Paweł Bury. 5785 #18601 Napisano 6 Kwietnia 2017 Dobry ruch, wymieniłeś i masz spokój.No z tą rurą na pewno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18602 Napisano 6 Kwietnia 2017 No z tą rurą na pewno Aleś się uczepił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #18603 Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Aleś się uczepił Żartuje przecież - ja robię coś jak daje oznaki usterki czyli coś widać, słychać, zaczyna się pocić czy tłuścić wtedy wymieniam nie czekam aż strzeli Ja kilka lat temu kupiłem superba z tym trefnym 2.0 TDi od razu zdemontowałem pompę olejową i wysłałem do Gdyni na przeróbkę (wymiana imbusa na gruby) pompę zamontowałem a rok później zmieliło zębatkę która łączy pompę olejową z wałem i jest nią napędzana tak że zrobisz prawie wszystko a walnie to czego nie zrobiłeś - ostatnio mam dosyć "dizli" ilość awarii jakie spotkały moich znajomych i koszta z tym związane skutecznie mnie wyleczyły - superb będzie szedł do sprzedaży potem będzie benzyna plus gaz Jak dizel to nowy na gwarancji, jak starszy to benzyna Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #18604 Napisano 6 Kwietnia 2017 Ja też przesadzam w inwestycje w auto, wiem co czujesz ... Ale chociaż zawsze miałem tyle lądowań co startów i nigdy nie wróciłem do domu na lawecie ... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekwoj 62 #18605 Napisano 6 Kwietnia 2017 Skoro o autach mowa to wrzucam mój ulubiony kompet bo widze że na początku tematu o to chodzilo heheI auto i zegarek niestety niedostępne na polskim rynku :/ TOYOTA AVALON 3.5 268KM i zegarek do kompletu pod kolor CITIZEN AT4007-54E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18606 Napisano 6 Kwietnia 2017 I ja mam jeszcze jeden odruch nigdy nie zaglądam pod maskę bez powodu I to nie ma znaczenia czy jadę po bułki do spożywczaka czy np do Holandii. I pomimo że drugie auto jak by nie liczyć ma 13 lat to chodzi jak malina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #18607 Napisano 6 Kwietnia 2017 I ja mam jeszcze jeden odruch nigdy nie zaglądam pod maskę bez powodu Znaczy co, czekasz aż coś się zaczyna dziać, żeby zerknąć na silnik? Masz wskaźnik poziomu płynu do spryskiwaczy, czy czekasz, aż przestanie lecieć, żeby mieć powód aby zajrzeć pod maskę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18608 Napisano 6 Kwietnia 2017 wskaźnika nie mam więc dolewam jak wyschnie.A że nic się nie dzieje to nie zaglądam.Bo i po co jak i tak się nie znam Heh jakoś w styczniu padł mi rozrusznik więc stwierdziłem że puknę w dziada żeby się odblokował. Jak pomyślałem tak zrobiłem ale niestety waliłem w alternator Bo żabojady rozrusznik za akumulatorem schowały jak się okazało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #18609 Napisano 6 Kwietnia 2017 Heh jakoś w styczniu padł mi rozrusznik więc stwierdziłem że puknę w dziada żeby się odblokował. Jak pomyślałem tak zrobiłem ale niestety waliłem w alternator Bo żabojady rozrusznik za akumulatorem schowały jak się okazało I to właśnie wynik tego, że nie zaglądasz pod maskę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18610 Napisano 6 Kwietnia 2017 Za to bagażnik często otwieram Nie należę do zagorzałych fanów motoryzacji, aby siedziało się wygodnie i bezawaryjnie jeździło i tyle mi od auta wystarcza:)Odzwyczaiłem się od grzebania przy naprawach czegokolwiek autach, przez pobyt w USAAle kiedyś żaden mechanik na mnie nie zarobił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #18611 Napisano 6 Kwietnia 2017 tbn, ile Tobie pali 320i F30? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tbn #18612 Napisano 6 Kwietnia 2017 Zależy od nogi oczywiście. Na trasie, przy prędkościach 120-150 pokazuje 7-7.5l/100km. Miasto to już większy rozstrzał, jak nie ma korków to nawet 8l się pojawia, jak ruch jest powolny to i 11l. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #18613 Napisano 7 Kwietnia 2017 Skoro o autach mowa to wrzucam mój ulubiony kompet bo widze że na początku tematu o to chodzilo heheI auto i zegarek niestety niedostępne na polskim rynku :/ TOYOTA AVALON 3.5 268KM i zegarek do kompletu pod kolor CITIZEN AT4007-54EW tym temacie toyot sie nie pokazuje i sie nie mowi o nich, to samochod bez duszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #18614 Napisano 7 Kwietnia 2017 Brat ma partnera Nic strasznego w dzisiejszych czasach.,Ciekawi mnie jak się do niego zwracasz,(do tego partnera brata).,Jeżeli brat by miał partnerkę to wtedy szwagierka czy raczej bratowa.,A jak się w Polsce mówi na partnera brata ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ludwik.berg 33 #18615 Napisano 7 Kwietnia 2017 A może po imieniu? Jak do bratowej np.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18616 Napisano 7 Kwietnia 2017 Nic strasznego w dzisiejszych czasach.,Ciekawi mnie jak się do niego zwracasz,(do tego partnera brata).,Jeżeli brat by miał partnerkę to wtedy szwagierka czy raczej bratowa.,A jak się w Polsce mówi na partnera brata ? Skoro tak świetnie czytasz pomiędzy wierszami to może znasz odpowiedz na pytanie które padło wcześniej ? A może po imieniu? Jak do bratowej np.? Ludwiczku na niego wołam, chcesz poznać więcej szczegółów ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #18617 Napisano 7 Kwietnia 2017 Wywar, skończ pier... lepiej się pochwał czym jeździsz Ty . Bo kolegi toyota ma dusze, chociażby przez silnik . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18618 Napisano 7 Kwietnia 2017 Wywar, skończ pier... lepiej się pochwał czym jeździsz Ty . Bo kolegi toyota ma dusze, chociażby przez silnik .Ja obstawiam Yaris- kie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #18619 Napisano 7 Kwietnia 2017 Może dacie (nie obrażając nikogo). Jak byśmy mogli wrzucać tutaj zdjęcia tylko samochodów, które maja "dusze" to większość aut została by na początku zdyskwalifikowana i skąd ta teoria spiskowa, ze nie można wrzucać tutaj toyot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #18620 Napisano 7 Kwietnia 2017 Ja Ja obstawiam Yaris- kie Ja Poldka Atu Plus żartuję oczywiście Wywar bez urazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18621 Napisano 7 Kwietnia 2017 Duszę wokół da się gołym okiem zauważyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #18622 Napisano 7 Kwietnia 2017 Tokio drift? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18623 Napisano 7 Kwietnia 2017 Poldek drift 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #18624 Napisano 7 Kwietnia 2017 Ale poldki jednak maja dusze . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #18625 Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Dla mnie najbardziej uduchowionym autem jest Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez arek1a2b 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach