lob 0 #6451 Napisano 10 Stycznia 2008 Jak codziennie, odkąd szkło zostało wymienione, no i debiut sweterka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6452 Napisano 10 Stycznia 2008 oczywiście zahaczyłeś o znaczek, co to by nie było wątpliwości :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6453 Napisano 10 Stycznia 2008 oczywiście zahaczyłeś o znaczek, co to by nie było wątpliwości :wink: o tym samym pomyslalem na pierwszym planie rekaw 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6454 Napisano 10 Stycznia 2008 właśnie przyszedł nowy diver...i w sumie to chyba pierwszy :roll: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #6455 Napisano 11 Stycznia 2008 Fajnie wygląda gratulacje Sanka :!: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6456 Napisano 11 Stycznia 2008 Dzięki Dziś drugi Citizen. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #6457 Napisano 11 Stycznia 2008 Jak codziennie, odkąd szkło zostało wymienione, no i debiut sweterka. ech, powinno byc debiut logo sweterka. :? tak przy okazji: przypomniales mi kolegow, ktorzy lata temu na studniowce przyszli w garniturach z nieodpruta metka producenta na rekawie. jakos tak mi sie skojarzylo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lob 0 #6458 Napisano 11 Stycznia 2008 ech, powinno byc debiut logo sweterka. nieodpruta metka producenta na rekawie. ...logo logu nie równe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6459 Napisano 11 Stycznia 2008 Michele fajny Citizen 8) pierwszy jak i drugi...lob wspaniały Lumonior wielkie gratulacje! A jak od prawie dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Monstera.Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24203 #6460 Napisano 12 Stycznia 2008 Dziś rolex 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #6461 Napisano 12 Stycznia 2008 Dziś rolex Co ty :?: :?: :?: U fryzjera byłeś 8) 8) 8) :?: :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcio 0 #6462 Napisano 12 Stycznia 2008 Moze nie zostane wygwizdany ; )Niestety kwarc, ale duzo lepiej pasuje do mojej duzej lapy niz mechaniczny szkieletor swatch'a (mial tylko 37 mm). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6463 Napisano 12 Stycznia 2008 I znów "go" widzę :evil: :twisted: Moze nie zostane wygwizdany ; ) Spokojnie masz fajny zegareczek. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #6464 Napisano 12 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #6465 Napisano 12 Stycznia 2008 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6466 Napisano 12 Stycznia 2008 Ten Hamilton rewelacja. Mniam... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #6467 Napisano 13 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6468 Napisano 13 Stycznia 2008 :wink: :wink: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6469 Napisano 13 Stycznia 2008 Igor :shock: Rewelka! Gratulacje 8) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #6470 Napisano 13 Stycznia 2008 No miodzio :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #6471 Napisano 13 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6472 Napisano 13 Stycznia 2008 Igor, pięknie, czyżby to już drugi w Klubie model, gratulacjeTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #6473 Napisano 13 Stycznia 2008 Wybacz Igor, ale u Mariusza na nadgarstku prezentował się o klasę lepiej :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6474 Napisano 13 Stycznia 2008 Igor, pięknie, czyżby to już drugi w Klubie model, gratulacjeTomekdrugi chyba ze sie ktos nie przyznal jeszcze 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6475 Napisano 13 Stycznia 2008 drugi chyba ze sie ktos nie przyznal jeszcze To jest ten sam zegarek, który ja wcześniej miałem. O powodach sprzedaży Bregueta nie będę na forum pisał, Igor zna powody. Ja na ten moment kupię dla siebie trochę tańszy czasomierz, bo musiałem sporą część kasy przeznaczyć na ważny cel. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach