Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość norbie

Wodoszczelność to tylko chwyt marketingowy. Niby jest ale każdy producent pisze ze w razie zalania nie ma na to gwarancji. Takie nabijanie ludzi w butelkę. Xiaomi możesz brać tylko który jest za 1500?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Mi9T 128Gb na bestcena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jacek, ja właśnie z powodu zalania reklamowałem Huwaweia Mate 20 Pro. Maił wytrzymać pod wodą ileś tam czasu, na jakiejś głębokości i nie wytrzymał. Reklamacja uznana, bez mrugnięcia okiem.

To jesteś jedyna osoba jaka znam której to uznali. Lucky You

Mi9T 128Gb na bestcena

Za 199zl masz go w normalnych sklepach, gdzie możesz go kupić a nie wynająć

No chyba ze ta druga forma Ci odpowiada, ja mam mieszane uczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacek, ja właśnie z powodu zalania reklamowałem Huwaweia Mate 20 Pro. Maił wytrzymać pod wodą ileś tam czasu, na jakiejś głębokości i nie wytrzymał. Reklamacja uznana, bez mrugnięcia okiem. 

Ty Rafał, to "masz gadane i znasz §-y" :)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kupa. Chyba zostanę przy Szajsungu. Swoją drogą, ciekawe jak to będzie, bo wszystkie elektromarkety podają 6 GB. Można zwrócić z tytułu niezgodności a wcześniej się pobawić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

To kupa. Chyba zostanę przy Szajsungu. Swoją drogą, ciekawe jak to będzie, bo wszystkie elektromarkety podają 6 GB. Można zwrócić z tytułu niezgodności a wcześniej się pobawić :)

W przypadku umów zawieranych na odległość (bądź poza lokalem przedsiębiorstwa), to z uwagi na treść art. 34 ust. 4 Ustawy z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta, z tą "zabawą" to tak ostrożnie zalecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja. A jeśli kupisz stacjonarnie i zostaniesz wprowadzony w błąd? Bez instalowania aplikacji nie sprawdzisz ilości RAMu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Racja. A jeśli kupisz stacjonarnie i zostaniesz wprowadzony w błąd? Bez instalowania aplikacji nie sprawdzisz ilości RAMu.

Jeśli zainstalowanie aplikacji jest Ci faktycznie potrzebne do tego, żeby sprawdzić ilość RAMu, to akurat z tego powodu nikt przykrości Ci nie powinien, bo w końcu jak inaczej masz się przekonać o właściwościach danego telefonu?  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

W przypadku umów zawieranych na odległość (bądź poza lokalem przedsiębiorstwa), to z uwagi na treść art. 34 ust. 4 Ustawy z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta, z tą "zabawą" to tak ostrożnie zalecam ;)

A zarząd zwykły ;) Przecież sprawdzić masz prawo.

Ostatni telefon jaki zwróciłem to był iP X. Używałem go ponad tydzień i nie było żadnego problemu. Przyznaję, że słuchawek i ładowarki nawet nie rozpakowałem,.

To i tak tylko rozważania "z kosmosu", bo wolę poczekać na testy :)

No niby tak, z drugiej strony 9to5mac plus TENAA to już raczej pewniak. Testów już trochę jest w sieci i na YT............może słabo śledzę, ale jakoś wątek RAMu nie jest tam dziwnie obecny :D

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To po raz kolejny udowadnia ile wartę są te recenzje. The Verge standardowo prawie doszło przy nowym ajfonie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

To po raz kolejny udowadnia ile wartę są te recenzje. The Verge standardowo prawie doszło przy nowym ajfonie :)

O recenzji The Verge piszą w sieci, że to zwykła reklama, a nie rzetelna recenzja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro premiera Mate 30 Pro (cyfry wgniatają w fotel) a za miesiąc Pixel 4.

Jak widzę ponad 7k klatek na sekundę w slo-mo u Huawei'a to sam nie wiem co myśleć (Note 10+ ma 900 z kawałkiem) :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Będzie na Androidzie. Ale jest problem z aplikacjami Googla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy smartfon Mate 30 zostanie zaprezentowany 19 września w Monachium. Będzie funkcjonował na autorskim systemie operacyjnym HarmonyOS. Smartfon nie uzyska dostępu do popularnych aplikacji, takich jak YouTube, Mapy Google i Gmail, ani do Sklepu Google Play, w którym użytkownicy Androida mogą kupować nowe aplikacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Możesz podać źródło informacji, zgodnie z którą, Mate 30 będzie funkcjonował na Harmony OS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

A ja odnośnie Androida na Mate 30 znalazłem coś takiego:

https://www.google.com/amp/s/www.spidersweb.pl/2019/09/huawei-mate-30.html/amp

I idę o zakład, że tak właśnie będzie. Sam Huawei kilka razy informował, że jest jeszcze za wcześnie na Harmony OS na telefonach. Tak czy inaczej, jutro powinniśmy się dowiedzieć :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

gdzieś dziś czytałem, że Mate 30 nie będzie oferowany w sprzedaży w Europie Środkowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi