neixet 11 #6001 Napisano 22 Listopada 2007 tyle zdjeci to do galerii mysle lepiej;) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6002 Napisano 22 Listopada 2007 MichałSświetne zdjęcia i zegareczki 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #6003 Napisano 22 Listopada 2007 Klepsydra też fajniutka :!: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6004 Napisano 23 Listopada 2007 Chciałbym zauważyć, że klepsydra jest zegarem kwarcowym i ma znacznie więcej kamieni niż najlepsze czasomierze naręczne 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6005 Napisano 23 Listopada 2007 CASIO DW-5600E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6006 Napisano 23 Listopada 2007 pierwszy od lewej na dzien, wieczorem i przez weekend nr 2. Niedawno znalazlem w szafie casio dw-620, ktore dumnie nosilem nascie lat temu - ani razu nie zmieniana bateria, ani nastawiana godzina - odchylka rzedu godziny wynika z braku zmiany na odpowiedni czas letni/zimowy ( a tak na marginesie, to sie do niego nie przyznaje ;D ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24193 #6007 Napisano 23 Listopada 2007 A ja kilka dni spędzilem na wiosce, bynajmniej nie ze stową 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6008 Napisano 23 Listopada 2007 A ja kilka dni spędzilem na wiosce, bynajmniej nie ze stową rozmowki niemieckie? Stowa by tam pasowala:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #6009 Napisano 23 Listopada 2007 A tu inny model - T24101 - ponad 1 rok ze mną i wciąć tyka jak kwarc i tyka, to może od nowości zepsuty? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #6010 Napisano 23 Listopada 2007 Widzę eye_lip, że zapewniasz swojemu Samurajowi doborowe towarzystwo :wink: Niemcy wprawdzie w przewadze liczebnej, ale Japończyk za to wielkiego ducha :!: Pozdrawiam wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6011 Napisano 23 Listopada 2007 A ja dziś "Tego" potwora noszę 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6012 Napisano 23 Listopada 2007 A tu inny model - T24101 - ponad 1 rok ze mną i wciąć tyka jak kwarc i tyka, to może od nowości zepsuty? 8) A co? Kwarce nie tykają? 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iceman #6013 Napisano 23 Listopada 2007 A co? Kwarce nie tykają?Tykają,ale tylko raz na sekundę i zupełnie bezdusznie :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6014 Napisano 23 Listopada 2007 A co? Kwarce nie tykają?Tykają,ale tylko raz na sekundę i zupełnie bezdusznie :? och te bezduszne maszyny, :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gorzel 0 #6015 Napisano 23 Listopada 2007 A ja dzisiaj (i zapewne od teraz przez dłuższy czas) założyłem najnowszy nabytek, którym się chwalę 1. 2. 3. 4. tadam :!: Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #6016 Napisano 23 Listopada 2007 Teraz moda bardziej dla niedowidzących :wink: Glycyne Incursore z ręcznym naciągiem - od tygodnia służy mi wskazywaniu czasu i nie tylko kiedy fotki? i nocne mnie najbardziej interesują :twisted: Superluminova zielona czy może niebieska? pozdrawiam, P. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6017 Napisano 23 Listopada 2007 A co? Kwarce nie tykają?Tykają,ale tylko raz na sekundę i zupełnie bezdusznie :? Ale jednak tykają A że inaczej od mechanicznych ... owszem. Też wolę przyjemne dla ucha cykanie niż stuk puk raz na sekundę 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #6018 Napisano 23 Listopada 2007 kiedy fotki? i nocne mnie najbardziej interesują :twisted: Superluminova zielona czy może niebieska? Chcę zrobić kilka fotek w ten weekend - wrzucę do galerii SL jest zielona, ale świeci tak intensywnie, że w ciemniejszym kącie pokoju widać.Niemniej "nocne" zdjęcia także zrobię. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6019 Napisano 23 Listopada 2007 Co oznacza "SL"? Od czego to jest skrót? 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #6020 Napisano 23 Listopada 2007 Co oznacza "SL"? Od czego to jest skrót? Superluminova 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #6021 Napisano 24 Listopada 2007 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #6022 Napisano 24 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6023 Napisano 24 Listopada 2007 Śliczny Vostok. Seiko ... pancerny, chyba zbyt jak na mój gust. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #6024 Napisano 24 Listopada 2007 Nowy Monster. Prawda, że ładnie pasuje do sweterka 8) no ba!fajny jest! 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6025 Napisano 24 Listopada 2007 gorzel... :shock: Śliczny klasyk choronograf i to w jakim wydaniu :shock: GP no no zaskoczyłes mnie przypadl mi jakos do gustu 8) 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach