Jacek. 0 #8726 Napisano 26 Października 2008 J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andree #8727 Napisano 26 Października 2008 Chciałem go kiedys kupic i jak sie zdecydowałem to okazało sie ze ktos go mi zwinął.No i mam winowajce! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8728 Napisano 26 Października 2008 No i mam winowajce! Specjalność zakładu J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #8729 Napisano 27 Października 2008 Jaceka co to?bo nie moge dojrzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8730 Napisano 27 Października 2008 Jaceka co to?bo nie moge dojrzec Lyndon - chiński chrono na kalibrze 8850. Zupełnie słuszna maszyna. Były znane na forum, bo pewien Amerykanin ukraińskiego pochodzenia swego czasu dorabiał do nich legendę.A dziś zalożyłem go ze względu na kolejny jazgot na bazarze z okazji MM; czekam aż jakiś dziany młodzianek święty wyczai jakąś starą szwajcarską rupę z podobnymi indeksami, kopertą albo bezelem, i podniesie wrzask czego to ów Lyndon jest podróbą. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8731 Napisano 27 Października 2008 Lyndon - chiński chrono na kalibrze 8850. Zupełnie słuszna maszyna. Były znane na forum, bo pewien Amerykanin ukraińskiego pochodzenia swego czasu dorabiał do nich legendę.A dziś zalożyłem go ze względu na kolejny jazgot na bazarze z okazji MM; czekam aż jakiś dziany młodzianek święty wyczai jakąś starą szwajcarską rupę z podobnymi indeksami, kopertą albo bezelem, i podniesie wrzask czego to ów Lyndon jest podróbą. J. Jak tak przymrużyć oczy to jakby Speedmaster :rolleyes: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8732 Napisano 27 Października 2008 Jak tak przymrużyć oczy to jakby Speedmaster :rolleyes: Hint: zażycie łyżeczki chrzanu bezpośrednio przed mrużeniem upodabnia go nawet do Panerai. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8733 Napisano 27 Października 2008 Jak tak przymrużyć oczy to jakby Speedmaster :rolleyes: Koperta jakby z PO;). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8734 Napisano 27 Października 2008 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8735 Napisano 28 Października 2008 Bardzo fajna ta Cytrynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8736 Napisano 28 Października 2008 co prawda wczoraj ale na ręce 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #8737 Napisano 28 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #8738 Napisano 28 Października 2008 Dziś Orient Star: 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #8739 Napisano 29 Października 2008 A ja się zarzekałem, że jeden japończyk wystarczy Samuraj nie wystarczy Ja ostatnio lubuje się w pomarańczowych tarczach i oto efekt - Orange Knight ! Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8740 Napisano 29 Października 2008 wprost z rąk kuriera nawet nie ustawiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8741 Napisano 29 Października 2008 Fajny GUBik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8742 Napisano 30 Października 2008 Najlepszy zegarek na świecie, automatyczny alarm ustawiony na 24, 4:30, 8, 12, 16, 20. Napęd flaszkowy - automat, można ręcznie dokręcać. Wymaga częstego smarowania po wymianie uszczelek. Projekt własny, wykonanie również, wczoraj skończył miesiąc 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8743 Napisano 30 Października 2008 można ręcznie dokręcać Byle nie tak: http://www.smog.pl/wideo/21680/tatus_kretynnbsproku_zobacz/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8744 Napisano 30 Października 2008 Boże... 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #8745 Napisano 30 Października 2008 Niezły kretyn, nie? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8746 Napisano 30 Października 2008 Niezły kretyn, nie? Tatuś pie***lnięty na maksa, ale młodziak wygląda raczej na zadowolonego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8747 Napisano 30 Października 2008 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8748 Napisano 30 Października 2008 Jak tu sie usuwa własny post jeśli sie przypadkiem powieli?? 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8749 Napisano 30 Października 2008 Jak tu sie usuwa własny post jeśli sie przypadkiem powieli?? Też próbowałem, ale jakoś nie znalazłem takiej opcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość idol #8750 Napisano 30 Października 2008 mój Orient - 15 letni, wysłużony, czekający na zasłużoną emeryturę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach