Kojiro 127 #4951 Napisano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4952 Napisano 19 Sierpnia 2007 pikny a po co mu ten przycisk?bo ja w temacie nie jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #4953 Napisano 19 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andree #4954 Napisano 19 Sierpnia 2007 No- Eberhard w moim guscie. Pozostałe delikatnie mowiac nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #4955 Napisano 19 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #4956 Napisano 19 Sierpnia 2007 Świetnnnnnnnnnyyyyyyy :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4957 Napisano 19 Sierpnia 2007 Własnie. Po co Vulcain'owi przycisk, skoro nie ma datownika, ani chronografu??Zegarek bardzo ciekawy... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4958 Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzyń , dzyń w tej chwili na godz. 6 oczywiście wspaniały :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #4959 Napisano 19 Sierpnia 2007 Wie ktoś ile taki Vulcain kosztuje? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4960 Napisano 19 Sierpnia 2007 jacus, bardzo ładny zegarek!Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4961 Napisano 19 Sierpnia 2007 DUUUUŻO znalazłem za 3800 ..... USD 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4962 Napisano 19 Sierpnia 2007 Bedąc dzisiaj u dziewczyny miałem na nadgarstku takie cacko:) niestety zegarek nie jest mój, jest własnoscia dziadka dziewczyny. Niesamowity, bardzo dokładny jak na swoje lata szwajcarski chronograf z lat 50! Wszystko działa poprawnie stan bardzo dobry -drobne ryski na deklu czy kopercie... zaczynam sie rozglądać za takim dla siebie pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #4963 Napisano 19 Sierpnia 2007 (...) ale dziś na gumiaczku :wink: Igor, pod Twoim wpływem założyłem dzisiaj do swojego gumiaka.Rzeczywiście jak pisze Klaudiusz, wygody odmówić mu nie można, ale wygląd :roll: ...Te napisy trochę mnie zniechęcają...Chyba wolę jednak paski skórzane 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #4964 Napisano 19 Sierpnia 2007 ...miałem na nadgarstku takie cacko:)... zaczynam sie rozglądać za takim dla siebie pozdrawiam zobacz tu: http://www.allegro.pl/item227112968__chron..._18k_37mm_.html 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4965 Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzieki za chęci ale te aukcje znam doskonale, napisalem juz do obu sprzedawców, gdyż są takie dwa zegarki na allegro (podobne -tarcze nieco inne) szukam w nieco nizszej cenie do 1200zl w takim stanie jak na aukcji moga byc jakby ktoś z was miał taki na sprzedaz jestem wstepnie zainteresowany pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #4966 Napisano 19 Sierpnia 2007 DUUUUŻO znalazłem za 3800 ..... USD Oooooo, to ja dziękuję Ale muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #4967 Napisano 20 Sierpnia 2007 Dziękuję Wszystkim za słowa uznania. Zegarek wprawdzie nie jest nowym nabytkiem ale jako jeden z niewielu wciąż sprawia mi taką samą radość jak na początku (zaraz po zakupie) dziękuję Kolegom, którzy już udzielili odpowiedzi na zadane pytania - średnica zegarka 39,- przycisk służy do ustawiania i "kasowania" alarmu,- cena - potwierdzam tani nie był,- więcej zdjęć tutaj:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=12986 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #4968 Napisano 20 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4969 Napisano 20 Sierpnia 2007 na wstępie chciałem wszystkich przywitać i pogratulować wspaniałych zegarków, przyjemnie się ogląda takie cuda.na początek zaprezentuję zegarek który mam w ręku (nie na ręku)Witam i gratuluje Omegi, jest po prostu piekna. Lata 20ste, czy 30ste? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4970 Napisano 20 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #4971 Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam i gratuluje Omegi, jest po prostu piekna. Lata 20ste, czy 30ste?Dzięki, kupiłem ją już dawno temu w Łodzi i tak właściwie to nie wiem dokładnie z jakich lat pochodzi.Liczyłem, że właśnie tutaj się dowiem.Ma otwierany dekiel i grawer Grand Prix Paris 1900 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #4972 Napisano 20 Sierpnia 2007 Wygląda na to, że z ok. 1915 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4973 Napisano 20 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #4974 Napisano 20 Sierpnia 2007 Hmm, mam kwarca na ręku..... i wiecie co, całkiem fajnie się z tym czuję ;-) :wink: Kwintesencja klasyki g-shock'a bez żadnych udziwnień typu krokomierze, wysokościomierze, i inne tam obrotomierze ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4975 Napisano 21 Sierpnia 2007 Jak zrobią większą średnicę to kupię 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach