Sol 7354 #126 Napisano 9 Czerwca Nie mogę się przekonać do wskazówkowego Froga Ale zegarek fajny. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 6341 #127 Napisano 11 Sierpnia (edytowane) Ja się nie mogę przekonać do obu oglądam i oglądam jak wiele osób tutaj i na zagranicznych forach pokazuje te Frogi, ale jakoś tak ... no nie wiem. Może inaczej by było jak bym na żywo zobaczył. Może jest ktoś z Łodzi bądź okolic posiadający jedną albo oba rodzaje i można by się umówić na jakąś kawę - może miałbym coś co ta osoba chce obejrzeć, a ja miałbym okazje zobaczyć te "żabska" parę sztuk G różnych mam więc może akurat. Edytowane 11 Sierpnia przez G-szok 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 678 #128 Napisano 12 Sierpnia 22 godziny temu, G-szok napisał(-a): Ja się nie mogę przekonać do obu Trzeba przymierzać Paradoksalnie frogi nieźle leżą na szczupłych/normalnych przegubach Ja mam łapę jak goryl i tylko kostki wyglądają w miarę ok tapatalked 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach