chrono-craze 19 #3801 Napisano 23 Kwietnia 2007 Pozbyles sie Sportury!? Ja swoja ciagle mam (i pozbyc sie jej nie zamierzam 8) ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3802 Napisano 23 Kwietnia 2007 feleksc, po kopercie ciezko rozpoznac jaki to czasomierz (przynajmniej dla mnie), ale bransoleta fajna (wyglada na solidna) TCMw środku Epsona silniczek na spodzie solidny dekiel na 4 śruby-właśnie dochodze czy ta bransoleta stalowa bo ciężka jak diabli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3803 Napisano 23 Kwietnia 2007 Pozbyles sie Sportury!? Ja swoja ciagle mam (i pozbyc sie jej nie zamierzam 8) ) Ale to kurka wodna przez Was. Tylko ... to tylko kwarc. Phi to kwarc jaka dusza. Kwarc z duszą, też coś. Złośliwcy, zazdrośnicy...Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3804 Napisano 23 Kwietnia 2007 ja współżyję z trzema mechanikami ale wciąż najbardziej cenię niezawodność i dokładność kwarców. Gdybym miał wybór między takim samym zegarkiem w kwarcu a w mechaniku bez zastanowienia wziąłbym "bateryjkowca". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3805 Napisano 23 Kwietnia 2007 Ale ja mam jeszcze fajnego Casio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3806 Napisano 23 Kwietnia 2007 TCM. No prosze. Nie spodziewałem się tego. Kiedyś moje oko padło na tego z linka. Wprawdzie ruska strona ale co tam. http://www.3dnews.ru/peripheral/tcm_trekking_watch/ a bransoleta pewniacko stalowa jest 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3807 Napisano 23 Kwietnia 2007 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3808 Napisano 23 Kwietnia 2007 A ta pani to brunetka?? jest może 8) 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3809 Napisano 23 Kwietnia 2007 Można powiedzieć że szatynka - mogę Cię skontaktować jeśli jest w Twoim typie w każdym razie bardzo lubi zegarki - a to już chyba wystarczy :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3810 Napisano 23 Kwietnia 2007 A ona jest cała taka owlosiona :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #3811 Napisano 23 Kwietnia 2007 To ON a czy cały owłosiony - chmmm jakoś nigdy nie pytałem - nie sądziłem że to ma znaczenie :roll:Dobra koniec zabawy - tylko poważne oferty na PM . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3812 Napisano 23 Kwietnia 2007 kokopten z linku--bajer,ile za niego chcieli?a TCM kojarzy mi sie z arbajterami powracającymi z GB-każdy z takim najtańszym zegareczkiem,coś jak u nas lidlowski king-quartz(a może sie myle :? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3813 Napisano 23 Kwietnia 2007 Kilka widziałem już. Ale takie całkiem tanie to one nie są. Jednego widziałem chyba za 25 funtów. Może gdzie wyskubie jaki katalog. Popytam. A rosjanie za tego to coś koło 40 zielonych. Tutaj nie widziałem go jeszcze. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3814 Napisano 24 Kwietnia 2007 czego ci japończycy nie wymyślą taki mały męski zegarek :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #3815 Napisano 24 Kwietnia 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3816 Napisano 24 Kwietnia 2007 A ja dziś: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3817 Napisano 24 Kwietnia 2007 Nieprzerwanie od trzech tygodni: pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3818 Napisano 24 Kwietnia 2007 Sikkens, to chyba rekord wierności jednemu zegarkowi. Czas na zmianę... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #3819 Napisano 24 Kwietnia 2007 Korba gratuluję Zenka - jest Wielki 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3820 Napisano 24 Kwietnia 2007 Korba super Zenek, a i pasek całiem niezły. Własny wyrób. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3821 Napisano 24 Kwietnia 2007 Korba super Zenek, a i pasek całiem niezły. Własny wyrób. pasek jest przeciez standardowy od zenkaczyz nie? 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3822 Napisano 24 Kwietnia 2007 Korba super Zenek, a i pasek całiem niezły. Własny wyrób. pasek jest przeciez standardowy od zenkaczyz nie? Korba i wyrób standardowy niemożliwe. To do Niego niepodobne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3823 Napisano 24 Kwietnia 2007 Korba i wyrób standardowy niemożliwe. To do Niego niepodobne. nie zdziwie sie jak wkrotce nie bedzie to podobne do nas wszystkich:D 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3824 Napisano 24 Kwietnia 2007 korbasygnet fajny :wink: trupia czacha?czy inne przesłanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3825 Napisano 25 Kwietnia 2007 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach