gibber 0 #2126 Napisano 2 Października 2007 no i problem- moje autko okazalo sie za male zeby sie z rodzina na weekend wybrac :oops: potrzebuje wiec pilnie wynajac na 3 dni za 2 tygodnie jakiegos wiekszego VAN'a - moze ktos polecic jakas sprawdzona firme? http://www.bemo-motors.pl/strony/3/i/695.php :twisted: Powaznie, podzwon po dilerach samochodow, powinni cos miec. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2127 Napisano 3 Października 2007 "Kilka dni temu, gdy byłem w serwisie samochodowym, pewna pani weszła do środka i poprosiła o część 710.Zdziwieni patrzyliśmy jeden na drugiego, aż wreszcie moment konsternacji przerwał jeden z mechaników samochodowych, pytając:- A co znaczy część 710?Kobieta odpowiedziała:- No wie pan, to taka mała część na samym środku silnika - gdzieś się zawieruszyła, więc potrzebuję nową.Mechanik nie dawał za wygraną i pytał dalej:- A do czego jest ona używana?Kobieta odpowiedziała że nie ma pojęcia, ale pamięta dobrze że na samym środku silnika zawsze ją widziała. Mechanik podał kartkę papieru i ołówek, prosząc by pani narysowała jak ta konkretna część wygląda i wtedy może on będzie potrafił jej pomóc. Kobieta nakreślila około 6-centymetrowy okrąg, a następnie wpisała do niego 710. Acha, uśmiechnięty mechanik przytaknął głową - już wiem..." Zobacz część 710 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #2128 Napisano 3 Października 2007 "Kilka dni temu, gdy byłem w serwisie samochodowym, pewna pani weszła do środka i poprosiła o część 710.Zdziwieni patrzyliśmy jeden na drugiego, aż wreszcie moment konsternacji przerwał jeden z mechaników samochodowych, pytając:- A co znaczy część 710?Kobieta odpowiedziała:- No wie pan, to taka mała część na samym środku silnika - gdzieś się zawieruszyła, więc potrzebuję nową.Mechanik nie dawał za wygraną i pytał dalej:- A do czego jest ona używana?Kobieta odpowiedziała że nie ma pojęcia, ale pamięta dobrze że na samym środku silnika zawsze ją widziała. Mechanik podał kartkę papieru i ołówek, prosząc by pani narysowała jak ta konkretna część wygląda i wtedy może on będzie potrafił jej pomóc. Kobieta nakreślila około 6-centymetrowy okrąg, a następnie wpisała do niego 710. Acha, uśmiechnięty mechanik przytaknął głową - już wiem..." Zobacz część 710 :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #2129 Napisano 4 Października 2007 ten sam stylista więc trudno się dziwić....i do tego włoch Mam do sprzedania najpiekniejsze dziecko tego Wlocha, o imieniu Bruno Model W126 420SE. Pod wzgledem kolekcjonerskim to drugi pod wzgledem rzadkości wystepowania seria limuzyn W126 - mniej jest tylko modeli 560SE... Jakby ktoś był zainteresowany ta ponadczasowa limuzyna, do tej pory wykorzystywana przez sluzby dyplomatyczne wielu panstw - zapraszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2130 Napisano 4 Października 2007 Mam do sprzedania najpiekniejsze dziecko tego Wlocha, o imieniu Bruno Witaj Smoczyco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #2131 Napisano 4 Października 2007 Witaj Smoczyco Smoczyca ustepila miejsce w garazu Wypierdkowi (Audi A4 Avant TDi) Takze, jezeli ktos ma ochote na klasyczna S-klase - zapraszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #2132 Napisano 4 Października 2007 Model W126 420SE. Pod wzgledem kolekcjonerskim to drugi pod wzgledem rzadkości wystepowania seria limuzyn W126 - mniej jest tylko modeli 560SE... ...i oczywiscie pullmanow Lewandek, udzielasz sie czasem na http://www.mb.org.pl ? Edit: sprawdzilem, udzielasz sie, bo moderujesz :twisted: :wink: 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2133 Napisano 4 Października 2007 Model W126 420SE. Pod wzgledem kolekcjonerskim to drugi pod wzgledem rzadkości wystepowania seria limuzyn W126 - mniej jest tylko modeli 560SE... ...i oczywiscie pullmanow Lewandek, udzielasz sie czasem na http://www.mb.org.pl ? Edit: sprawdzilem, udzielasz sie, bo moderujesz :twisted: :wink: nawet często 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #2134 Napisano 4 Października 2007 ...i oczywiscie pullmanow Lewandek, udzielasz sie czasem na http://www.mb.org.pl ? Pullmany nie byly produkowane fabrycznie przez MB Czasem cos sie tam poudzielam na mb.org.pl :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #2135 Napisano 5 Października 2007 w sumie jest to temat samochodowy, silnik podobno GTI :wink: http://www.youtube.com/watch?v=DapHhgnm6CQ...id%2C757%2Ehtml 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #2136 Napisano 7 Października 2007 Dzisiaj zaczęła się nowa seria Top Gear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2137 Napisano 7 Października 2007 http://www.topgear.com/content/timetoburn/...oadband_wm.html :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #2138 Napisano 8 Października 2007 ten sam stylista więc trudno się dziwić....i do tego włoch Mam do sprzedania najpiekniejsze dziecko tego Wlocha, o imieniu Bruno Model W126 420SE. Pod wzgledem kolekcjonerskim to drugi pod wzgledem rzadkości wystepowania seria limuzyn W126 - mniej jest tylko modeli 560SE... Jakby ktoś był zainteresowany ta ponadczasowa limuzyna, do tej pory wykorzystywana przez sluzby dyplomatyczne wielu panstw - zapraszam. akurat sie rozgladam za ladnym egzemplarzem 560sec szukam czegos bez gazu najlepiej z "kolorowym wnetrzem" - czerwone, niebieskie.ech, piekne auta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #2139 Napisano 8 Października 2007 Jak sie nawrocisz na sedana, to zapraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #2140 Napisano 16 Października 2007 Oto Veyron o którym wspominałem. Widziałem go znowu.http://www.motolipno.pun.pl/viewtopic.php?id=53 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #2141 Napisano 20 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2142 Napisano 20 Października 2007 Nowe C5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2143 Napisano 26 Października 2007 :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2144 Napisano 26 Października 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2145 Napisano 26 Października 2007 Niesmaczny "żart" :? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2146 Napisano 26 Października 2007 Niesmaczny "żart" :?Mam nadzieję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2147 Napisano 26 Października 2007 taaaa... ale jazdy próbnej nie odmówilibyście jak sądzę 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2148 Napisano 26 Października 2007 Oj, przynajmniej będzie racjonalny powód, by nie kupować Ferrari. ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #2149 Napisano 28 Października 2007 Whow!!! :shock: C5 za***ista!Pierwszy Citroen, który mi się podoba... i sam nie wiem, ale chyba bardziej kombi. P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2150 Napisano 28 Października 2007 oj za***ista... kombii jest faktycznie ładniejsze od sedana ale proporcje mogą zostać zachwiana przez zastosowanie mniejszych felg. Na zdjęciach auto prezentuje się zniewalająco ale widać, że nadkola są wypełnione w niemal 100% . :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach