 minuty temu, kiniol napisał(-a): Można powiedzieć, żeś klasycznie wykurwil... No niby tak 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach