Gość tessio #9201 Napisano 22 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #9202 Napisano 22 Grudnia 2008 Czyj to zegarek? ))) 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9203 Napisano 22 Grudnia 2008 Mój, a kogo ma być? Piłeś coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9204 Napisano 22 Grudnia 2008 Mój, a kogo ma być? Piłeś coś? Nie sprzedałeś go ? W sumie słusznie, bo zaje***ty jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9205 Napisano 22 Grudnia 2008 Doszedłem do tego samego wniosku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #9206 Napisano 22 Grudnia 2008 erminho wreszcie coś nowego, bo te wszystkie omegi, mariny, nurki i piloty już zaczynały być nudne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #9207 Napisano 23 Grudnia 2008 Dzisiaj, jutro i pojutrze .....Już kilka razy chciałem się spytać co to za pasek jest? On ma dwie szlufki wszyte? Super ciasny szef ŁADNY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #9208 Napisano 23 Grudnia 2008 Już kilka razy chciałem się spytać co to za pasek jest? On ma dwie szlufki wszyte? Super ciasny szef ŁADNY Pasek o wymownej nazwie "Krzywy Zgryz" Jest podpisany przecież Pasek Mariusza (ellore) - http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=952.0 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #9209 Napisano 23 Grudnia 2008 Już kilka razy chciałem się spytać co to za pasek jest? On ma dwie szlufki wszyte? Super ciasny szef ŁADNY pasek jest uszyty przez Mariusza i muszę przyznać że jest moim nr 1, wykonanie, skóra, itp. wszystko na najwyższym poziomie. 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #9210 Napisano 23 Grudnia 2008 pasek jest uszyty przez Mariusza i muszę przyznać że jest moim nr 1, wykonanie, skóra, itp. wszystko na najwyższym poziomie.Tak mi się wydawało że to jest ten, ja go widziałem w trakcie szycia i muszę przyznac że jakoscią nie odbiega od tych uznanych strapmaker-ów. I ten szef ten super szef ciasny REWELACJA GRATULACJE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9211 Napisano 23 Grudnia 2008 Zodiaczek,wrrrrrrr....mniam mniam 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9212 Napisano 24 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9213 Napisano 24 Grudnia 2008 To jeszcze jedna fotka jak Ci się podoba:(dwie fotki) Tylko mi się w oczach dwoi? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9214 Napisano 24 Grudnia 2008 ...a bo później dorzuciłem jeszcze jedną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9215 Napisano 24 Grudnia 2008 tessio z tagiem było, z graffiti było, to jeszcze z szalikiem Wisły co? Taki byłby niezły zestaw do tego Urban Fighters No i zboczenie zawodowe się odzywa, przesychający poliuretan na drugiej fotce jest ok! Ja dziś: 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9216 Napisano 24 Grudnia 2008 Rano niedawny nabytek, ktory moze nie wyglada rewelacyjnie, ale nosi sie swietnie i zostanie na dlugo: Wieczorem do garnituru dzisiajszy nabytek "na gwiazdke" Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #9217 Napisano 24 Grudnia 2008 Dziś olbrzym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #9218 Napisano 24 Grudnia 2008 tessio z tagiem było, z graffiti było, to jeszcze z szalikiem Wisły co? Taki byłby niezły zestaw do tego Urban Fighters No i zboczenie zawodowe się odzywa, przesychający poliuretan na drugiej fotce jest ok!Szalików już nie noszę Fajna fotka Orsy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro fessio 0 #9219 Napisano 25 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9220 Napisano 26 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Witt #9221 Napisano 26 Grudnia 2008 Ładna Omega Jędrek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #9222 Napisano 26 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9223 Napisano 26 Grudnia 2008 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #9224 Napisano 26 Grudnia 2008 A cio to to drugie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #9225 Napisano 26 Grudnia 2008 orsa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach