Gość amator3nr #4851 Napisano 11 Sierpnia 2007 Pas superrrrr :shock: U mnie dzisiaj 5ka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4852 Napisano 13 Sierpnia 2007 Dawno nic nie wstawiałem, a i temat mało aktywny... :oops: Tak więc od dziś na nadgarstku będzie gościł: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #4853 Napisano 13 Sierpnia 2007 Nie damski To calkiem duzy zegarek. Jak na standardy firmy oczywiscie. Oj nie wiem, nie wiem . Od dobrych dwóch lat Vacheron raczej nie wytwarza zegarków męskich poniżej 38 mm, a część z nich ma powyżej 40 mm. Wyjątkiem jest tylko Patrimony Mitsukoshi Nihonbashi, ale to limitowany (10 sztuk) czasomierz przeznaczony na rynek japoński. Tak czy inaczej gratuluję zegarka, bo jest naprawdę niesamowity i piękny . Wyjątkowo przepadam za taką stylistyką. Niech Ci dobrze służy. Igor, i Tobie gratuluję zakupu. Fajny zegarek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4854 Napisano 13 Sierpnia 2007 Igor, Chodziłeś koło niego i proszę!Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #4855 Napisano 13 Sierpnia 2007 Igor szczere kongratulacje! Dzisiaj maluszek: A jutro pewnie ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #4856 Napisano 13 Sierpnia 2007 Mariusz masz racje. Ale okragly zegarek to troche co innego. 40 mm to nie kolos w okraglaku, a kwadrat 40x40 to juz bardzo duza maszyna. Mam szczuply nadgarstek (z tego powodu sprzedalem Paneraie)i jako garniturowiec ten zegarek jest na prawde wystarczajacy.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4857 Napisano 13 Sierpnia 2007 Panuje tu kult wielkich machin. A niewątpliwie prawdą jest, że zegar prostokatny czy kwadratowy zupełnie inne wrażenie robi pod kątem wymiarów, niż okrągły o podobnych cyferkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #4858 Napisano 13 Sierpnia 2007 Oczywiście to prawda, ale w przypadku VC trudno by mi było pisać o kwadratowych kopertach, gdyż takie wstępują tylko w Toledo. Reszta to koperty właśnie okrągłe tonneau lub prostokąty przy czym prostokątne są w liniach adresowanych raczej do kobiet. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszz 0 #4859 Napisano 13 Sierpnia 2007 Panie Igorze!dech zapiera, gratuluję! 0 tomaszz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #4860 Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam ja od jakiegoś czasu taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michaszko #4861 Napisano 14 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4862 Napisano 14 Sierpnia 2007 i co to ma niby być? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #4863 Napisano 14 Sierpnia 2007 Wyrzuć to! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michaszko #4864 Napisano 14 Sierpnia 2007 i co to ma niby być? Niezorientowanym w świecie zegarków piszę, iż jest to wyrób legendarnej szwajcarskiej manufaktury Jaeger-LeCoultre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #4865 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja mam mojego Jagearka, też nie z katalogu, ale się publicznie nie chwalę...Dziś poszedł krok dalej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4866 Napisano 14 Sierpnia 2007 i co to ma niby być? Niezorientowanym w świecie zegarków piszę, iż jest to wyrób legendarnej szwajcarskiej manufaktury Jaeger-LeCoultre. :twisted: :twisted: :twisted: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4867 Napisano 14 Sierpnia 2007 więc jako niezorientowany w swiecie zegarków zapytuję , jaki to jest konkretnie model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #4868 Napisano 14 Sierpnia 2007 To model chu ang cho. No co nie wiecie? :wink: Nie wiem czy zauwazyliście jaką rezerwę chodu ma to cacko :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4869 Napisano 14 Sierpnia 2007 Nominuję Igora do konkursu na najlepszy post miesiąca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4870 Napisano 14 Sierpnia 2007 Proponuję niekomentować dalej wspomnianego "JLC"... :twisted: Wiem, że jest to żart, niestety bardzo denerwujący na forum :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4871 Napisano 14 Sierpnia 2007 Panie Igorze!dech zapiera, gratuluję! Dziękuję Dziś założyłem mu świetny pasek Mario Paci i na ręce wygląda tak: :shock: :wink: Ps. Proszę nie komentować jego wielkości i wyglądu na moim nadgarstku Niestety ten typ tak ma, że lubi duże zegarki :oops: Ps2. Eleventh, pamiętasz może kiedy zapytałem się Ciebie, czy Pam111 wymusza noszenie tylko jego, jako zegarek codzienny (nieoficjalny)?! :wink: Odpowiedziałeś, że nie... :roll: "Niestety" nie miałeś racji, bo choć drugi dzień na nadgarstku, to jednak wiem swoje... :twisted: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4872 Napisano 14 Sierpnia 2007 Przylaczam sie do gratulacji , no niezłe cacko ja dzisiaj powymianie sprezynki testuje tego delikwenta (ciekawostka -koronka jest na sprezynie -nie wiem jak to sie fachowo nazywa..,połowa lat 30tych)cal.450 4 kamienieShot with PENTAX K100D at 2007-08-14 : :wink: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4873 Napisano 14 Sierpnia 2007 I ja przylaczam sie do gratulacji, piekna jest ta 'Marycha' Ja dzisiaj zalozylem ten: __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4874 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ps2. Eleventh, pamiętasz może kiedy zapytałem się Ciebie, czy Pam111 wymusza noszenie tylko jego, jako zegarek codzienny (nieoficjalny)?! :wink: Odpowiedziałeś, że nie... :roll: "Niestety" nie miałeś racji, bo choć drugi dzień na nadgarstku, to jednak wiem swoje... :twisted: :wink: Eeee, tam :wink: Nie jest tak źle..Na plażę nadal ubieram Monstera :roll: (Marcin_L może potwierdzić :wink: ). Ale z ciekawością będę obserwował dział OFERUJĘ :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4875 Napisano 14 Sierpnia 2007 Igor pięknie się prezentuje i nawet uszy tak bardzo nie wystają poza nadgarstek :roll: - to oczywiście jedynie aprobata 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach