Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jash

W androidzie przeniesiesz tak samo, nie mniej w iPhone działa to lepiej, bo tam ustawia się wszystko a w androidzie zdarzyło mi się, że jakaś jedna aplikacja czy dwie były na nowym urządzeniu, ale bez ustawień z poprzedniego.

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apple produkowane w Chinach więc się psują :lol:

Xiaomi również produkowane w Chinach i dają rade ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wracam ponownie do wyboru fona.

Mate 9 to była jednak porażka, 2 dni wystarczyły i zwróciłem, nie chcę już żadnego Huawei'a :)

Dotyk jest fatalny w każdym z przetestowanych P10, Mate 9, Mate 10 Pro. Dłuższe przytrzymanie np. maila w celu odznaczenia raz reaguje, innym razem nie i częściej właśnie nie. Złapanie suwaka głośności z lewej strony u góry i przesunięcie go graniczy z cudem. Wyjście z edycji zdjęcia strzałeczką niemożliwe ...

Mój Note 4 w porównaniu do tych "wodotrysków" jest megawypasionym telefonem.

Bawiłem się dzisiaj Xiaomi Mi A1, bije H pod tym względem na głowę, naprawdę.

I tak się teraz zastanawiam, czy nie poczekać aż mój Notek całkiem wyzionie ducha lub ewentualnie przekonać się OP 5T.

Jabłko cały czas mi chodzi po głowie (7+) ale nauczony doświadczeniem rozum cały czas mi mówi nie idź w tą stronę :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jabłko cały czas mi chodzi po głowie (7+) ale nauczony doświadczeniem rozum cały czas mi mówi nie idź w tą stronę

Przy iPhonie 7+ miałem problemy z trafieniem w strzałkę i tym podobne, tez mnie to drażniło.

Bierz note 8

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez zamyslony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy iPhonie 7+ miałem problemy z trafieniem w strzałkę i tym podobne, tez mnie to drażniło.

Bierz note 8

Gdyby tylko nie był taki długi :D Może wystarczy S8, zobaczymy...

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby tylko nie był taki długi :D Może wystarczy S8, zobaczymy...

Jeśli chodzi o czułość ekranu to może Razer Phone o odświeżaniu 120Hz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o czułość ekranu to może Razer Phone o odświeżaniu 120Hz?

Z telefonami Razera to bym poczekał aż wypuszczą następny. Ten ekran ma spoko, speckę flagowca, ale na przykład aparat ma tragiczny. To jest jeszcze trochę na kanwie Nexbit Robin-a tylko podciągnięty materiałami pod premium. Idzie w dobrą stronę, ale to jeszcze nie to moim zdaniem. Nie za te pieniądze.

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Razer ma wszystko spoko, poza aparatem bo to telefon dla graczy, a nie fotografów i w tym aspekcie jest 10/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Razer ma wszystko spoko, poza aparatem bo to telefon dla graczy, a nie fotografów i w tym aspekcie jest 10/10.

No ale zdjęcia z niego są gorsze niż z niektórych średniaków niestety. ;/

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Moim zdaniem jego aparat jest tak beznadziejny, że w ogóle mógłby go nie mieć. Nie mniej uważam, że dali bo musieli, a dlaczego jest do bani wyjaśniłem wyżej. Jakby miał jeszcze super aparat byłby zbyt idealny, a takich smartfonów nie można produkować :D

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jego aparat jest tak beznadziejny, że w ogóle mógłby go nie mieć. Nie mniej uważam, że dali bo musieli, a dlaczego jest do bani wyjaśniłem wyżej. Jakby miał jeszcze super aparat byłby zbyt idealny, a takich smartfonów nie można produkować :D

Jestem ciekawy jaki następny model wypuszczą. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczuwam reaktywację tematu - Pixel Jasha zaczyna szwankować (widziałem Jego post na XDA ;) )

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Miałem po ostatniej aktualizacji dwa razy Black Screen Of Death. Nie mam pojęcia co to jest. Na G+ piszą że to przez Whatsapp. Tylko że wczoraj zrobiło się po włączeniu aparatu. Wyczuwam WIPE ale się nie zrażam ;) Pixel 2 zostaje bo jest zaje*isty pod każdym względem. Jak coś odeśle na gwarancji na naprawę. Nie zamienię go na nic innego. Za fajny.

Google Pixel 2 | Tapatalk Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż się kiedyś dziwiłem, że ludzie tak narzekają na awaryjność Pikseli, a Twój śmiga bez zarzutu. A tu masz... ;)

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No - proszę - niemożliwe - sprzęty z Androidem - się psują??? No to chyba niemożliwe  :D

Takie świetne ,wypasione ,z setkami rdzeni czy jakoś...no wprost - nie wierzę... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Aż się kiedyś dziwiłem, że ludzie tak narzekają na awaryjność Pikseli, a Twój śmiga bez zarzutu. A tu masz... ;)

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Ludzie narzekają zasadniczo na ten większy model XL a w zasadzie na ekran. Były też jakieś problemy z głośnikami. Mojego egzemplarza nic nie trapi poza tymi dwoma przypadkami o których pisałem. Nigdy czegoś takiego na androidzie nie miałem. Nawet nie wiem skąd to się bierze.

No - proszę - niemożliwe - sprzęty z Androidem - się psują??? No to chyba niemożliwe :D

Takie świetne ,wypasione ,z setkami rdzeni czy jakoś...no wprost - nie wierzę... :P

Co chciałeś przekazać tym postem? Bo jeśli chcesz czegoś dowodzić w stosunku do mojej osoby to wiedz że urządzeń z Androidem miałem więcej niż ty włosów na głowie, na tę chwilę mam kilka i tak jak pisałem pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Jeśli też pijesz to Apple to na wszystkie iPhony które miałem tylko jeden był ok.

Nie mniej tak jak pisałem nie zamienię Pixela 2 na żaden inny telefon bo jest najlepszym jaki miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta wojenka robi się już nudna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie jestem fanboyem, posiadam urządzenia z andkiem i ios. Ten artykuł jest o kant d*py rozbić, choćby dlatego że mam 8 urządzeń, 4 jest zandkiem, 4ios.

Te z andkiem od początku działają bez awarii, 3 z apple było na serwisie.

I choćby na jednym moim przykładzie powtórzę, o kant d*py rozbić tam artykuł, pisany przez gimbaze dla gimbazy.

Nie bądź i Ty fanboyem, tylko rusz głową i nie wal na oślep jak z karabinu.

S7

Edytowane przez haker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem fanboyem, posiadam urządzenia z andkiem i ios. Ten artykuł jest o kant d*py rozbić, choćby dlatego że mam 8 urządzeń, 4 jest zandkiem, 4ios.

Te z andkiem od początku działają bez awarii, 3 z apple było na serwisie.

I choćby na jednym moim przykładzie powtórzę, o kant d*py rozbić tam artykuł, pisany przez gimbaze dla gimbazy.

Nie bądź i Ty fanboyem, tylko rusz głową i nie wal na oślep jak z karabinu.

S7

nie chodzi o to aby być fanem tego czy innego systemu...ale ten artykuł jak szanowny Kolega może zobaczyć jest na stronie "android.com"  więc raczej o szczególną "miłość" do IOS ich nie posądzam :D ...

Trochę wcześniej - w tym temacie /o telefonach/ były krytyki pod adresem iphone - i było wykazywanie jaki w porównaniu do niego sprzęt z Androidem jest wspaniały...itd..itp...więc to - tak dla porównania....i zachowania proporcji.

A fanboyem nie jestem - najwyżej oldboyem... :P

Cała obecna produkcja elektroniki - w tym i telefonów - polega tylko na tym aby sprzęt wytrwał/ewentualnie / do końca okresu gwarancji...i taka jest prawda - szajs za grubą kasę - i zmiana na nowy co dwa lata - dla nabicia kabzy producentom...

Taki miałem pierwszy telefon :http://www.muzeumkomorek.pl/sagem-mc-815/

i to były czasy...

Edytowane przez High-Castle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na android.com.pl byłem modem, tak że wiem o co tam chodzi. Ale też nie koniecznie muszę zgadzać się ze wszystkimi informacjami tam zawartymi, tym bardziej że niekiedy 'redaktorami' są dzieci.

Tak czy inaczej, jeszcze żadne moje urządzenie z andkiem nie było na serwisie, za to nadgryzione jabłka tak. Nie mniej jednak posiadam i posiadać będę oba systemy, niezależnie od tego.

No ja posiadałem Motorolę StarTac zdaje się z 97 roku, historia.

Tak w ramach ciekawostki, kawał jeszcze dobrej historii, pudełka, ładowarki, wszystko mają do tej pory ;-)

S7

694799f6388a6f2b9739ea81c97e4ce0.jpg

Edytowane przez haker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na android.com.pl byłem modem, tak że wiem o co tam chodzi. Ale też nie koniecznie muszę zgadzać się ze wszystkimi informacjami tam zawartymi, tym bardziej że niekiedy 'redaktorami' są dzieci.

Tak czy inaczej, jeszcze żadne moje urządzenie z andkiem nie było na serwisie, za to nadgryzione jabłka tak. Nie mniej jednak posiadam i posiadać będę oba systemy, niezależnie od tego.

No ja posiadałem Motorolę StarTac zdaje się z 97 roku, historia.

S7

Przykro mi - ale ja z kolei mam doświadczenia zgoła odmienne - miałem kilka telefonów Samsunga i z nich dwa /samsung galaxy mini i galaxy grand / skutecznie zniechęciły mnie do Androida...telefony były tzw.służbowe ...

A i tak - najmilej wspominam lata z Nokia 6310...hmmmm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi