Marcin_L 10 #201 Napisano 9 Grudnia 2005 Tak, to rzeczywiście JLC. M 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #202 Napisano 9 Grudnia 2005 Mariusz, inaczej Cię sobie wyobrażałem :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #203 Napisano 9 Grudnia 2005 To jest Jaeger-LeCoultre Master Control . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #204 Napisano 9 Grudnia 2005 Oczywiście- Master Control- czyli trochę większy Classic :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #205 Napisano 9 Grudnia 2005 Mariusz, inaczej Cię sobie wyobrażałem :wink: 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #206 Napisano 9 Grudnia 2005 To jest Jaeger-LeCoultre Master Control . można gratulować ? piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #207 Napisano 9 Grudnia 2005 Jeszcze nie. Opublikowałem tę fotkę, bo na łapie tego misia, JLC wygląda dość zabawnie. Mogę tylko powiedzieć, że mam zamiar kupić zegarek Jaegera, ale będzie to prawdopodobnie inny model. Niestety, Ingenieur jest dla mnie za drogi. Zakup notebooka okazał się dla mnie w tym momencie sprawą priorytetową. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #208 Napisano 9 Grudnia 2005 znajomy kupił w zeszłym tygodniu na niemickim ebay nowego Inżyniera. wszystkie papiery , podbita gwarancja , osobisty odbiór w sklepie - cena 4200 euro piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #209 Napisano 9 Grudnia 2005 Nie interesuje mnie taka forma zakupu. Chcę kupić zegarek nowy, w sklepie w Polsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #210 Napisano 9 Grudnia 2005 pisałem przecież - nowy i w sklepie był to on był. ... tyle że nie w Polsce piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #211 Napisano 9 Grudnia 2005 No właśnie, nie w Polsce. Nie mam zamiaru kupować na ebay przysłowiowego kota w worku. Do takich firm jak Apart, Kruk, Strojny czy Ornament, mam zaufanie. Natomiast ebay ...... (i tutaj powstrzymam się od opinii, bo musiałbym użyć słów uznawanych powszechnie za wulgarne). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #212 Napisano 10 Grudnia 2005 No właśnie, nie w Polsce. Nie mam zamiaru kupować na ebay przysłowiowego kota w worku. Do takich firm jak Apart, Kruk, Strojny czy Ornament, mam zaufanie. Natomiast ebay ...... (i tutaj powstrzymam się od opinii, bo musiałbym użyć słów uznawanych powszechnie za wulgarne).A moje doświadczenia są niestety zupełnie odmienne. Na ebayu i innych aukcjach internetowych kupowałem rózne przedmioty bez żadnych problemów. Nie byly to co prawda zegarki po kilka tysięcy dolarów. W takim przypadku wolałbym osobisty kontakt.Natomiast zakupółw (biżuteria) w salonach Kruka i Apartu nie będę miło wspominał. Obsluga niespecjalnie mila i kompetentna a jakość zakupionych przedmiotów fatalna. I raczej tam nie wrócę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #213 Napisano 10 Grudnia 2005 nie rozumiem problemu. w opisanym przeze mnie przypadku ebay był właściwie jedynie platformą informacyjną. cała reszta odbyła się u jubilera. naprawdę nie wiem gdzie widzisz różnicę (... poza 30% ceny) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #214 Napisano 10 Grudnia 2005 Wracamy do tematu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #215 Napisano 11 Grudnia 2005 Dzis "Czarny" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #216 Napisano 11 Grudnia 2005 Daawno go nie nosiłem, to postanowiłem staruszka odkurzyć. Może to na fali dyskusji o następnym pojedynku? Swoją drogą ... choć to przyzwoity zegarek, to grzech toto porównywać do współczesnego GO :oops: Pozdrawiam, Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #217 Napisano 14 Grudnia 2005 Od pewnego czasu na ogół ten Chociaż coraz częściej Sector na skórce ale musze go dopiero pstryknąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #218 Napisano 14 Grudnia 2005 A to jest moje tzw "bliższe" marzenie, bo to wielkie to Omega seamaster 8) Ale póki co ... może za jakiś czas... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość przemek_m7 #219 Napisano 16 Grudnia 2005 Dzisiaj mam na ręku Atlantica 17 Jewels Square Date (około 30 letni) z pomarańczową tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #220 Napisano 16 Grudnia 2005 Mój skromny TimexEdit-lepsze zdjęcie PS.Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #221 Napisano 16 Grudnia 2005 Witamy, witamy Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #222 Napisano 16 Grudnia 2005 Witam ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #223 Napisano 16 Grudnia 2005 Witam ... a dobry Timex nie jest zły Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #224 Napisano 16 Grudnia 2005 nie witać tylko wklejać !!! :twisted: :wink: piotrek P.S. również witam ! 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #225 Napisano 2 Stycznia 2006 witam & wklejam :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach