Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Perpetuum Mobile

Co dalej z naszym Forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, pomyłka związana z brakiem umiejętności obsługi telefonu 😉

Edytowane przez rmak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Nie odbierajcie tego jako złośliwość, ale jako były i, przynajmniej teoretycznie, potencjalny ponowny reklamodawca (malutki, ale zawsze jakiś ;)), kiedy czytam te dosyć liczne uwagi zmierzające, generalnie, do tego, żeby na różne sposoby ograniczać wyświetlanie się, zasięg i emisyjność tych forumowych reklam, to... zastanawiam się, jak mogliby to potraktować ci więksi, potencjalni reklamodawcy... 

Żaden, nawet większy reklamodawca nie jest zainteresowany płaceniem za  pokazanie mi tej samej reklamy 25 razy. To tak nie działa. Woli wydać swoje pieniądze za pokazanie tej reklamy 25 osobom. Myślę, że również Ty nie chciałbyś tak zmarnować swoich pieniędzy?

Edytowane przez Antiquarius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Antiquarius napisał(-a):

Żaden, nawet większy reklamodawca nie jest zainteresowany płaceniem za  pokazanie mi tej samej reklamy 25 razy. To tak nie działa. Woli wydać swoje pieniądze za pokazanie tej reklamy 25 osobom. Myślę, że również Ty nie chciałbyś tak zmarnować swoich pieniędzy?

Nie jestem profesjonalistą w dziedzinie, ale trochę czasu i pieniędzy już, jak to ująłeś, "zmarnowałem" w tym temacie tu i ówdzie i powiedziałbym, że reklama działa na różnych płaszczyznach. ;)

Ale na pewno masz rację co do tego, że nikt rozsądny nie chciałby marnować pieniędzy na reklamowanie się w środowisku z definicji reklamie produktowej wrogim.  :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Nie jestem profesjonalistą w dziedzinie, ale trochę czasu i pieniędzy już, jak to ująłeś, "zmarnowałem" w tym temacie tu i ówdzie i powiedziałbym, że reklama działa na różnych płaszczyznach. ;)

Ale na pewno masz rację co do tego, że nikt rozsądny nie chciałby marnować pieniędzy na reklamowanie się w środowisku z definicji reklamie produktowej wrogim.  :)

Co do Twojego zarzutu, że forumowicze są środowiskiem wrogim reklamodawcom,  myślę że przynajmniej Ci którzy dyskutują w tym wątku są bardzo świadomi i przychylnie nastawieni do wszystkich partnerów biznesowych. Czy Twoim zdaniem Polacy (Ci poza forum) generalnie są środowiskiem kochającym reklamy? :)

Prawdopodobnie znalezienie złotego punktu symetrii pomiędzy oczekiwaniem zwykłego forumowicza (zero reklam) a interesem reklamodawcy (reklamy wszędzie) jest możliwe. Dyskutujemy, jest na to odpowiedni czas. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Antiquarius napisał(-a):

Co do Twojego zarzutu, że forumowicze są środowiskiem wrogim reklamodawcom,  myślę że przynajmniej Ci którzy dyskutują w tym wątku są bardzo świadomi i przychylnie nastawieni do wszystkich partnerów biznesowych. Czy Twoim zdaniem Polacy (Ci poza forum) generalnie są środowiskiem kochającym reklamy? :)

Prawdopodobnie znalezienie złotego punktu symetrii pomiędzy oczekiwaniem zwykłego forumowicza (zero reklam) a interesem reklamodawcy (reklamy wszędzie) jest możliwe. Dyskutujemy, jest na to odpowiedni czas. 

Ja nie stawiam żadnych "zarzutów". Co najwyżej wyrażam swoje opinie i wspominam o pewnych obserwacjach. Może nie mam racji, może moje obserwacje nie są trafione. Opieram je, w każdym razie, na spojrzeniu jakby z dwóch "stron" - bo jestem zarówno forumowiczem, jak i (byłem) reklamodawcą. Ale nie chcę nikomu na siłę nic udowadniać, ani też do mojego zdania jakoś szczególnie mocno przekonywać. Wszystko i tak będzie już niedługo widać.  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi