Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
diesel

Nowe nabytki japońskie - chwalimy się tym, co udało nam się upolować

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie 5 ale to chyba nie jest moje ostatnie słowo... chyba nie ma na rynku lepszych zegarków jeśli chodzi o stosunek jakość cena Verk in House

post-74721-0-67609900-1581593944_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie się zaopatrzyć w takowy signature?

Jeśli w Polsce to po prostu trzeba polować tutaj na bazarku oraz na olx i Allegro. Bo za granicą można kupić choć ceny oficjalne są bardzo wysokie ale są różne metody i wyprzedaże Chodź ja wszystkie kupowałem w Polsce od kolegów z forum. Nie wiem czy ten link ci się uda otworzyć poniżej ale generalnie nawet teraz na bazarku jest 1 kwarcowy przepiękny Citizen signature gdybym miał kesz już byłby mój...

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/183547-sz-citizen-signature-moon-phase-av3006-09e%C2%A0/?hl=citizen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na razie 5 ale to chyba nie jest moje ostatnie słowo... chyba nie ma na rynku lepszych zegarków jeśli chodzi o stosunek jakość cena Verk

Piękny zestaw Signature gratuluje , pełna zgoda jakość wykonania mega:)

Edytowane przez lysolek007

👉📸 All Rights Reserved®                                                                    Diver'sholic 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nad tym niebieskim kiedyś też myślałem, piękny jest, ale... ten pypec koło koronki mnie zniechęcił. Szkoda, bo zegarek klasa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nad tym niebieskim kiedyś też myślałem, piękny jest, ale... ten pypec koło koronki mnie zniechęcił. Szkoda, bo zegarek klasa

To jak zegarek ci się podoba to warto żebyś gdzieś z kimś się umówił i troszeczkę czasu go sobie założył na rękę po macał Bo w realu okazuje się że później jak sobie wyobrazić ten zegarek bez tego Cudaka przy koronce to nie byłby ten sam zegar. To cudo przy koronce daje bardzo dużo W odbiorze zegarka i jego kształcie bez tego byłby jednym z wielu. Też się tego na początku bałem a okazało się że niepotrzebnie a ponadto daje to też wygodę bo jest to zegarek duży i jak ci się zgina ręka to wystająca koronka cię Nie kaleczy ponieważ ten cudak ją zakrywa i do tego jest ładnie wyszlifowany Na boczkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki forumowe mu koledze mam taki piękny sprzęt.

Świetny Citek. Gratulacje.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny Citek. Gratulacje.

Dzięki, wszystkim którym się podoba. Jakby ktoś chciał coś pomacać lub test nadgarstkowy zrobić to przeważnie Jestem w Olsztynie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sympatyczna 5.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry zestaw. Tak trzymać.

3 mam jeszcze miejsce dla jakiegoś dobrego Tisellka zielonego bez daty a przynajmniej bez lupki

Edytowane przez Vergangenheit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Kawał fajnego zegarka, gratuluję :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Citek.

Ale cudeńko! Gdyby nie to, że właśnie zrobiłem zakup z wyczerpaniem budżetu na najbliższy rok z okładem, to już bym go zaczął szukać  :D

Podaj proszę jaka to referencja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Citizen Grand Touring Sport NB1036-50E nowy to nie wiem czy w EU dostaniesz, polować na używki można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złoty a skromny. :D

Niech chociaż z miesiąc pobędzie.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Citek.

muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak udanej kompozycji - tatuaż + zegar robią robotę

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Citek.

Szybko poszło i jak wrażenia? W razie czego to wiesz :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi