mariusz9a 21759 #176 Napisano Piątek o 08:58 18 godzin temu, Klincz napisał(-a): aż mi się nie chce wierzyć, że komuś się chce podrabiać zegarek, który można kupić nowy już za jakieś 700 zł Przerażające jest to, że podrabiają nawet dużo tańsze zegarki, także to 700zł to i tak dużo 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 624 #177 Napisano Piątek o 09:14 11 minut temu, mariusz9a napisał(-a): Przerażające jest to, że podrabiają nawet dużo tańsze zegarki, także to 700zł to i tak dużo 😄 Podrabiają wszystko Tu jest afera z bateriami lithium Varty, same podróbki na rynku a wartość jednej to max jedno euro Trwałość też jeden dzień 🤦♂️ tapatalked 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 471 #178 Napisano Piątek o 13:41 5 godzin temu, TomG80 napisał(-a): Tak, to oryginał, ale to staruszek i niespecjalny model. Jak chcesz, to na moim kanale masz jego recenzję, możesz zerknąć. To już wg mnie lepiej wziąć oryginalnego GM-2100 albo GM-B2100 - z niego będziesz bardziej zadowolony. Ale oczywiście jeśli ten staruszek jest sprawny, to możesz brać. Dziękuję za odpowiedź. Film obejrzałem z zainteresowaniem. Niestety, sprzedawca zegarka o który zapytałem, jest cokolwiek dziwny i nie raczy odpowiadać na zwykłe pytania; dlatego odpuściłem, i kupiłem EF-539D w żółto złotym anturażu tarczy. Mój czerwcowy (i tak nadwyrężony) budżet na zegarki się skończył. A po przygodzie z podróbą bulwarowego G-Shocka jakoś przeszła mi chęć na zegarki G-Shock. Teraz poluję na naprawdę ciekawe Wave Ceptory i na mojego obecnego graala Timexa WS4. Pozdrawiam serdecznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach