chrono-craze 19 #8376 Napisano 9 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8377 Napisano 9 Września 2008 chrono-craze-fajny Swiss Army.. :wink: U mnie dzisiaj od 12 PO.. :grin: PS.Forum fatalnie skaluje dlatego trzeba kilknąc x2 w fotkę... :twisted: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #8378 Napisano 9 Września 2008 PO tez super (jak to PO.. ), jutro mam w planie ja (znaczy taka) zalozyc. __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8379 Napisano 9 Września 2008 U mnie dzisiaj od 12 PO.. 42 ? ja po zakupie Davosy prawie 43 dostałem "jobla" na punkcie rozmairu :wink: wszystkie moje dotychczasowe zegarki wydaja mi sie małe i chyba pójdą na odstrzał . nawet mój ulubiony Le Locle jakoś się "skurczył" . jak to jest , wcześniej nawet nosiłem 34 i było OK ? 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8380 Napisano 9 Września 2008 U mnie dzisiaj od 12 PO.. 42 ? ja po zakupie Davosy prawie 43 dostałem "jobla" na punkcie rozmairu :wink: wszystkie moje dotychczasowe zegarki wydaja mi sie małe i chyba pójdą na odstrzał . nawet mój ulubiony Le Locle jakoś się "skurczył" . jak to jest , wcześniej nawet nosiłem 34 i było OK ?Mam to samo od pewnego czasu. Kiedyś mój sikor (43mm) wydawał mi się duży, a teraz ledwo go widzę, dlatego zdecydowałem się na rozmiar 47 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8381 Napisano 9 Września 2008 U mnie dzisiaj od 12 PO.. 42 ? ja po zakupie Davosy prawie 43 dostałem "jobla" na punkcie rozmairu :wink: wszystkie moje dotychczasowe zegarki wydaja mi sie małe i chyba pójdą na odstrzał . nawet mój ulubiony Le Locle jakoś się "skurczył" . jak to jest , wcześniej nawet nosiłem 34 i było OK ?Mam to samo od pewnego czasu. Kiedyś mój sikor (43mm) wydawał mi się duży, a teraz ledwo go widzę, dlatego zdecydowałem się na rozmiar 47 mm. Panowie, nie podejmujcie pochopnych decyzji - małe jest piękne! (tylko trzeba do tego dojrzeć :wink: )Ja dziś kwarcowo - w jednym z 2 moich największych (42 :grin: ). Całkiem go polubiłem, gdyby jeszcze wskazówki nie były takie papierowe to byłoby super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo303 0 #8382 Napisano 9 Września 2008 Mój "niemiecki czarnuch" :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8383 Napisano 9 Września 2008 42 ?Tak 42 z hakiem..Mierzyłem 45,5 i jakoś mnie nie przekonała a zastanawiałem się sporo.Z własnego doświadczenia wiem,że kolosy szybko się nudzą.. :wink:.Poza tym w dużej PO IMO proporcję są zachwiane.Oczywiscie wszystko kwestia gustu i poczucia dlatego najlepiej pomierzyć w salonie i dokładnie się zastanowić.. :grin: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8384 Napisano 9 Września 2008 Tak 42 z hakiem..Mierzyłem 45,5 i jakoś mnie nie przekonała a zastanawiałem się sporo w każdym bądz razie gratuluję . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8385 Napisano 9 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #8386 Napisano 10 Września 2008 od lipca niezmiennie mój pierwszy szwajcar w życiu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #8387 Napisano 10 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 276 #8388 Napisano 10 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8389 Napisano 10 Września 2008 Ja dziś z Poljotem na ręce, jakoś mnie tchnęło, wybaczcie zatem, że aż 3 photo i artystyczniej :razz: Pozdrawiam. :wink: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #8390 Napisano 10 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8391 Napisano 10 Września 2008 Kortyzol, mam i ja podobnego poljota i nosi się bardzo dobrze czego i Tobie życzę! Raketa z kopertą wykonaną z drewna, produkcja seryjnie, żadne rzemiosło oczekiwałem że mi jakieś zdjęcie wyskoczy a tu nic :cry:, skąpiradło :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8392 Napisano 10 Września 2008 Pozdrowienia z Moskwy !!! Pare dni tu siedzę i jeszcze parę posiedzę. Zegarkowych salonów moskiewskich nie miałem okazji zwiedzac, więc nic nie powiem co i jak. Okrutnie zarobiony jestem Na lotnisku jest multum swiss & russian watches z górnej półki, ale ceny w necie i tak są lepsze.Zegarek chwilowo nie na ręku, ale pod ręką Całe dnie ten jeden na łapie, więc wieczorem należy się odpoczynek i zegarkowi i nosicielowi. To nie zegarek jest mały, tylko puszka jest litrowa A piffko niezłe.A glazura w tle- to hotelowa łazienka, bo tylko tam było dobre swiatło. Pozdrowiska 4 all!!!Lece spac, bo tu juz 23.47 jest. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8393 Napisano 10 Września 2008 Kortyzol, mam i ja podobnego poljota i nosi się bardzo dobrze czego i Tobie życzę!Dzięki bardzo :wink: Ano właśnie bardzo go lubie :wink:, choć jest ściorany, złocenia poprzecierane, farba na wskazówkach już prawie całkiem odleciała, ale cyka świetnie i -5 sek na dobę :wink: Pozdrowiska 4 all!!! Thx Korba. Wypij za tych którzy chcą, ale nie mogą :razz: Krzysiek, Twoje zegarki jak zawsze zachwycają. 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8394 Napisano 10 Września 2008 Majowy Diabeł ładne maleństwo.. :wink: puzel66 fajna Cytryna.. :grin: chrono-craze niespotykana ( :shock: ) PO.. :mrgreen: Kortyzol interesujący Poljot.. :grin: u mnie niezmiennie: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8395 Napisano 10 Września 2008 To nie zegarek jest mały, tylko puszka jest litrowa A piffko niezłe. No to zdrówka. Piwo, wgrew pozorom, polskie - Browarnia. J. edit: kurrrrczę - dobre!!! 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8396 Napisano 10 Września 2008 No to zdrówka.Piwo, wgrew pozorom, polskie - Browarnia. kurrrrczę - dobre!!!No to zdrówko!! A cóz to Panie Jacek za polskie piffko Pan spożywasz po niemiecku opisane? Takowegoż nie znam jeszcze... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8397 Napisano 10 Września 2008 No to zdrówko!! A cóz to Panie Jacek za polskie piffko Pan spożywasz po niemiecku opisane? Takowegoż nie znam jeszcze... Białe pszeniczne, robione "pod nadzorem Głównego Piwowara Minibrowaru Restauracyjnego 'Browarnia Królewska' w Warszawie". J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8398 Napisano 10 Września 2008 Białe pszeniczne, robione "pod nadzorem Głównego Piwowara Minibrowaru Restauracyjnego 'Browarnia Królewska' w Warszawie".mmm...i ile kosztuje litr tego piwa ? :razz: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8399 Napisano 10 Września 2008 mmm...i ile kosztuje litr tego piwa ? :razz: Zielonego pojęcia nie mam - jutro spytam kumpla. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8400 Napisano 10 Września 2008 Własnie zaglądnąłem do nich na strone.Menu mają konkretne... :wink: Szczególnie napiłbym się:'malinowego wytrawnego pszczeniczniaka'.. :grin: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach