Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zadra

Gustav Becker - Ziemie Odzyskane; rodzinny depozyt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
27 minut temu, graver napisał(-a):

Większość z nas tutaj nie jest zegarmistrzami, część jest entuzjastami, część amatorsko z zamiłowania do "trybików" Większych i mniejszych potrafi naprawić, odnowić nabyte czy kolegów czasomierze, Każdy ma swoją metodę, doświadczenie mniejsze czy większe i ma prawo opisywanie swoich prac tutaj. Niektórzy opisują w szczegółach jak Andrzej Wachowicz aż do bólu ( mi się to podoba) Anansi krótko i na temat. Nie da się zacząć pracę i zakończyć opisywać na jednej stronie kompletnej renowacji zegarka czy zegara, po to jest forum by nowi co przychodzą wkręcili się pozytywnie i mogli zagłębić się także w dawne opisy i znaleźć co ich interesuje a suchy opis nic nie daje! Owszem napisałem Zadrze że zakańczam ze swojej strony... ale jak się zastanowimy to dojdziemy do wniosku że potrzebne są opisy problemów by następni mieli łatwiej , by zrozumieli i się zafascynowali trybikami i po iluś tam nieudanych próbach zaczną tworzyć następne pokolenia miłośników zegarów, budzików, zegarków i te przedmioty nie znikną wraz z nami za jakiś czas.

Oczywiście że każdy może pisać ile chce.

Musi też liczyć się z tym że ktoś może napisać co myśl.

Stwierdziłem że kazdy po prawie 2 latach cieszyłby się z powrotu zegara. Dla kolegi Zadry był to powód do niezadowolenia i pisana jakichś bzdur. Napisałem to co myślę tak jak zawsze.

Edytowane przez old time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, old time napisał(-a):

Widzę że lubisz pisać te swoje poematy.

To mój ostatni wpis ponieważ widzę że masz ochotę na następne 9 stron.

No comments.

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.