DonDonov 1 #7176 Napisano 3 Kwietnia 2008 Sorry Majowy i Gregorio, ale to najbrzydszy zegarek jaki w życiu widziałem! :twisted: :mrgreen: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7177 Napisano 3 Kwietnia 2008 Sorry Majowy i Gregorio, ale to najbrzydszy zegarek jaki w życiu widziałem! :twisted: :mrgreen: :twisted: Nie wiesz co piszesz :mrgreen: Tylko sekundnik mógłby być czerwony :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 33 #7178 Napisano 3 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #7179 Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja na ten przykład ostatnio na zmianę te oto maszyny :wink: I kto by pomyślał że dzieli je ponad sto lat :shock: 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7180 Napisano 4 Kwietnia 2008 znajac gust felka - ja sie boje zobaczyc jak wyglada eee,nie ma sie czego bac: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zigzag2 0 #7181 Napisano 4 Kwietnia 2008 LOREN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #7182 Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja na ten przykład ostatnio na zmianę te oto maszyny :wink: Obrazek na zmianę, to znaczy - raz jeden z przodu a następnym razem drugi?? 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagnet 23 #7183 Napisano 4 Kwietnia 2008 Od dziś taką bestię 0 Miłośnik pięknych rzeczy i ostrych noży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorio 0 #7184 Napisano 4 Kwietnia 2008 Dobry wieczór U mnie dziś taki Oyster zagościł: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość J.Marten #7185 Napisano 4 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7186 Napisano 5 Kwietnia 2008 :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7187 Napisano 5 Kwietnia 2008 Do obiadu poljot tool watch w nowym oldskulowym wdzianku Potem jadę do Płocka na imprezkę, więc będzie sława - elegancik (też w nowym ubranku). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7188 Napisano 5 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #7189 Napisano 5 Kwietnia 2008 niezły zegarek (czego nie można powiedzieć o zdjęciu...) 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #7190 Napisano 5 Kwietnia 2008 niezły zegarek (czego nie można powiedzieć o zdjęciu...) Jeżeli uważasz że zegarek z czarnej listy na chińskim werku wzorowany na Panerai jest niezły to Ci współczuje.. :twisted: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #7191 Napisano 5 Kwietnia 2008 niezły zegarek (czego nie można powiedzieć o zdjęciu...) Jeżeli uważasz że zegarek z czarnej listy na chińskim werku wzorowany na Panerai jest niezły to Ci współczuje.. :twisted: Słusznie... Do obiadu poljot tool watch w nowym oldskulowym wdzianku Potem jadę do Płocka na imprezkę, więc będzie sława - elegancik (też w nowym ubranku). Obrazek [url=""]Obrazek[/url] Troche to nowe wdzianko na slavii pokiereszowane :razz: 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #7192 Napisano 5 Kwietnia 2008 [url=""]Obrazek[/url]feleksc, to jakaś podpucha? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #7193 Napisano 5 Kwietnia 2008 od razu podpucha felek jest znany z nietuzinkowego podejścia do zegarka. Ktos musi kochać i takie. Mnie też czasami nęcą 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #7194 Napisano 5 Kwietnia 2008 niezły zegarek (czego nie można powiedzieć o zdjęciu...) Jeżeli uważasz że zegarek z czarnej listy na chińskim werku wzorowany na Panerai jest niezły to Ci współczuje.. :twisted: aktywista i przeciwnik olimpiady? 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7195 Napisano 5 Kwietnia 2008 ech, kazdy ma takiego ,,pameroia'' na jakiego zasłuzył...ten moze i wirtualny moze i z czarnej listy ale nie podróba :!:nigdzie na nim nie widnieje że: swiss albo firenze :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #7196 Napisano 5 Kwietnia 2008 ech, kazdy ma takiego ,,pameroia'' na jakiego zasłuzył...ten moze i wirtualny moze i z czarnej listy ale nie podróba :!:nigdzie na nim nie widnieje że: swiss albo firenze :cool: Podoba mi się takie stawianie sprawy. :wink: Co do naśmiewania się z chińskich werków/zegarków przez innych userów to pragnę przypomnieć,że żyjemy w kraju który sam nie ma żadnych osiągnięć w tym temacie(Polpory nie uważam za polski zegarek).Pozdrawiam. :grin: 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #7197 Napisano 5 Kwietnia 2008 Panowie ja nie napisałem że to podróba.Pamiętajcie że dla wielu ludzi z zewnątrz jesteśmy autorytetami w dziedzinie zegarków, dlatego pisanie że ów zegarek jest niezły to wprowadzanie w błąd! Z całym szacunkiem dla Felka i jego upodobań ale ten zegarek to badziew :wink: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #7198 Napisano 5 Kwietnia 2008 Dzisiaj moja niedawno przywrócona do świetności Delbanka na Landeronie.Klasyk!!! Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorio 0 #7199 Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo ładna ta Delbana z jakich lat jest ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #7200 Napisano 6 Kwietnia 2008 DELBANA cudo....sugerowal bym jakas mala galeryjke 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach