grzesiek 3 #1376 Napisano 14 Października 2006 a Swift?No to już większa motorynka pod maską. I ja osobiście jestem z tym samochodem niekompatybilny. Trudno mi się w nim wygodnie usadzić - jak mi wygodnie to przednie słupki zasłaniają pół świata :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1377 Napisano 15 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1378 Napisano 15 Października 2006 Żadna nowina. Mówili o tym dwa lata temu. Ale nasi ustawodawcy pi.....ą, że to wszystko dla poprawy bezpieczeństwa. G...o prawda! Chodzi im tylko o kasę i gdzieś mają nasze bezpieczeństwo :evil: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1379 Napisano 15 Października 2006 no kurcze! gratuluję! czyli jednak szaleństwo a nie zimna kalkulacja! i o to chodzi, o to chodzi! Wszak żyje się tylko raz :wink: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1380 Napisano 15 Października 2006 Ostatecznie zawęziło się do C2, Yarisa, Corsy, Lupo i Arosy :twisted: Od dzisiaj narazie wygrywa Yaris Pytanie, ktore toto z nich najlepsze. Tak max 3-letni, nie starszy. Picanto wizualnie owszem, ale po przygodach ze Sportage jakoś Kia nie ufam :roll: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1381 Napisano 15 Października 2006 Sportage się psuła? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1382 Napisano 15 Października 2006 Niestarannie wykonana, zawieszenie tłukące się jak w starym gracie, pojawiające sie usterki, może nie jakies poważne, ale upierdliwe :roll: Jak na nowy wóz to tak se. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1383 Napisano 15 Października 2006 To chyba Yaris. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1384 Napisano 15 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1385 Napisano 16 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1386 Napisano 16 Października 2006 z ciekawostek przejechalem sie dzisiaj Toyota Prius; jako hybryda nieco przereklamowane, nawet lekkie wcisniecie gazu powoduje wlaczenie silnika spalinowego- spalanie tez nie rewelacyjne, bo w koncu silnik 1.5 i okolo 6-7 litrow przy normalnej dla mnie jezdzie to wcale nie rewelacja :? mialem nadzieje, ze chociaz moc dzieki dodatkowemu silnikowi bedzie konkretniejsza, ale niestety nic z tego ciekawe wrazenie za to daje bezstopniowy automat- dodajesz gazu, auto sie rozpedza a silnik caly czas ma te same oboty :shock: byc moze dlatego ma sie wrazenie, ze auto nie reaguje na gaz tak jak powinno za to w srodku wykonczenie godne przedniej limuzyny- do tego multum bajerow. lacznie z automatycznym parkowaniem (malo praktyczne ale bajer nieziemski, jak auto samo zaczyna kierownica krecic :wink: ), siedzi i jedzie sie super wygodnie- spokojnie wybralbym sie tym autem nawet w najdluzsza podroz, niestety malutki bagaznik nie zacheca do dalekich wojazy; jazda nie budzi zadnych emocji (taka zabaweczka) ale jest za to super wygodna auto nie podbilo mojego serca ale chociaz zrozumialem skad bierze sie fenomen duzej sprzedazy w USA- jest to absolutny ideal jako drugie auto w rodzinie "na miasto"- wystarczajaco duze zeby byc wygodne i bezpieczne, na tyle male ze wygodnie sie parkuje- do tego naped wymarzony do jazdy w korkach (wtedy silnik elektryczny i automat ma sens); gdybym mial Priusa chetnie bym nim jedzil do pracy i zalatwic cos na miescie- jednak musialbym miec tez jakiegos "potwora" w garazu, zeby moc "odreagowac" w weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1387 Napisano 16 Października 2006 Pytnie do fachowców o opinie o: Mercedes klasy A, VW New Beetle Auto ma być prezentem dla żony, właśnie robi prawo jazdy, będzie więc to jej pierwsze auto. Osiągi są sprawą drugorzędną, ważne jest bezpieczeństwo, widoczność, poręczność itd. Chcę jej kupić coś używanego - na początek budżet - 25-35 tys PLN. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1388 Napisano 16 Października 2006 Niebita i serwisowana A klasa nie powinna sprawiac problemów - może z tymi cholernymi wycieraczkami. Auto poprawne, wygodne. Troszkę zbyt twarde w zawieszeniu. Raczej bezawaryjne, łatwiej o części niż do Bitla. A klasie nie widzać gdzie ma nos, Bitlowi nie widać gdzie ma cokolwiek + wystające nadkola. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1389 Napisano 16 Października 2006 Stawiałbym na VW, to typowo damski samochód. Jest żwawy, ma dobre silniki, w środku ma wiele miejsca, prowadzi się go OK. Poza tym dość ładny. Kolega miał kiedyś też taki pomysł, więc jestem zdania, że to dobry wybór. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1390 Napisano 16 Października 2006 Auto ma być prezentem dla żony, właśnie robi prawo jazdy, będzie więc to jej pierwsze auto. Osiągi są sprawą drugorzędną, ważne jest bezpieczeństwo, widoczność, poręczność itd. Chcę jej kupić coś używanego - na początek budżet - 25-35 tys PLN. no jak w mordę kup jej JEEP'a! Najlepiej Grand Cherokee spełnia wszystkie Twoje wymogi 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1391 Napisano 16 Października 2006 Mój pierwszy samochód zaraz po prawku to było Volvo 740 z silnikiem 2,3. Bezpieczne, wygodne, elastyczne, poręczne świetna widoczność. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1392 Napisano 16 Października 2006 no jak w mordę kup jej JEEP'a! Najlepiej Grand Cherokee spełnia wszystkie Twoje wymogi Po za wielkością Gdyby ten parametr był obojętny, to zostawiłbym jej moją 5-tkę. Ale dla poczętkujęcego kierowcy - kobiety lepiej kupić coś małego. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1393 Napisano 16 Października 2006 Ale dla poczętkujęcego kierowcy - kobiety lepiej kupić coś małego.Powiedz to znanym mi kobietom: Mondeo, C5, 605, Volviaki, Saab. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1394 Napisano 16 Października 2006 Ale dla poczętkujęcego kierowcy - kobiety lepiej kupić coś małego. Jeep Wrangler ? :mrgreen: nie no, wiesz pojeepało mnie maksymalnie hehehe! 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1395 Napisano 16 Października 2006 Bym zapomniał - jeszcze Ford Explorer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1396 Napisano 16 Października 2006 Ale dla poczętkujęcego kierowcy - kobiety lepiej kupić coś małego.Powiedz to znanym mi kobietom: Mondeo, C5, 605, Volviaki, Saab. Heh i tak pare lat walczyłem, żeby moją Żonkę na prawo jazdy wysłać, jestem przekonany, że da sobie świetnie radę, ale nie chcę jej wystraszyć. Z drugiej strony będzie poruszać się po zatłoczonym mieście, więc sprawy parkowania i widoczności są ważne. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1397 Napisano 16 Października 2006 moja choruje ostatnio na Suzuki Jimny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1398 Napisano 16 Października 2006 A ja mam zgryza - proponowałem swojej C2, Yarisa, a tu słyszę: chcę Seicento bo małe :roll: I bądź tu mądrym 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1399 Napisano 16 Października 2006 Prawidłowo, jeszcze zostanie na jakiś zegarek :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1400 Napisano 16 Października 2006 moja choruje ostatnio na Suzuki Jimny Ja myślałem też o nowym Swift - jest świetny. A co myślicie o Fieście ostatniej generacji? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach