Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

Jak siedzisz w ekosystemie Apple to nie masz wyjścia i nawet musisz kupić iPhone. Chyba że masz zamiar wywalić wszystko od Apple i przejść na coś "uniwersalnego".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
55 minutes ago, revolta4 said:

Jakbym zdecydował się ponownie na iPhone to bym wziął 17 ke spory przeskok jest między 17 a 16

Moze rzeczywiście mniej roboty byłoby z przejściem na drugi tel  

Przeglądam teraz oferty na Galaxy S i w sumie gdyby nie złe doświadczenia z Exynosem (słyszałem, że się poprawiło), to bym kupował S25, ale że mam świetnie działającego S23, to póki co skutecznie studzę takie pomysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, mariusz9a napisał(-a):

Jak siedzisz w ekosystemie Apple to nie masz wyjścia i nawet musisz kupić iPhone. Chyba że masz zamiar wywalić wszystko od Apple i przejść na coś "uniwersalnego".

Ja mam iPhone i Zonka młody ma Samsunga to by było wszystko z Apple 

32 minuty temu, tts napisał(-a):

Przeglądam teraz oferty na Galaxy S i w sumie gdyby nie złe doświadczenia z Exynosem (słyszałem, że się poprawiło), to bym kupował S25, ale że mam świetnie działającego S23, to póki co skutecznie studzę takie pomysły.

Nie pomagasz , 🤣 dlaczego s25 nie s26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ma ktoś taką Motke, potrzebuję zmienić fona???

61fbEbsevDL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Jakieś opinia by się przydała 🤔🤔🤔

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minutes ago, revolta4 said:

Widzę, że "peron mi odjechał"... byłem pewny, sprawdzając ceny s25 na stronie Samsunga z kodzikami, że jest zdecydowanie tańszy niż s26, a tu zonk! Wlazłem w gugla i rzeczywistość okazała się inna. Podsumowując, jak nie ma dużej różnicy w cenie to s26, jak jest, to s25.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, revolta4 napisał(-a):

Ostatnio gdzieś na necie widziałem porównanie aparatów w S26 ultra i S25 ultra. Wygrał S25 😄Poza aparatem podobno najistotniejsza różnica to "private mode" i AI. Reszta właściwie prawie to samo.

Nie wiem jak to wygląda w modelach podstawowych. Też przymierzam się do zmiany telefonu w rodzinie i porównuję S25 do S26. Wygląda na to, że jeżeli będzie istotna różnica w cenie to nie ma sensu kupowanie S26 (przynajmniej według kilku testów na necie i AI. Zresztą AI pewnie wypluła swój opis w oparciu o te same informacje, które czytałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi