michalop 215 #1826 Napisano 7 Września 2006 no , no !!!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1827 Napisano 7 Września 2006 Super (ja bym założyl pierwszy ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1828 Napisano 7 Września 2006 silver jesteś zboczeńcem :wink: gdybym Ci nie przypilnował walizki i nie odparł dwóch prób kradzieży to małęgo portugalczyka (z czarną tarczą) by nie było :roll: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1829 Napisano 7 Września 2006 Piękne zegarki!Gratulacje!Obydwa rewelacyjne, też nie potrafiłbym zdecydować który :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #1830 Napisano 7 Września 2006 Irek, teraz muszę kupić większą teczkę bo się nie mieszczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1831 Napisano 7 Września 2006 Irek, teraz muszę kupić większą teczkę bo się nie mieszczą. takiej walizy też przypilnuję, ale z zachowaniem prawa do pierwokupu czarnego portugalczyka jak Ci się znudzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1832 Napisano 7 Września 2006 Dzis wieczorem: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1833 Napisano 7 Września 2006 Ładne zdjęcie, a zegarek i tak bardziej mi się podobał "na żywo" na spotkaniu Robi wrażenie. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #1834 Napisano 8 Września 2006 Tak teraz patrze...Michalop napisal:"witam jestem tu nowy i zapytam sie co dzis nosisz na rece".Popatrzcie sie ile dzis ma postow i jaki jest szanowany zapewne na forum:DTo robi wrazenie:)A dzis na rece mam sznowana firmeTissot seastar na zdjeciu z tym ze nosze jego druga edycje z zmienionym kalendarzem i jestem zadowolony z mojego automata:)Troszke sie wykosztowalem bo 1250 w salonie na wystawie :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1835 Napisano 8 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #1836 Napisano 11 Września 2006 takie ładne sikory prezentujecie to dla odmiany, mój nadgarstek dzisiaj:odkurzony Orient, kwarc 15 letni, wygląda jak wygląda, ale działa idealnie. 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1837 Napisano 11 Września 2006 Z nowym paskiem: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1838 Napisano 12 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1839 Napisano 12 Września 2006 O zrobiony, dobrze wyszedł, a jak braciszek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1840 Napisano 12 Września 2006 Radek fajna skóra :!: pozdrawiam 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1841 Napisano 12 Września 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1842 Napisano 12 Września 2006 Skóra jako przeciwwaga dla sweterków i....parcianego paska NATO 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość FLowBone #1843 Napisano 12 Września 2006 ja mam rakete i sobie nia nosze, wczesniej miałem victorinoxa kwarcowego ale go sprzedałem:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1844 Napisano 13 Września 2006 Nie jest ok, wskazówka w Bvlgari mi odpadła: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1845 Napisano 13 Września 2006 Ale psujesz te zegarki :shock: Nie martw się, Bvlgari porządna firma, wyślesz do ich centrali to na pewno to naprawią od ręki 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1846 Napisano 13 Września 2006 tessio - dlatego podróbom mówimy stanowczo : NIE !!! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1847 Napisano 13 Września 2006 swoją drogą co zrobiłeś że tarcza jest tak mocno przesunięta w lewo ? piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1848 Napisano 13 Września 2006 Piotrek nic nie zrobiłem, w tych modelach tak po prostu jest :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1849 Napisano 13 Września 2006 walcem się wyrówna 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1850 Napisano 13 Września 2006 Gdzieś mi umknął fakt posiadania przez Tessia tego bułgara :oops: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach