Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jash

Jest, ale to nie jest poziom U11, S8, S8+ czyli Note8 a warto pamiętać że na dzień dobry cena V30 to 4kpln. Tutaj najlepszym wyborem wydaje się U11 za 3149zł w wersji 6/128GB tyle, że ma ramki :D Ja je lubię, większość płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest, ale to nie jest poziom U11, S8, S8+ czyli Note8 a warto pamiętać że na dzień dobry cena V30 to 4kpln. Tutaj najlepszym wyborem wydaje się U11 za 3149zł w wersji 6/128GB tyle, że ma ramki :D Ja je lubię, większość płacze.

Do mnie HTC w ogóle nie gada z kilku względów.

Poczekamy, zobaczymy co się z tym V30 będzie działo.

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy warto jeszcze kupić Lumie 550? :D

Serio serio pytam :)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Do dzwonienia tak :D

Do mnie HTC w ogóle nie gada z kilku względów.

Poczekamy, zobaczymy co się z tym V30 będzie działo.

Do mnie też nie, ale ogólnikowo jest git. Na V30 nie czekam, ile można. U nas listopad 2017r.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do dzwonienia tak :D

Do mnie też nie, ale ogólnikowo jest git. Na V30 nie czekam, ile można. U nas listopad 2017r.

Mi się nie śpieszy ;)

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

czyli się nada, chociaż pamiętam że tam dotyk działa tak sobie

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Szkoda, że nowy Pixel nie ma złącza jack, ładowania indukcyjnego. 

Widać, że pewnych rozwiązaniach czysto marketingowych wzorują się na apple z ceną włącznie...

Na święta kupuję iphone x i lg v30. Jednego zostawię na tydzien, drugiego sprzedam.

Po dłuższych przemyśleniach na temat nowego jabłka najbardziej wkurza mnie brak touchid i niezrozumiała standaryzacjia portów- mini jack i usb-c powinien znaleźć się w nowym iphonie tak samo jak ma to miejsce w macbookach. O ile ten pierwszy już raczej nie powróci nigdy do tego urządzenia to usbc pewnie wprowadzą za rok, dwa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

bart8, iPX na które święta? Wielkanocne chyba. Przecież ten telefon ma być dostępny w Europie luty - marzec 2018r. Będzie w grudniu mała partia, ale chyba nie myślisz, że trafi do kraju nad Wisłą. No chyba, że ciągasz z zagranicy.

Co do Google, mnie bardziej wkurza ich podejście do sprzedaży niż to, że nie ma indukcji (no, ale jak by miała działać?) i złącza mini jack (telefony nie są jakieś mega slim). Z tego drugiego w zeszłym roku się śmiali, że Apple nie dało, a w tym roku sami nie dali, przez co IMO trochę się ośmieszyli. Z ani jednego ani drugiego nie korzystam, ale rozumiem, że to może być wada tak samo jak brak touch ID, które było jakby nie patrzeć takim ich znakiem rozpoznawczym. A co do czerpania, nie czepiałbym się. Każdy od każdego czerpie garściami. 

I teraz to chyba Apple goni konkurencję niż odwrotnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

bart8, iPX na które święta? Wielkanocne chyba. Przecież ten telefon ma być dostępny w Europie luty - marzec 2018r. Będzie w grudniu mała partia, ale chyba nie myślisz, że trafi do kraju nad Wisłą. No chyba, że ciągasz z zagranicy.

Na te najbliższe święta, prosto z USA. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

To fajnie, będziesz miał tę lepszą, nie pobazgraną na placach wersję :D Jak z pasmami? Pokrywa się ich wersja z naszymi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

To fajnie, będziesz miał tę lepszą, nie pobazgraną na placach wersję :D Jak z pasmami? Pokrywa się ich wersja z naszymi?

Od ip 7/7plus niezależnie od modelu przeznaczonego na dany rynek (np. amerykański, azjatycki czy europejski) iphone'y obsługują wszystkie pasma LTE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

To fajnie, bo pierwszego Pixela można było sprowadzić, ale były problemy w pasmach LTE.

A mnie udało się dogadać z kumplem z Berlina. Kupuje mi Pixela 2 i 20 października przywiezie mi do Wrocławia  :wub:

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Telefon 909 EUR i etui 45 EUR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to trzeba być gadżeciarzem żeby taki sos na telefon przeznaczać. Przy czym za 2 lata albo mniej będzie to archaik. Ciekawe ile go poużywasz Jashu.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Z tym archaikiem to bez przesady. Wsparcie od Google ma na 3 lata. Tak czy siak u mnie pewnie z rok, ale kto wie :D Póki co rekord to 14 miesięcy z LG V10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzeda z kwartał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym archaikiem to bez przesady. Wsparcie od Google ma na 3 lata. Tak czy siak u mnie pewnie z rok, ale kto wie :D Póki co rekord to 14 miesięcy z LG V10.

Chodzi mi o hardware, za 2 lata bedzie standardem 1TB ramu i Bòg wie ile rom, lekko z 50 rdzeni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 21 lat obecny aparat jest chyba 8 jaki mam :)

Szkoda tylko tych kobiet :), jak nie zegarki, nożyki, telefony, rowery, samochody... to inna mania :) i kolejne dziecko w domu hihi.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o hardware, za 2 lata bedzie standardem 1TB ramu i Bòg wie ile rom, lekko z 50 rdzeni.

Kolega raczy zartować  :D Jeśli rozwój smartfonów będzie postępował tak jak teraz, to wiele sie nie zmieni. Flagowce z początku 2016 dalej są jednymi z najmocniejszych telefonów jeśli chodzi o specyfikację. Bajery się zmieniają.

JA jadę na telefonie który premierę miał pod koniec 2014 i jakoś nie jest tak, że czuję się tak jakbym chodził z eksponatem muzealnym. Ale chyba zbliża się czas zmiany.

Edytowane przez Szymon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Ty, mam kolegę w NASA, za dwa lata w kieszeni będziesz mial moc obliczeniowa, która teraz potrzebuje zasilacza na poziomie 2000W, aktywnego chłodzenia wodą i biurka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi