Dnlaie 53520 #451 Napisano 24 Sierpnia 11 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 11272 #452 Napisano 24 Sierpnia Z ig, ładny: 4 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #453 Napisano 24 Sierpnia (edytowane) 35 minut temu, GostRado napisał(-a): Z ig, ładny: Wiem, mam szarego Edytowane 24 Sierpnia przez Funky_Koval 9 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 11272 #454 Napisano 24 Sierpnia To ten sam kolor tarczy? 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #455 Napisano 24 Sierpnia 5 minut temu, GostRado napisał(-a): To ten sam kolor tarczy? Ty wstawiłeś piaskowego, ja mam wersję szarą bodajże silica 9 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18559 #456 Napisano 25 Sierpnia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 53520 #457 Napisano 25 Sierpnia 12 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132688 #458 Napisano 26 Sierpnia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #459 Napisano 26 Sierpnia 15 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Długo korcił i ostatecznie wygrały inne ale za alpinista zawsze + 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132688 #460 Napisano 26 Sierpnia Teraz, Funky_Koval napisał(-a): Długo korcił i ostatecznie wygrały inne ale za alpinista zawsze + To jest mój trzeci w kolejności kupiony zegarek. Kupiłem go w wyjątkowo korzystnej sytuacji, gdy wyprzedawali końcówki magazynowe i zapłaciłem za niego niecałe 1k zł. To chyba moja najlepsza inwestycja zegarkowa, ale nie jest na sprzedaż, w przeciwieństwie do znaczącej części mojego "magazynu". Gdybyś go chciał teraz kupić, to musiałbyś raczej szykować ponad 3 razy więcej, niż ja zapłaciłem w 2018. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #461 Napisano 26 Sierpnia 9 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
void 178 #462 Napisano 27 Sierpnia Sprzedałem divera, by na wyjazdy w górki zostawić sobie coś mniejszego. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18559 #463 Napisano 28 Sierpnia 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #464 Napisano 28 Sierpnia 25 minut temu, beriam napisał(-a): I co, przypasował? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18559 #465 Napisano 28 Sierpnia 2 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): I co, przypasował? W sumie tak. Do następnej zajawki 🤫 Lepiej się układa niż Ham, pewnie kwestia krótkich uszu. -15s/24h mogłoby być lepiej, ale co zrobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #466 Napisano 28 Sierpnia (edytowane) 7 minut temu, beriam napisał(-a): W sumie tak. Do następnej zajawki 🤫 Lepiej się układa niż Ham, pewnie kwestia krótkich uszu. -15s/24h mogłoby być lepiej, ale co zrobić. -15? Dziwne mi robił mniej, na noc odkładałem tarczą do góry to pewnie się regulował. Dobrze go nakręciłeś? Werki seiko mają kijowy izochronizm (im mniejsza rezerwa chodu tym dokładność gorsza) Edytowane 28 Sierpnia przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18559 #467 Napisano 28 Sierpnia 3 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): -15? Dziwne mi robił mniej, na noc odkładałem tarczą do góry to pewnie się regulował. Dobrze go nakręciłeś? Werki seiko mają kijowy izochronizm (im mniejsza rezerwa chodu tym dokładność gorsza) Tak samo na noc zostawiany 🥱 Noszę go cały dzień, więc zakładam , że się nakręcił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132688 #468 Napisano 29 Sierpnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18559 #469 Napisano 30 Sierpnia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74041 #470 Napisano 30 Sierpnia 10 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdz93 194 #471 Napisano 31 Sierpnia Formex Field 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20128 #472 Napisano 31 Sierpnia 37 minut temu, mdz93 napisał(-a): Formex Field Zarąbiste są, nie miałem ale wygląda na bardzo lekki i wygodny 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdz93 194 #473 Napisano 31 Sierpnia 3 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a): Zarąbiste są, nie miałem ale wygląda na bardzo lekki i wygodny Oj tak, można zapomnieć, że ma się go na ręce. Świetna opcja zwłaszcza na lato 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 53520 #474 Napisano 1 Września 10 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszpasterz 36 #475 Napisano 3 Września A tak sobie dzisiaj 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach