strix 1245 #2076 Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Bez przesady.Ta aranżacja nic nie niesie , żadnych treści, ot ciekawy, inny kadr...Zegarek w butelce, azot, owoce....mi kupuję tego. Choć oczywiście każdy ma inne gusta. No tak, niektórym trzeba dać instrukcję do uruchomienia wyobraźni :D To było zgłoszenie na konkurs pt "Untypical Material" Teraz lepiej pasuje? : It's my submission for @rewatchteam week theme| Untypical Material ⚗ | #ReWatchTeam to jeszcze takie, świeci słabo ale świeci Pozdros. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez strix 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67726 #2077 Napisano 16 Czerwca 2019 Komar mnie w buzię ugryzł, tragedia Ty zawodowiec, tak się dałeś?! To po co te wszystkie treningi??? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2078 Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) No tak, niektórym trzeba dać instrukcję do uruchomienia wyobraźni :D To było zgłoszenie na konkurs pt "Untypical Material" Teraz lepiej pasuje? : to jeszcze takie, świeci słabo ale s.Teraz tak, do konkursu pasuje, co nie zmienia faktu że mi się nie podoba To drugie jest zdecydowanie lepsze.P. S Wszyscy jacyś wrażliwi, miej tylko własne zdanie to źle, najlepiej krakać jak inni..Ktoś prezentuje publicznie zdjęcie to powinien być przygotowany zarówno na pochwały jak i krytykę. Nic tylko graty, graty.. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skand 36 #2079 Napisano 16 Czerwca 2019 Teraz tak, do konkursu pasuje, co nie zmienia faktu że mi się nie podoba To drugie jest zdecydowanie lepsze.P. S Wszyscy jacyś wrażliwi, miej tylko własne zdanie to źle, najlepiej krakać jak inni..Ktoś prezentuje publicznie zdjęcie to powinien być przygotowany zarówno na pochwały jak i krytykę.Nic tylko graty, graty.. To jest az zadziwiajace , iz ostatnio tak sie z Toba zgadzam . Tu na tym forum chetnie wywala sie lape z sikorem i czeka na laudacje . Juz nawet znam kolejnosc , kto po kim wystapi . Jak przypadkowo przypaleta sie ktos z wlasnym zdaniem , to jest fuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2080 Napisano 16 Czerwca 2019 Bez przesady.Ta aranżacja nic nie niesie , żadnych treści, ot ciekawy, inny kadr...Zegarek w butelce, azot, owoce....mi kupuję tego. Choć oczywiście każdy ma inne gusta. A ja poczułem Tangerine Dream 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2081 Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Kolega robił lepsze zdjęcia Seiko Monstera "Orange", stąd moja opinia, to jest najsłabsze. Jak pisałem, najbardziej podoba mi się to :https://www.instagram.com/p/BwzhI5xnxDb/ Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skand 36 #2082 Napisano 16 Czerwca 2019 Tego zegarka ze zdjecia , ktore sie Tobie podoba w zyciu Swiata bym nie zalozyl . Nie chce tu pisac o takich czy owakich paradach ,bo nie wiem czy bym nie lamalal regulaminu . Lepiej dmuchac na zimne . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #2083 Napisano 16 Czerwca 2019 Tego zegarka ze zdjecia , ktore sie Tobie podoba w zyciu Swiata bym nie zalozyl . Nie chce tu pisac o takich czy owakich paradach ,bo nie wiem czy bym nie lamalal regulaminu . Lepiej dmuchac na zimne . Oj przyznaj, że podświadomie kręcą cię ci goście w tęczowych bokserkach :D :D 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #2084 Napisano 16 Czerwca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #2085 Napisano 18 Czerwca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2086 Napisano 18 Czerwca 2019 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #2087 Napisano 20 Czerwca 2019 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23172 #2088 Napisano 22 Czerwca 2019 Casio G-Shock GR-B100-1A2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2089 Napisano 22 Czerwca 2019 MO 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2090 Napisano 23 Czerwca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2091 Napisano 26 Czerwca 2019 Dla podtrzymania tematu, FORTIS w mroku:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2092 Napisano 27 Czerwca 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2093 Napisano 27 Czerwca 2019 Liczyłem na Damasko;) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2094 Napisano 28 Czerwca 2019 Liczyłem na Damasko;)Szkopuł w tym, że Damasko świeci kiepsko, bardzo kiepsko ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2095 Napisano 28 Czerwca 2019 Szkopuł w tym, że Damasko świeci kiepsko, bardzo kiepsko ;-)Jak na pilota to aż zaskakujące... Z czego to wynika?Słaba powłoka luminescencyjna? Czy wada fabryczna? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2096 Napisano 28 Czerwca 2019 Dla mnie to w zasadzie jedyna poważna wada tego zegarka. I wygląda na to, że po prostu ich zegarki tak mają, co pewnie wynika z tego, że po prostu słabej lumy używają. Nie dość, że świeci krótko, to jeszcze niezbyt intensywnie. Pod tym względem Damasko wypada najsłabiej wśród wszystkich zegarków, jakie do tej pory miałem... Na szczęście zalety tego zegarka skutecznie rekompensują tą niedogodność :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2097 Napisano 28 Czerwca 2019 W tej ostatniej kwestii dużo prawdy. Damasko są nader interesujące:)Niemniej jednak z tą luma mnie zaskoczyłes, tego nie wiedziałem. A Damasko o to nie podejrzewałem:( 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2098 Napisano 28 Czerwca 2019 W tej ostatniej kwestii dużo prawdy. Damasko są nader interesujące:)Niemniej jednak z tą luma mnie zaskoczyłes, tego nie wiedziałem. A Damasko o to nie podejrzewałem:( Dla mnie to też było zaskoczenie bo myślałem, że luma będzie świecić tak, jak na pilota przystało Nie zmienia to jednak mojej ogólnej bardzo wysokiej oceny tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7211 #2099 Napisano 28 Czerwca 2019 Dla mnie to też było zaskoczenie bo myślałem, że luma będzie świecić tak, jak na pilota przystało Nie zmienia to jednak mojej ogólnej bardzo wysokiej oceny tego zegarka Pełna zgoda:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2100 Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) XLZmieniony opis M-Force Edytowane 29 Czerwca 2019 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach