TomcioMiki 79234 #1 Napisano Środa o 09:15 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 40671 #2 Napisano Środa o 17:33 (edytowane) Wygląda na oryginał, ale stan jak psu z gardła wyjęty. To ten z lombardu za 250 zeta? Edytowane Środa o 17:40 przez Mirosuaw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 32401 #3 Napisano Środa o 17:42 stan jest niezły... tylko brudas. godzina roboty i będzie git. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 79234 #4 Napisano Środa o 18:52 Godzinę temu, Mirosuaw napisał(-a): Wygląda na oryginał, ale stan jak psu z gardła wyjęty. To ten z lombardu za 250 zeta? Tak , tylko trochę drogo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 7741 #5 Napisano Środa o 19:02 9 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Tak , tylko trochę drogo. To targuj 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #6 Napisano 17 godzin temu nie warto w tej cenie (w podobnym stanie) można kupić gw9200 lub g9300 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 975 #7 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, CIESLUT napisał(-a): nie warto w tej cenie (w podobnym stanie) można kupić gw9200 lub g9300 Kolega @TomcioMiki z tego co kojarzę, ma już Risemana. A ten Gulfman jest w świetnym stanie, tylko jak napisał Kol. @hrabia jest po prostu brudny, i wystarczy go potraktować mięciuśką szczoteczką delikatną pastą do zębów, solidnie wypłukać pod letnią wodą, i potraktować smarem silikonowym, albo nawet kultowym Plakiem do desek rozdzielczych samochodów. Ja za dwie i pół stówy brałbym go w ciemno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 40671 #8 Napisano 13 godzin temu Godzinę temu, Klincz napisał(-a): Kolega @TomcioMiki z tego co kojarzę, ma już Risemana. A ten Gulfman jest w świetnym stanie, tylko jak napisał Kol. @hrabia jest po prostu brudny, i wystarczy go potraktować mięciuśką szczoteczką delikatną pastą do zębów, solidnie wypłukać pod letnią wodą, i potraktować smarem silikonowym, albo nawet kultowym Plakiem do desek rozdzielczych samochodów. Ja za dwie i pół stówy brałbym go w ciemno To czemu jeszcze nie wziąłeś, skoro taka okazja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 79234 #9 Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, CIESLUT napisał(-a): nie warto w tej cenie (w podobnym stanie) można kupić gw9200 lub g9300 O tych mówisz 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 975 #10 Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, Mirosuaw napisał(-a): To czemu jeszcze nie wziąłeś, skoro taka okazja? Bo nie wiem, gdzie jest wystawiony. Jeśli na OLX, albo Allegro, to proszę o odnośnik, i biorę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 40671 #11 Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, Klincz napisał(-a): Bo nie wiem, gdzie jest wystawiony. Jeśli na OLX, albo Allegro, to proszę o odnośnik, i biorę. To chyba ten: https://www.loombard.pl/products/sportowy-zegarek-casio-g-shock-g-9100-e0rh Już poszedł Kto kupił? Przyznać się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #12 Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): O tych mówisz 😁😁😁 Tak o te mi chodzilo co do tego gulfmana to taka sobie cena i jeszcze ten stan bezel wyslizgany rudny to fakt nie wiadomo jeszcze jak pasek bo moze byc spekany od wewnatrz bezen na bank do wymiany jesli pasek tez bedzie do wymiany to zegarek wyjdzie totalnie nieoplacalny oczywiscie jak dla mnie 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 79234 #13 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, CIESLUT napisał(-a): Tak o te mi chodzilo co do tego gulfmana to taka sobie cena i jeszcze ten stan bezel wyslizgany rudny to fakt nie wiadomo jeszcze jak pasek bo moze byc spekany od wewnatrz bezen na bank do wymiany jesli pasek tez bedzie do wymiany to zegarek wyjdzie totalnie nieoplacalny oczywiscie jak dla mnie Tylko że tych gulfmanów nie ma za dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #14 Napisano 39 minut temu 11 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Tylko że tych gulfmanów nie ma za dużo. no możliwe parę lat temu można było przebierać w ofertach 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach