Krzysiek_W 380 #3076 Napisano 1 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #3077 Napisano 1 Lutego 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 #3078 Napisano 1 Lutego 2007 rip co to za Doxe sobie sprawiłeś?Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3079 Napisano 1 Lutego 2007 Wojtek tylko się za bardzo na Dirka Pitta nie zapatrz z każdym dniem SUB mnie coraz bardziej kręci (a funduszy brak) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #3080 Napisano 1 Lutego 2007 rip co to za Doxe sobie sprawiłeś?Gratuluję Chyba cos przeoczyles http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=7471 Rip, swietna fota 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 #3081 Napisano 1 Lutego 2007 Ups, faktycznie, myślałem, że to jakiś nowy nabytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3082 Napisano 1 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3083 Napisano 2 Lutego 2007 Mentor :wink: 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3084 Napisano 2 Lutego 2007 Witam - dziś złota DOXA rok 1920 nr seryjny ok. 5000. 39/40mm z koronką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3085 Napisano 2 Lutego 2007 Nagib ta DOXA to całkiem, całkiem. Stara, ale jara. Gratuluję bardzo elegancki zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #3086 Napisano 2 Lutego 2007 Nagib piekna ta DOXA! I jaki wiek!!! :shock: U mnie nadal na nadgarstku 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3087 Napisano 2 Lutego 2007 Baltak świetny gazomierz - bardzo ciekawy :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #3088 Napisano 2 Lutego 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3089 Napisano 3 Lutego 2007 Baltak świetny gazomierz - bardzo ciekawy :!: Dzieki Hehe 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3090 Napisano 3 Lutego 2007 Witam: dziś złoty LORD ELGIN 35mm z koronką lata 50-te.ps - do sprzedania - mała rewolucja w kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3091 Napisano 3 Lutego 2007 Jak dobrze zauważyłem to temat jest na ręku. Wydaje mi się że zdjęcia powinny być na ręku a nie leżące na stole, czy też wiszące w powietrzu. Ale może mi się to tylko wydaje. Ja będę wklejał zdjęcia na ręku a te inne w galerii. PozdrawiamJak ja bym napisał, że ten zegarek mam dziś na rękuto Filip tak by mi dokopał, że z podkulonym ogonem musiałbym uciekać z forum. A innym nikt nie dokopuje.Nie ma sprawiedliwości nawet w Prawie i ... :x o forum nie wspomnę. Pozdrawiam ps. a ja ten zegarek naprawdę mam dziś na ręku, ale jeszcze nie mam jego zdjęcia na moim ręku. Jak będę miał niezwłocznie wkleję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #3092 Napisano 3 Lutego 2007 Nie dokopię Ci wklejaj śmiało, nie musi być na ręku. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3093 Napisano 3 Lutego 2007 Nie dokopię Ci wklejaj śmiało, nie musi być na ręku. Ale Filipie sam wiesz, że każdy zegarek inaczej wygląda w galerii a inaczej na ręku. Myślę, że zdjęcia w tym temacie powinny być jednak na ręku. W różnych konfiguracjach w sweterku, w ciemnej koszuli, itp. ale zdecydowanie jednak na ręku. Bo inaczej to aż się prosi żeby założyć nowy temat Zegarki naprawdę na ręku. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3094 Napisano 3 Lutego 2007 Filip, gratuluję Ci pięknej Stowy. Kawał porządnego toolwatch'a. @Sportura 01, zegarek na ręku czy nie, na zdjęciach tak samo wygląda. Co innego na żywo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3095 Napisano 3 Lutego 2007 Nie dokopię Ci wklejaj śmiało, nie musi być na ręku.czy aby na pewno jest to forma poprawna? 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #3096 Napisano 3 Lutego 2007 A ja dzisiaj nosze: Unitra Warel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3097 Napisano 3 Lutego 2007 Jak dobrze zauważyłem to temat jest na ręku. Wydaje mi się że zdjęcia powinny być na ręku a nie leżące na stole, czy też wiszące w powietrzu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #3098 Napisano 3 Lutego 2007 Nie dokopię Ci wklejaj śmiało, nie musi być na ręku.czy aby na pewno jest to forma poprawna?Oczywiście - w tym wątku pokazujemy zegarki które aktualnie mamy na ręku. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3099 Napisano 3 Lutego 2007 Nie dokopię Ci wklejaj śmiało, nie musi być na ręku.czy aby na pewno jest to forma poprawna?Oczywiście - w tym wątku pokazujemy zegarki które aktualnie mamy na ręku. No nie wiem. Poprawnie to będzie: W tym wątku pokazujemy zegarki, które aktualnie mamy na ręku, choć nie pokazujemy ich na ręku. I tak bedzie dobrze. , Chyba. Ich ...czy je, a piorun ich czy... je wie, :x 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3100 Napisano 3 Lutego 2007 Nie dokopię Ci wklejaj śmiało, nie musi być na ręku.czy aby na pewno jest to forma poprawna?Oczywiście - w tym wątku pokazujemy zegarki które aktualnie mamy na ręku. No nie wiem. Poprawnie to będzie: W tym wątku pokazujemy zegarki, które aktualnie mamy na ręku, choć nie pokazujemy ich na ręku. I tak bedzie dobrze. , Chyba. Ich ...czy je, a piorun ich czy... je wie, :xchodzilo mi o to:)http://www.obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=221 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach