Lamela 346 #26 Napisano 4 Maja Zazdroszczę tym, co będą. Tym razem nie pojadę - jakieś dwa tygodnie temu miałem wypadek, właśnie na Dolnym Śląsku. Cztery lawety, trzy straże, dwa radiowozy, karetka - oglądałem to jak film, który mnie nie dotyczy. Cudem wszyscy wyszliśmy z tego bez szwanku, czego się nie da powiedzieć o samochodzie (prawie nowym) no i pewnym urazie psychicznym. Na dłuższy czas będę pozbawiony pojazdu (mam tylko tymczasowo zastępczy), nie wspominając o pewnej niechęci do siadania za kierownicę. Życzę wszystkim miłego spotkania 🙂. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #27 Napisano 5 Maja Tak było kiedyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #28 Napisano 14 Maja Jest dosyć mała aktywność w temacie. Zróbmy listę osób, które przyjadą. Może trzeba zmienić termin ? Ja mam zarezerwowany pokój, ale ma być zimno i deszczowo. Na razie jestem gotowy 😌 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #29 Napisano 14 Maja Tłumów nie widzę ,ale czy pomoże zmiana terminu? ja będę ,bo w sobotę jedziemy do Żamberka ,więc możemy się spotkać się też w innym terminie w większym gronie 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr - kornik 66 #30 Napisano 14 Maja korniki gotowe w liczbie 4 sztuki , będziemy w piątek ok 18.00 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tempus Fugit 338 #31 Napisano 15 Maja Poranki będą w piątek i w zależności od pogody, w porze obiadowej, albo później. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #32 Napisano 15 Maja Z Młodym będziemy w piątunio kole podwieczorku... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #33 Napisano 15 Maja Będę w piątek po południu, wezmę CS Eppnera 😎 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tempus Fugit 338 #34 Napisano 18 Maja Dziekujemy za miłe spotkanie i pogaduszki. Jesteśmy już w domu, cali i zdrowi. Koło pasowe wytrzymało💪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #35 Napisano 18 Maja 12 minut temu, Tempus Fugit napisał(-a): Dziekujemy za miłe spotkanie i pogaduszki. Jesteśmy już w domu, cali i zdrowi. Koło pasowe wytrzymało💪 Super, bo się martwiłem...☺️ 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #36 Napisano 18 Maja 2 godziny temu, Tempus Fugit napisał(-a): Dziekujemy za miłe spotkanie i pogaduszki. Jesteśmy już w domu, cali i zdrowi. Koło pasowe wytrzymało💪 Super!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #37 Napisano 18 Maja I choć padało, choć było ślisko, to plan zrealizowano... Eppner grob1.mp4 6 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #38 Napisano 18 Maja 3 godziny temu, WueM napisał(-a): I choć padało, choć było ślisko, to plan zrealizowano... Eppner grob1.mp4 Widzę, że tablica trafiła na swoje miejsce... Ale - czy to jest oryginał, czy taka wierna postarzona replika. O ile dobrze pamiętam to oryginał miał trafić do muzeum. No i przykro, że nagrobek nie został odnowiony... Chyba, że to była tylko przymiarka... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #39 Napisano 18 Maja Wedlug mnie to tylko przymiarka. Bardzo jestem ciekawy czy sa jakies ustalenia odnosnie wyeksponowania tablicy i odnowienia grobu Eppnera. Zaluje, ze nie moglem byc w Srebrnej Gorze na spotkaniu. pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #40 Napisano 18 Maja No tym razem obsada była skromna , pogoda mało stabilna ,ale ogromnie sympatycznie .Muzeum w Żamberku niezwykle ciekawe i zawsze warte odwiedzenia VID_20250517_112428.mp4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #41 Napisano 26 Maja Czy ta tablica jest objęta jakąś tajemnicą... Przez tydzień czasu nikt z uczestników spotkania nie miał czasu, żeby napisać choć kilka słów na ten temat... Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #42 Napisano 28 Maja W dniu 26.05.2025 o 19:23, JASI napisał(-a): Czy ta tablica jest objęta jakąś tajemnicą... Przez tydzień czasu nikt z uczestników spotkania nie miał czasu, żeby napisać choć kilka słów na ten temat... Pozdrawiam Jacek Temat był opisywany już wcześniej 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #43 Napisano 28 Maja 5 godzin temu, kiniol napisał(-a): Temat był opisywany już wcześniej Dziękuję że się odezwałeś. Tak było opisywane, ale to było 2 lata temu... Chodziło mi o teraz. Ze zdjęć widać, że była chyba jakaś przymiarka i ciekawy jestem czy to jest kopia czy oryginał, i co będzie dalej w tym temacie. Pozdrawiam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach