Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysztof Skórka

Watches and Wonders - spotkanie online

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.04.2026 o 21:16, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Warto skorzystać i być członkiem Stowarzyszenia emoji6.png

Gdybym nie miał kupionego biletu na to wydarzenie to bardzo chętnie bym skorzystał z opcji którą Krzysztof ma do zaoferowania, kiedy pierwszy raz zobaczyłem na Youtubie jak wygląda naprawdę to wydarzenie Watch and Wonders to obiecałem sobie, że zrobię wszystko żeby się tam znaleźć w tym roku no i się udało w piątek mam wylot i powrót w poniedziałek 😊 dostałem osobiste zaproszenie od kolegi Pawła Bohacza także nie mogę się doczekać tego wydarzenia. Zostaje tylko kwestia wybrania odpowiedniego zegarka na podróż 🤪😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Gdybym nie miał kupionego biletu na to wydarzenie to bardzo chętnie bym skorzystał z opcji którą Krzysztof ma do zaoferowania, kiedy pierwszy raz zobaczyłem na Youtubie jak wygląda naprawdę to wydarzenie Watch and Wonders to obiecałem sobie, że zrobię wszystko żeby się tam znaleźć w tym roku no i się udało w piątek mam wylot i powrót w poniedziałek 😊 dostałem osobiste zaproszenie od kolegi Pawła Bohacza także nie mogę się doczekać tego wydarzenia. Zostaje tylko kwestia wybrania odpowiedniego zegarka na podróż 🤪😎

Zazdroszczę, w przyszłym roku widzimy się w Szwajcarii 💪🏻 Zegarka nie bierz - wrócisz z nowym 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Zazdroszczę, w przyszłym roku widzimy się w Szwajcarii 💪🏻 Zegarka nie bierz - wrócisz z nowym 😉

Mówisz poważnie ? 😀 Jeżeli tak to jestem w 100% za tym 💪 oj byłoby konkretnie o szczegółach pogadamy w naszym rodzinnym mieście jak przylecę w sierpniu, przy dobrym 🥃 zdam ci relacje na żywo jak było 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy kiedyś zrobic forumowy wyjazd, moze w 2027 sie uda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy odpowiedzi odmowne również będą rozsyłane czy na zasadzie dostałeś maila - załapałeś się, cisza w eterze - nie udało się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy odpowiedzi odmowne również będą rozsyłane czy na zasadzie dostałeś maila - załapałeś się, cisza w eterze - nie udało się?

Coś w tym stylu, ale jeśli nie dostałeś emaila, to daj znać, chyba jeszcze są miejsca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Coś w tym stylu, ale jeśli nie dostałeś emaila, to daj znać, chyba jeszcze są miejsca emoji846.png

Wystarczylo zaczac panikowac i mail dotarl :D

Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, cordi7 napisał(-a):

Wystarczylo zaczac panikowac i mail dotarl :D

Dzieki!

Klientów awanturujących się obsługujemy poza kolejnością 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Pawle za organizację spotkania i ciesze się, że miałeś możliwość poświęcić nam czas i pokazać targi W&W

Myślę, że każdy uczestnik skorzystał i mógł zobaczyć przynajmniej namiastkę wydarzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również dziękuję. Wielkie dzięki Paweł👋

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za możliwość zerknięcia jak to wygląda - bardzo ciekawy event. Super @Paweł Bohacz, ze ci się chciało 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za zaproszenie. Bardzo mi sie podobało 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja dziękuję! Powodzenia w dalszej części targów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna sprawa, szkoda że przegapiłem. Ja z Bazylei i W&W mam mieszane uczucia. Za pierwszym razem mnie kręciło, potem już trochę mniej. W tym roku sobie odpuściłem, bo oglądanie zza szyby mnie nie kręci - mam na myśli największe marki - wchodzisz, widzisz za szybką najnowszego Patka czy Rolka, hostessy się uśmiechają i tyle. Owszem, można zobaczyć nowości, ale to wciąż oglądanie przez szybę. To już fajniej jest udać się do części gdzie są mikrobrandy i niezależni - tam można pooglądać, podotykać czy pogadać. 

Szczerze, to już wolę u mnie obejść sobie sklepy, bo tam znajdę praktycznie wszystko, a modele niedostępne typu Nautilus czy Royal Oak znajdę we wszystkich prawie konfiguracjach u handlarzy. Podobnie jest w Paryżu i (zakładam) Monachium, Madrycie czy gdzie tam jeszcze.

W tym roku miałem nadzieję uzyskać dostęp dla prasy (czy gości specjalnych) na początek targów, zanim wypuszczą zwykłą publiczność przez znajomego, ale się nie udało. Zakładam że Paweł miał właśnie taki dostęp, a to zmienia postać rzeczy - wtedy rzeczywiście takie wydarzenie może być fajną przygodą.

Niemniej, w 2027 się wybiorę, a skoro szykuje się wyjazd klubowy, to tym bardziej fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wczorajszym spotkaniu z Pawłem, za które jeszcze raz bardzo dziękuję, mam podobne przemyślenia. Tzn. fajnie byłoby tam być teraz, jako insider. Natomiast jechać w weekend, w wielki tłum, żeby „lizać lody przez szybę”, to chyba jednak nie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

będę uczestniczyć w tegorocznym Watches and Wonders.

Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów jednak zdecydował się wziąć udział osobiście - chętnie wypiję kawę na terenie targów lub w centrum Genewy. Piszcie na priv.

Pozdrowienia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daję znać niezdecydowanym, że jakiś pierwszy mały polski team już się tworzy ;) zapraszamy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, luk233 napisał(-a):

Cześć,

Gdyby ktoś z szanownych forumowiczów jednak zdecydował się wziąć udział osobiście - chętnie wypiję kawę na terenie targów lub w centrum Genewy. Piszcie na priv.

Pozdrowienia!

Sebastian @Heavyweight2712 się wybiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również dziękuję za spotkanie. Bardzo fajnie pokazane targi z perspektywy wystawcy i sporo ciekawostek ze światka.

PS. Przy następnej okazji obiecuję wyposażyć się w kamerkę jak już się odkuję po ostatnich zakupach 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazje pogadać z @Paweł Bohacz na jego stoisku na W&W w tym roku, dzięki jeszcze raz za zaproszenie na imprezę i świetną prezentację zegarków. Pozdrowienia. 

IMG_4769.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 15.04.2026 o 12:33, beniowski napisał(-a):

Fajna sprawa, szkoda że przegapiłem. Ja z Bazylei i W&W mam mieszane uczucia. Za pierwszym razem mnie kręciło, potem już trochę mniej. W tym roku sobie odpuściłem, bo oglądanie zza szyby mnie nie kręci - mam na myśli największe marki - wchodzisz, widzisz za szybką najnowszego Patka czy Rolka, hostessy się uśmiechają i tyle. Owszem, można zobaczyć nowości, ale to wciąż oglądanie przez szybę. To już fajniej jest udać się do części gdzie są mikrobrandy i niezależni - tam można pooglądać, podotykać czy pogadać. 

Szczerze, to już wolę u mnie obejść sobie sklepy, bo tam znajdę praktycznie wszystko, a modele niedostępne typu Nautilus czy Royal Oak znajdę we wszystkich prawie konfiguracjach u handlarzy. Podobnie jest w Paryżu i (zakładam) Monachium, Madrycie czy gdzie tam jeszcze.

W tym roku miałem nadzieję uzyskać dostęp dla prasy (czy gości specjalnych) na początek targów, zanim wypuszczą zwykłą publiczność przez znajomego, ale się nie udało. Zakładam że Paweł miał właśnie taki dostęp, a to zmienia postać rzeczy - wtedy rzeczywiście takie wydarzenie może być fajną przygodą.

Niemniej, w 2027 się wybiorę, a skoro szykuje się wyjazd klubowy, to tym bardziej fajnie.

Pawel mial dostep do WW jako wystawca, natomiast zalatwilem kilku Kolegom z klubu zaproszenia na dni zamkniete jako "VIP".
WW samo w sobie nie daje typowej akredytacji prasowej, trzeba ja zalatwiac przez jednego z wystawcow.

W dniu 15.04.2026 o 13:40, rafi napisał(-a):

Po wczorajszym spotkaniu z Pawłem, za które jeszcze raz bardzo dziękuję, mam podobne przemyślenia. Tzn. fajnie byłoby tam być teraz, jako insider. Natomiast jechać w weekend, w wielki tłum, żeby „lizać lody przez szybę”, to chyba jednak nie. 

Dni zamkniete (profesjonalne) to inna bajka. Sami widzieliscie, ze moglem wejsc "prawie wszedzie". W sobote (w dni publiczne) kolejka do Rolexa byla 3-4 godzinna (tak, ludzie stali), a do PP nie mozna bylo wejsc w ogole. 

W dniu 15.04.2026 o 14:23, luk233 napisał(-a):

Cześć,

Pozdrowienia!

Nie mialem mozliwosci nawet zeby zobaczyc wiadomosc. Mogles dac znac na PM, to postaralbym sie znalezc 5 min na kawe.

W dniu 15.04.2026 o 19:54, christ0ff napisał(-a):

Również dziękuję za spotkanie. Bardzo fajnie pokazane targi z perspektywy wystawcy i sporo ciekawostek ze światka.

PS. Przy następnej okazji obiecuję wyposażyć się w kamerkę jak już się odkuję po ostatnich zakupach 😅

Ciesze sie, ze Ci sie takze podobalo 😜

W dniu 19.04.2026 o 11:53, Ganid napisał(-a):

Miałem okazje pogadać z @Paweł Bohacz na jego stoisku na W&W w tym roku, dzięki jeszcze raz za zaproszenie na imprezę i świetną prezentację zegarków. Pozdrowienia. 

IMG_4769.jpeg

To byla ogromna przyjemnosc Was goscic i porozmawiac o zegarkach! :) 

Edytowane przez Paweł Bohacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi