Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Recommended Posts

panowie a jaka gre byscie polecili odnosnie walk w kosmosie, rozwoju techniki i eksploracji kosmosu.wiecie dowodzenie wielka flota statkow itd.

Próbowałeś xcom?

Hej ludzie, ja się trochę rozpisze :D Gram dużo, wiecie szkołą mało materiału to sobie można pograć ;p Gram w: The Elder Scrolls V: Skyrim, Far Cry 3, Colin McRae Rally 2 (2002), Battelfield 3, WarZ, Spore, Darkspore, Lost: Via Domus, Paper please, Flash point red river i to tyle ;p Od pół roku prowadzę kanał na YouTube, ale miałem długą przerwę ze względu na remont mieszkania i wymianę komputerka, ale teraz powracam i planuję znowu często tworzć filmy. Nagrywam głównie z gier, a raczej mam takie plany bo dotychczas posiadam tylko cztery filmiki z LOst: Via Domus. Daję link, jakby ktoś chciałzobaczyć albo zasubskrybować, to z góry dzięki ;p http://www.youtube.com/user/FoczkaAlojzy

Zainwestuj w lepszego mica, ten za dużo szumów zbiera :)

Edited by Kosma

Only Fools Do Not Fear The Sea

Było dobrze, tylko nowy komp pracuje jak kombajn i w tym problem. W cześniej były problemy bo laptop nie chciał rcować z tym mikrofonem, a tyeraz są problemy bo komputer szumi, bo mikro jest do tej płyty głównej która jesty w tym kompie :)

Moja mama, serio :) Jest wielkim fanem tej serii.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Ja odpuściłem na jakiś czas D3 a co nowego ma być w dodatku? :) Poza wyłączeniem domu towarowego? :P

Było dobrze, tylko nowy komp pracuje jak kombajn i w tym problem. W cześniej były problemy bo laptop nie chciał rcować z tym mikrofonem, a tyeraz są problemy bo komputer szumi, bo mikro jest do tej płyty głównej która jesty w tym kompie :)

No to zainwestuj w dobre chlodzenie :) ja sobie niewyobrazam dluzszej rozgrywki z suszarka w tle ;) 

Ja w tym momencie poza WOTem oczywiscie wciąz, w AC3  gram. Nawet fajne, tylko czasem upierdliwie sie po lesie gania, bo albo czasem wskakuje w jakies  gaszcze i sie chowam a tego nie chciałem, albo niby kilka drzew a przejsc sie nie da.. :)

Ja dzięki DS4 jeszcze bardziej polubiłem fpsy, gram na czułości max i idzie mi dobrze. Aktualnie gram dużo jak na moje możliwości w ghosts i czasem bf4. Czekam z niecierpliwością na klolejne odsłony coda na ps4:).

A ja grałem ostatnio w Skyrim. Fajna, choć prosta. Świat zrobiony swietnie, odkrywanie lokacji to duży plus. Wątków pobocznych tez jest sporo, choć w pewnym momencie, gdy mamy juz doświadczonego i rozwiniętego bohatera, większość misji polega na "idź i zabij wszystko". Generalnie mi sie podobała, ale po zabiciu głównego wątku straciłem chęć do dalszych działań w świecie Skryim.

Ja z kolei daaaaawno w nic nie grałem na PC. Jaka w tej chwili jest godna polecenia samochodówka? Ze starszych podobała mi się Toca (późniejszy grid) oraz darmowa Live For Speed (nie mylić z "Need For Speed") :)

Lestaf dzisiaj ma gest  B)  Jeśli ktoś nie grał jeszcze w Diablo 3, a chciałby zobaczyć jak to jest być np. czarodziejem, to mogę dać mu kod do wersji próbnej. Dysponuję tylko jednym takim kluczek, więc obowiązuje kolejność zgłoszeń ;)

Aż chyba trzeba znów odpalić D3 :D jakoś taka ochota na grę przyszła razem z nowym dodatkiem - chociaż go nie kupiłem to tak jakby zostało odkurzone wszystko :D

I jak Lestaf? :D warto? dodana jest 1 nowa postać tak? co jeszcze nowego? jakieś pojedyncze umiejętności dla klas...

Dużo nowego dodali. Nowa postać to niezły dzik i ma świetne umiejętności, mimo to tak przebudowali system poziomów trudności, że jest na prawdę trudno. Nie miałem jeszcze czasu dłużej pograć i nie widziałem nowego aktu, ale jak go przejdę to się pochwalę ;) Szkoda tylko, że wersja kolekcjonerska jest taka kiepska, bo gdyby dali w niej coś więcej, to zapewne bym ją kupił, a tak zadowoliłem się podstawowym wydaniem. Pudełko do gry jest świetnie zrobione, te wyżłobienia itd. przyłożyli się panowie z Blizzarda :)

Kupowałeś normalnie stacjonarnie? :D chyba skuszę się w takim razie na dodatek skoro tak chwalisz :D

W Media Mrakt kupowałem za 99 zł. Z tego co wiem w Empiku mają za 119 zł.