Tonic 1 #4101 Napisano 23 Maja 2007 IWC :shock: :shock: :shock: :shock: Gratulacje.......oczywiście złożę osobiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #4102 Napisano 23 Maja 2007 dzis odebrany z Timelessa w Gdansku, gdzie przy okazji widzialem reklame klubowego walcowania podrob [/img] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #4103 Napisano 23 Maja 2007 Fenomenalna ta Certina Pamiętam jak z takiej samej dawno.. dawno temu cieszył się Peacemaker Szczerze gratuluje, bo to moim zdaniem najładniejszy z budżetowych Pilotów.. no i zdecydowanie zyskuje przy teście nadgarstkowym 8) 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4104 Napisano 24 Maja 2007 dzis odebrany z Timelessa w Gdansku, (...) O! :shock: Moj zegarek. W Polsce to tak rzadki okaz, ze az musialem sprawdzic, czy moj jeszcze lezy na biurku . Przestraszyłem sie, jeszcze bardziej, bo mamy taka sama klawiature. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #4105 Napisano 24 Maja 2007 a to wlasnie forumowy DS Pilot mnie natchnal - zegarek spelnia wszystkie moje oczekiwania a to, ze nie jest popularny sklonilo mnie do zakupu jeszcze bardziej. Mimo, ze mam bardzo maly nadgarstek( ostatnie/przedostatnie oczko paska), to rozmiar nie straszy przy moich prawie dwoch metrach wzrostu P.S. mam nadzieje, ze kobiety nie mamy tej samej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #4106 Napisano 24 Maja 2007 Certina bardzo przekonująca. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4107 Napisano 24 Maja 2007 Bardzo ladna Certina (niesamowicie wrecz! podobna do jednego z moich Hamiltonow). __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4108 Napisano 24 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1548 #4109 Napisano 24 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pawel Frątczak #4110 Napisano 24 Maja 2007 Od kilku dni taki białas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #4111 Napisano 24 Maja 2007 Docelowo nie na mój nadgarstek, ale dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 34 #4112 Napisano 24 Maja 2007 No nareszcie! Kubo - gratuluję pięknego Zenitha :wink: :shock: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4113 Napisano 24 Maja 2007 Przepiekny ten Zenith:)Dzisiaj jak dla mnie :shock: 8) pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4114 Napisano 24 Maja 2007 sikkens bardzo fajny epos .... za ile bedzie do sprzedania ? 2 tyg ? moze miesiac ? bo sam szukam eposa dla siebie i nie wiem czy sie nie skusze ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #4115 Napisano 24 Maja 2007 Gratuluję Dawidzie! W końcu go masz! Jest piękny. Coś czuję, że zagości u Ciebie na dłuuugo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #4116 Napisano 24 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4117 Napisano 24 Maja 2007 libero prosze Cie skoncz juz z tymi odzywkami!Tomi jest swietny i wierze w to, ze ten zegarek bedzie u mnie dlugo:) (chodz narazie jest u mnie na okres próbny)Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4118 Napisano 24 Maja 2007 Jak nie przestaniecie szczuć tymi Omegami to wyjdę z siebie i stanę obok. Zobaczycie :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4119 Napisano 24 Maja 2007 Gratuluję i ja eposa, choc zupełnie nie mój klimat tego zegarka. Nic sie na gg nie chwalisz... Marzenia sie spełniają- chciałes mechanicznego chrono i masz 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4120 Napisano 24 Maja 2007 Gratuluję i ja eposa, choc zupełnie nie mój klimat tego zegarka. Nic sie na gg nie chwalisz... Marzenia sie spełniają- chciałes mechanicznego chrono i masz To nie jest chrono korba 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4121 Napisano 24 Maja 2007 ...coś czuję, że Dawid szuka Chronograph suissa z lat 50-tych w złotej kopercie.....tak z 38mm bez koronki.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4122 Napisano 24 Maja 2007 To EPOS Tonneau Regulateur mother of pearl (fazy ksiezyca i regulator)...oczywiscie poluje na mechanicznego Suisse Chronografa ale to dopiero na zime:) teraz Epos bedzie mi towarzyszyc na dobre i zle:) pozdrawiam P.S niebawem sesja w galerii:) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 34 #4123 Napisano 24 Maja 2007 To ten sam? :wink: :wink: :wink: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=5842 Chyba nic w klubie nie zginie 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4124 Napisano 24 Maja 2007 Dokladnie ten:) A tak wyglada na białej tarczy.. pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4125 Napisano 24 Maja 2007 To nie jest chrono korbaNo fakt. Nie przyjrzałem się. Bo nie jest to typ zegarka który przykuwa moją uwagę i wnikam w szczegóły. Dziekuje za celna uwagę 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach