gabor 7 #7576 Napisano 27 Maja 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #7577 Napisano 28 Maja 2008 Dzis gościnnie na mojej łapie TANK [url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url] Podoba mi się :shock: co to dokładnie jest :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7578 Napisano 28 Maja 2008 Bardzo fajny ten UG i nawet w takim rozmiarze prezentuje się świetnie na ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #7579 Napisano 28 Maja 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #7580 Napisano 28 Maja 2008 Dzis nieudany eksperyment bransoletowy: bardzo nieudany :razz: na czarnym nato byłaby ekstra :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #7581 Napisano 28 Maja 2008 świecenie wskazówek to bzdura - nie świecą wskazówki świecą ale co z tego jak indeksy nie świecą ani na tarczy nie ma nic świecącego :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #7582 Napisano 28 Maja 2008 bardzo nieudany :razz: na czarnym nato byłaby ekstra :wink: Wizualnie mi się bardzo podoba, ale mój nadgarstek nie toleruje bransolet niestety. Ciągle mnie coś gniotło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #7583 Napisano 28 Maja 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7584 Napisano 28 Maja 2008 Super Irku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #7585 Napisano 28 Maja 2008 Concord piękny i nietuzinkowy! Gratuluję gustu :smile: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #7586 Napisano 28 Maja 2008 Dzisiaj gościnnie By wieniek2 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #7587 Napisano 28 Maja 2008 Irek,jakiś on taki nie damski :oops: 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #7588 Napisano 28 Maja 2008 Concord piękny i nietuzinkowy! Gratuluję gustu :smile: Ireneusz...znany jest z dobrego gustu....Co nabytek to ładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Michaszko #7589 Napisano 28 Maja 2008 Concord piękny i nietuzinkowy! Gratuluję gustu :smile: Ireneusz...znany jest z dobrego gustu....Co nabytek to ładniejszy Piękny Concord! Gratuluję! Leciałem kiedyś Concordem do Nowego Jorku. Poprosiłem pilotów, żeby mnie do kabiny wpuścili. Panowie! Jakie tam mają zegary, to głowa mala! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7590 Napisano 28 Maja 2008 Irku przyznam ze to najładniejszy Twój zegarek (moim zdaniem ) :mrgreen: gdy go zobaczyłem po raz pierwszy stwierdzilem ze wszystko zmierza ku lepszemu :grin: i werk rownież znakomity do tego kalendarz rozbudowany - jedynie to chrono - ale jak widać powoli sie przyzwyczajasz - super :mrgreen: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #7591 Napisano 28 Maja 2008 Świat się kończy, Irek kupił stoper :neutral: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #7592 Napisano 28 Maja 2008 niby stoper ale jaki... :mrgreen: 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7593 Napisano 28 Maja 2008 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #7594 Napisano 28 Maja 2008 Irku - gratuluję! Świetnie się prezentuje na nadgarsku, a i werk zacny! To jest wersja stalowa, czy białe złoto? Świetny! :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #7595 Napisano 28 Maja 2008 :mrgreen: Funkcja dodatkowa - wskazywanie Słoneczka :> Niby, że taki Miły? Że SEIKO i że hand Mejd.....A tu intencje od razu widać, że zajączkami po Oczach dziecku! :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #7596 Napisano 28 Maja 2008 Irek gratuluję Concorda, ja dzisiaj taki: 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #7597 Napisano 28 Maja 2008 gk1, ciekawy....ale... OK, gratuluję..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #7598 Napisano 28 Maja 2008 OMG, ten IWC jest za Ładny by mógł być prawdziwy! Zgłaszam sprzeciw!! Pikna bestia :shock: 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #7599 Napisano 28 Maja 2008 IWC jak to IWC... totalny kosmos :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #7600 Napisano 29 Maja 2008 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach