Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
diesel

Klub Miłośników Zegarków GLYCINE

Rekomendowane odpowiedzi

Nie za ciasno w tej bransolecie?

Tak na styk. Zegarek jest w miare ciezki wiec jezdzilby po calym nadgarstku gdyby bransoleta byla luzniejsza.

Całkiem fajny ten Sub, choć jak dla mnie sporo za duży :)

Dosyc duzy ale z relatywnie krotkim odstepem L-L (~54mm). Nie jest tak tragicznie choc nie mialbym tez nic przeciwko gdyby sie zdecydowano wypuscic podobny model w rozmiarze oryginalnego Combata Suba czyli 39mm :)

Edytowane przez jlw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno mnie tu nie było ze swoim Combatem. A ten weekend należy do niego:)

post-5058-0-59688200-1582462898_thumb.jpg

Edytowane przez pk_kamil

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem nawet, że niwe suby wyszły w rozmirze 46mm Fajnie się prezentuje, dla mnie byłby o 3 mm za duży

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Czy orientuje się ktoś może gdzie najkorzystniej cenowo można kupić Airman 42 Double Twelve? Będę się przymierzał do niego za jakiś i szukam jakiegoś pewnego sklepu, z tego co przeglądałem to raczej chyba zagraniczne źródła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Czy orientuje się ktoś może gdzie najkorzystniej cenowo można kupić Airman 42 Double Twelve? Będę się przymierzał do niego za jakiś i szukam jakiegoś pewnego sklepu, z tego co przeglądałem to raczej chyba zagraniczne źródła.

Pod względem ceny to najlepiej z usa.

Można jeszcze zagadać do polskiego dystrybutora (piotrkrakow) i powalczyć o dobrą ofertę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod względem ceny to najlepiej z usa.

Można jeszcze zagadać do polskiego dystrybutora (piotrkrakow) i powalczyć o dobrą ofertę smile.png

Dzięki, właśnie rozważam też USA, tylko jeszcze cło i podatek pewnie trzeba doliczyć. Na niemieckim Amazonie widziałem sklepy z ceną 525 euro, wychodzi około 2250zł z wysyłką.

Na olx jest akurat jeden używany za 1500 w moim mieście (Kraków), rzekomo wszystko w porządku, więc mógłbym podjechać obejrzeć, ale nie wiem czy chcę ryzykować z używanym;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ryneczku jest jedna 12 GL0062 podobno w foliach za 2k

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Miszkolc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, właśnie rozważam też USA, tylko jeszcze cło i podatek pewnie trzeba doliczyć. Na niemieckim Amazonie widziałem sklepy z ceną 525 euro, wychodzi około 2250zł z wysyłką.

Na olx jest akurat jeden używany za 1500 w moim mieście (Kraków), rzekomo wszystko w porządku, więc mógłbym podjechać obejrzeć, ale nie wiem czy chcę ryzykować z używanym;p

Zagadaj jeszcze do Piotra, też jest z Krakowa, dogadacie się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to się udało :-) wskazówka GMT centruje się z pozostałymi, Eta i do tego logo używane przez chwilę. 7a2ad3d14a6d45e5b7b8f1ee5131f6f4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle słońca w całym mieście :-) oczywiście z portkami nie wytrzymałem ;-)f55b49f3e1f9fc23d2a27edb74b3eb53.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagadaj jeszcze do Piotra, też jest z Krakowa, dogadacie się :)

Dzięki za pomoc:) Jak będę kupował to na pewno się odezwę, może coś uda się ugrać. Na Ashford ceny są teraz mega, ale chyba nie ma tej wersji z niebieskim gradientem, GL0062. Zresztą nie wiadomo jak z cłem i podatkami bo nie wydaje mi się, że zamknę się w kwocie 379$:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pomoc:) Jak będę kupował to na pewno się odezwę, może coś uda się ugrać. Na Ashford ceny są teraz mega, ale chyba nie ma tej wersji z niebieskim gradientem, GL0062. Zresztą nie wiadomo jak z cłem i podatkami bo nie wydaje mi się, że zamknę się w kwocie 379$:P

Małe szanse na niepobranie podatków, tj. ok 26%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małe szanse na niepobranie podatków, tj. ok 26%.

Fakt, więc wyszłoby coś w okolicach 2000zł, i tak nieźle bo 1100zł taniej niż najniższa cena, którą znalazłem w PL. Muszę to przemyśleć, w sumie nie spieszy się:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Ashford lub Watchgooroo clo 3zł i Vat 23% plus obsługa celna ok. 90zł pewne. Różnica tylko taka że z A nalicza spedytor i dostaniesz fakturę do opłacenia, z ebaya odrazu sprzedawca nalicza fraht i obsługę celną. Tak że odrazu wiesz ile płacisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie czekam na dostawę z aszford gl0068. Transport 29$.

UPS naliczy co trzeba.

Prawdopodobnie najlepsza cena końcowa.

Miałem tylko wielki problem z płatnością paypal. W moich danych adresowych mam polskie znaki specjalne, których nie obsługuje ich prymitywny system. Byłem zmuszony płacić bezpośrednio kartą. Masakra

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie czekam na dostawę z aszford gl0068. Transport 29$.

UPS naliczy co trzeba.

Prawdopodobnie najlepsza cena końcowa.

Miałem tylko wielki problem z płatnością paypal. W moich danych adresowych mam polskie znaki specjalne, których nie obsługuje ich prymitywny system. Byłem zmuszony płacić bezpośrednio kartą. Masakra

Ja używam danych bez polskich znaków we wszelkich zagranicznych platformach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mając na imię Rafał, nie da się tego ominąć na pp. Dane adresowe mogę oczywiście zmienić, ale imia nie zmienię

Wesołe jest to, że daleki Wschód, Rosja, canada, Ameryka płd, antypody nie mają problemu z literką "ł". Tylko "Trampowo" ma problem.

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam danych bez polskich znaków we wszelkich zagranicznych platformach :)

Ogólnie nigdy nie miałem z tym problemu,chodziło o Ś w nazwie województwa,musiałem zmieniać dane bo ashford nie przyjmował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PayPal umożliwia zdefiniować więcej adresów. Ja mam dwa, jeden z polskimi znakami, drugi bez.

Edytowane przez Miszkolc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jasne. I nie stanowi problemu.

Jak już pisałem problemem jest imię lub nazwisko. Tego na PP nie zmienisz. I w takim sklepie jak A nie możesz dokonać zakupu PP, zostaje tylko karta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje sąd i zmiana na Rafalala ;-D przepraszam nie mogłem się powstrzymać :-D

Ale wtedy taki zegarek już niepotrzebny :-)

Edytowane przez Miszkolc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi