Jacek. 0 #8401 Napisano 10 Września 2008 Czyżby jakiś krajowy Kriek? To lecę... J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8402 Napisano 10 Września 2008 Czyżby jakiś krajowy Kriek? To lecę...wygląda że in-house :mrgreen: ale sam zajrzyj i zobacz skład :mrgreen: PS.ale się OT zrobił w tym wątku... 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8403 Napisano 10 Września 2008 wygląda że in-house :mrgreen: ale sam zajrzyj i zobacz skład :mrgreen: PS.ale się OT zrobił w tym wątku... No, prawie Kriek.A Korba poszedł lulu J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6384 #8404 Napisano 11 Września 2008 Archie & Jumbo: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szewc 92 #8405 Napisano 11 Września 2008 Z tą klawiaturą to chyba prowokacja Co nie zmienia faktu, że moja wyglądała tak samo miesiąc temu. 0 satis verborum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8406 Napisano 11 Września 2008 Teston, zegarek ładny, ale na klawiaturę chyba z liter kawy wylany :razz: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6384 #8407 Napisano 11 Września 2008 Cóż, klawiatura swoje lata ma. Ale druga czarna, chociaż młodsza wygląda jeszcze gorzej :oops: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8408 Napisano 11 Września 2008 Ta klawiatura jest po prostu zasyfiona! Trza wziąc szmate, płyn i ja umyc. Tak samo wyglada klawiatura i znajomego mechanika samochodowego w warsztacie, gdzie komp stoi na stole wśród walajacych sie umazanych w smarze łozysk, srub, czy kawałków silnika. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6384 #8409 Napisano 11 Września 2008 Nie jest tak źle, na fotce tego nie widać ale klawisze częściej używane są całkiem ładnie wypolerowane :mrgreen: Poza tym wątek dotyczy prywatnego zegarka na ręku a nie służbowej klawiatury na biurku :twisted: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8410 Napisano 11 Września 2008 Archie & Jumbo: Obrazek Napisz mi jaką masz wersję Archimede 42mm czy 39mm i jaki masz obwód nadgarstka. Ja mam 18cm i właśnie się zastanawiam czy 42mm to nie "maławy" sikor. Dzięki z góry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #8411 Napisano 11 Września 2008 ][ 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8412 Napisano 11 Września 2008 co to za grzyby...i czemu cenę usunąłes :twisted: :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #8413 Napisano 11 Września 2008 KOźlarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8414 Napisano 11 Września 2008 [url=""]Obrazek[/url]Obrazek[/url :oops: Łapa mi zgrzybiała :oops:Bo to zegarek dla starego grzyba :twisted: :mrgreen: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8415 Napisano 12 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8416 Napisano 13 Września 2008 U mnie dziś mój ostatni nabytek :grin: GMT-MASTER II 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8417 Napisano 13 Września 2008 WooWoo świetny Rolex ! :grin: U mnie oczywiście PO: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8418 Napisano 13 Września 2008 Rolex świetny - chociaz nie przepadam za pepsi ani koroną w tym modelu .Omesia jak zawsze niczego sobie - bardzo przyjemny zegarek . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8419 Napisano 13 Września 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #8420 Napisano 14 Września 2008 Piękna Omega Rossi musze sobie na nią uzbierac :mrgreen: tylko w wersji na kauczuku :mrgreen: Pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8421 Napisano 14 Września 2008 Ja dzis i wczoraj tak i pewnie jutro też będzie tak samo :mrgreen: Na pasku własnej robory i strasznie gruuuuuuuby mi wyszedł ale :cool: jak dla mnie zestaw bomba :cool: Co to za marka made in russia "Panerai style"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8422 Napisano 14 Września 2008 Rolex świetny - chociaz nie przepadam za pepsi ani koroną w tym modelu . Pepsi nie do końca, bo góra czarna :-) Tochę "rozjaśnia" ten zegarek, no ale nie tak jak Planeta z orange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8423 Napisano 14 Września 2008 Ja dzis i wczoraj tak i pewnie jutro też będzie tak samo :mrgreen: Na pasku własnej robory i strasznie gruuuuuuuby mi wyszedł ale :cool: jak dla mnie zestaw bomba :cool: Co to za marka made in russia "Panerai style"? Amfibia albo Vodołaz :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #8424 Napisano 14 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8425 Napisano 15 Września 2008 Ja dzis i wczoraj tak i pewnie jutro też będzie tak samo :mrgreen: Na pasku własnej robory i strasznie gruuuuuuuby mi wyszedł ale :cool: jak dla mnie zestaw bomba :cool: Co to za marka made in russia "Panerai style"? Amfibia albo Vodołaz :wink: Dokładnie to jest Amfibija (ma taki napis na tarczy) ale najczęściej występuję jako Vodolaz :mrgreen: Panerai dla biednych :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach