stateside 0 #1 Napisano Sobota o 18:33 Witam Został mi w spadku po mamie taki zegarek Dostała go w prezencie Ktoś może stwierdzić czy to orginal czy podróbka niestety nie mam pudełka ani żadnych dokumentów do niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3842 #2 Napisano Sobota o 18:47 Podróbka. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 557 #3 Napisano Sobota o 19:08 Fejk. Temat do zamknięcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70871 #4 Napisano Sobota o 19:35 Podróbka. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateside 0 #5 Napisano Sobota o 19:58 A po czym to poznać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3842 #6 Napisano Sobota o 20:04 5 minut temu, stateside napisał(-a): A po czym to poznać? Po smętnym wyglądzie. Zapraszamy na Forum, po kilku latach uczestnictwa stanie się to oczywiste. 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 143863 #7 Napisano Sobota o 20:52 53 minuty temu, stateside napisał(-a): A po czym to poznać? Choćby odklejona luma na indeksach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach