Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobnie? ;) to taki żarcik Blizza? ;)

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo już coś na temat wymagań?

Mam słaby sprzęt i żyję w stresie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

minimalne:

Windows

Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c

Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+

NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better

1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)

12 GB available HD space

DVD-ROM (required for retail disc versions only)

Broadband* Internet connection

1024x748 minimum resolution

czyli bez szaleństwa.

Rekomendowane:

Windows

Windows® Vista/7 (latest service packs)

Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz

2 GB RAM

NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To będzie trzeba grafę w stacjonarnym zmienić, lapek nie uciągnie nawet na minimum, szkoda ;/

PS. Dzięki ;)

Edytowane przez wyczesany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio kupiłem 5 gierek, i własnie ciupie w Resident Evil 5.. troche poczatek taki sobie, ale po pierwszym rozdziale akcja nabiera mega tempa i trzyma poziom z pierwszych trzech czesci.. zdecydowanie lepsza od 4 w której juz brak bylo zombiaków. No i mozna sobie w wolnych chwilach poczytac historie wirusa T .. !! - w 50% bardzo udany zakup.. w 50 bo...:

... gra jest w windows live.. ;/ toz to jeszcze gorszy shit niz stream. Bez jaj kupuje gre odrginalną a zeby w nią zagrac to musze konto stworzyc i za kazdym razem zeby w nia zagrac musze miec dostep do neta.. :rolleyes: przypomina mi sie pewien obrazek "dlaczego pirace" - na 1 obrazku gosc któy probuje zainstalowac program ktory kupil za 300$$ i nagle błąd: program niekompatybilny ze sprzętem a gosc wnerw.. na rys drugim gosc przebrany za pirata z usmiechem siedzi przed takim samym kompem i podpis torrent complete, instalation sucessful ... !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to samo przerabiałem zaraz po przeprowadzce. Nie miałem neta, a steam nie chciał NIC odpalić bez dostępu, mimo że ma opcje graj offline. z BF3 też miałem problem. Ale do tego trzeba będzie sie przyzwyczaić. Coraz więcej gier ma wersję multiplayer,a większość graczy ją woli.

A pomyśl tacy gracze mmorpg (WoW, LoL , etc.) nie mogą nic zrobić bez internetu B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko dodam, że edycja kolekcjonerska będzie kosztować 350zł, a zwykła 199zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko dodam, że edycja kolekcjonerska będzie kosztować 350zł, a zwykła 199zł.

a to akurat się nie zgadza :)

poczekajcie na oficjalne ceny dystrybutora a nie smiesznych sklepow ktore rok wczesniej kasuja za preordery

"Cena edycji standardowej ustalona została na 169.90zł Zamów edycję standardową gry Diablo III w cenie 169.90zł Cena edycji kolekcjonerskiej wynosi 349.90zł Zamów edycję kolekcjonerską gry Diablo III w cenie 349.90zł "

To tez glupie spekulacje.

Edytowane przez Marcinkowski

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grasz na bn? mozliwe ze lada dzien blizz oglosi d3 - cos sie napewno szykuje - pojawianie sie koolejnych run z poszczegolnych gier na glownej, a targi lada moment www.blizzard.com

Tak odnosnie premiery d3;) cytat z pierwszej strony tego watku:) uwielbiam blizza i oczekiwanie na ich gierki. Sc2 wylaczylo mnie na ponad rok z zycia,nawet tutaj nie zagladalem. A d3 mozna kupic zbindowane z wow-to dopiero pulapka;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to akurat się nie zgadza :)

poczekajcie na oficjalne ceny dystrybutora a nie smiesznych sklepow ktore rok wczesniej kasuja za preordery

"Cena edycji standardowej ustalona została na 169.90zł Zamów edycję standardową gry Diablo III w cenie 169.90zł Cena edycji kolekcjonerskiej wynosi 349.90zł Zamów edycję kolekcjonerską gry Diablo III w cenie 349.90zł "

To tez glupie spekulacje.

Na stronce CD Projekt podali takie kwoty jak pisałem wcześniej, nie wiem skąd te różnice...

http://www.cdprojekt.pl/news/5978/DIABLO_III_15_MAJA

Edytowane przez wyczesany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fallout, HOMM 3, Champioship Manager 3, Civilization 2 i 3, old schoolowe przygodówki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem dzisiaj newsletter z serwisu gram.pl - ruszyła przedsprzedaż diablo i podaje ceny z portalu

Edycja standardowa 179,90 zł

Edycja kolekcjonerska 349,90 zł

Ale zalogowałem się na battle.net i tam też mogę zamówić w przedsprzedaży wersja standard - tylko że za 59,99 euro - czyli jakieś 240 zł - a i tak wszystko ruszy 15 maja - skąd taka różnica w cenie ???

Edytowane przez Solve

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Diablo II i może to smieszne ale ciągle mam słabość do Heroes III:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam identycznie, obie gry na kompie ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mamy podobny gust. Powiem jeszcze ze d2 to byl moj pierwszy oryginal;) stwierdzilem ze po tylu wieczorach jakie spedzilem przy d1 nie godzi sie inaczej i cierpliwie czekalem na polskie wydanie,pamietam jak ja wiozlem do domu z wypiekami,pozniej instalka i jak sie gra odpalila ten wstep,miazga,potem wybor postaci i jedziemy... az zadzwonil budzik wiec z zalem wstalem i pojechalem do pracy. To byly piekne czasy i dalbym duzo zeby to jeszcze raz poczuc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadam Wam grzeszy ten który kupi polska wersje językową tej gry :lol:

Nie wyobrażam sobie po raz kolejny usłyszeć "witaj w obozowisku łotrzyc". Po prostu polskie tłumaczenia gier niszczą mój delikatny system.

Ok niech wiedźmin jest po polsku, ale dlaczego tak kalać Diablo ?

Przypominam: Wizzard - Czarownik/Czarownica :D Jestem ciekawe czy przynajmniej to zmienią w polskiej wersji.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektore nazwy pomniejszych potworkow byly tez bardzo pomyslowe :lol:

Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Edytowane przez Kojiro

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z forumowiczów może wie gdzie jeszcze "przypadkiem" można dostać w "preorderze" Diablo 3 Edycję Kolekcjonerską

(oczywiście pomijając cwaniaków z allegro w cenie 600zł)?

Troszkę się spóźniłem i z tego co widzę to wszystko wyprzedane do zera :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sklepach internetowych brak, czekają na dodatkową pule kolekcjonerek ( ultima.pl i gram.pl) , w najgorszym wypadku pozostaje empik np w dniu premiery tylko kolekcjonerka będzie w cenie +/- 450zl chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi